User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
81 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Birazda müzik: Sagopa & BeeGee - Naber

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan yıllar önce bu adam en ön safta bizle sohbet dinlerdi maneviyatla yazdığı bir sürü şarkı var bunun, Risale-i kudsiyeden alıntı yaptığı Muamma var ki süründüren şarkılarından biridir.

Maddiyat ve günümüzün en büyük açlığı popülerlik kendisine bulaşmış, Bence adamına denk gelmiş, BeeGee kendisini istediği yere taşıyacaktır.

Edebi anlamı olan şarkıları eşsizdir. Yazık olmuş.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunları dinliyorum da yazık olmuş sahiden, sapıtmış hem zihnini, hem işini bozdu.

https://www.youtube.com/watch?v=FCCZcszf-ig

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sago herkezin hoşuna giden şarkılar yaptığında rapin ilahı ama pek tutulmayan şarkılar yaptığında işe yaramaz kendini bozan bir adam oluyor bu neden böyle? Sago aynı sago adam aynı adam herkezin hayatında inişler çıkışlar oluyor kah maneviyata daha çok önem verilen kah şeytani taraflarımızın ortaya çıktığı zamanlar hep olmuştur. Çok üstüne düşmemek gerek buda böyle bir sago şarkısı kim hangi tarzını seviyorsa onu dinler.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Begenmedİm-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sago aynı sago değil kardeşim, yaptığı şarkılar, yazdığı sözler de aynı değil, bu adamın bir çizgisi varmıydı? şimdi ucuz popçular gibi sözler yazarak zenci işi müzikler pek uymuyor, uzun zamandır dinleyen biri olarak ben bağdaştıramıyorum, sonuçta bu adam evrensel bir iş yapıyor farklı tarzları deneyebilir, maddi açıdan popülerlik açısından farklı yerlerde olmak istiyordur eyvallah, bende sevemediğim bu tarzını eleştirebilirim burda bir sıkıntı varmı?

JANJ@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şarkı benim de hoşuma gitmedi, tarzından dolayı değil, türkü okusa yine dinleriz, çünkü adamın ses tonu acayip rahatlatıyor beni, tabi sagopa yeni şarkı çıkarmış denilince gölge haramileri, terapi vs eskisi gibi sağlam parçalar bekliyo insan
    K.Atatürk

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ondan önce de yine BeeGee ile Abrakadabrayı yapmıştı.
    Bence bir kaç çalışmadan sonra daha iyi iş birliği çıkarıcaklarına inanıyorum.
    Bir yandan Türkiye' nin en iyi elektro dj i diğer yanda Tr ' nin en iyi rapçisi..
    Sago nun sözleri gerçekten insanları düşündürüyor, en azından beni yani. Anlamlı ve güzel sözler kullanıyor.
    Albüm yapıyor gibi bir duyum almıştım, buda 1-2 aylık süren bir projeydi sanırım.
    En son bunu yazmıştı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz iyimser olacak ama 2013 sago nun eski tarzının bitişidir. Eski tarzı bilmeyenler Yeni tarzını severler sonuçta günümüzde bu tarz kabul görüyor, klipte kafamızı yaşıyoruz mesajı varsa bomba, Beegee kendi başına zaten acayip bir adam sago ile oluşturmak istedikleri tarzda başarılı olacaklardır elbet.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagonun netten dinlediğim house r&b setlerini cok başarılı buluyorum.kesinlikle elektronik muzik produktorlugune geçiş yapmalı,kendisini clupte ve festivallerde dinlemek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sürahi ve aylak bakkal şarkısını dinlemeden sago dinledim demeyin derim ki tamu otobüsü benim için en hard yazılmış bir parçadır bence destek amaçlı yapılmış bir parçadır sagopayı az çok takip edenler bilir 200 bin tllik reklam filmini reddettiğini ben her akşam 3 saat dinlerim hala benim için rap için tektir sagopa kuvvetmira zamanından bu zamana kadar bütün şarkılarını severim kendisinde ...

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teenage dönemlerinde orijinal sagopa'yı dinleyenler bunu beğenmeyecektir kesinlikle. sagopa asi ruhtu, gençliğin isyanıydı, söyleyemediklerinin dile gelmiş haliydi.

şimdi gay barların piyasa şarkısını yapanlardan farkı kalmamış. beğenmedim.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varoş sınıfa gecip sagopayida rapi de dinledim dibine vurana kadar

Elit sinifa cikip House - deep house -electro house-trance da dinledim icindeki en ufak tınıyı en ufak ritim degisikligini anlayana kadar.

Sonuc: Olmamış bana ege cubukcunun yapmaya calistigindan pek farkli gelmedi yani kimse biseyi harmanlaya calismamis zamaninda Ege Cubukcu bu tarzi yapmaya calisti Ayse Hatun Önal la yapmaya calıstı olur gibi oldu olmadi.

Kısacası birseyi harmanlamaya calısmak bana gore beni unuttunuz ben burdayim bakin diyip biraz kendini gostermeye calismak ben farkli oldum derken kendini dusurmek.

Sagoya yakismadi bence..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sürahi ve aylak bakkal şarkısını dinlemeden sago dinledim demeyin derim ki tamu otobüsü benim için en hard yazılmış bir parçadır bence destek amaçlı yapılmış bir parçadır sagopayı az çok takip edenler bilir 200 bin tllik reklam filmini reddettiğini ben her akşam 3 saat dinlerim hala benim için rap için tektir sagopa kuvvetmira zamanından bu zamana kadar bütün şarkılarını severim kendisinde ...
    Reklam filmi olayınıda 2007 de beyaz show a çıktığında Beyaz açmıştı konuyu. Sagoda ben yıllarca ağır başlı takılıp daha sora çıkıp ekranda çikolata ısıramam dediydi. Beyazda ama güzelde parası varmış dediğinde abi param var benim yaa diyip güldüydü hiç unutmam beyaz show un pc ye indirdiğim tek programıdır. Keşke gene gelse.
    DR. OWL

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim okulun festivaline geldiginde içkiliyse gelmem gibi tutturmalarından gallardoların içine geçtigi manidar olmuş fenada olmamış hani.

Kapitalist dünyada BMW bile önden çeker araç üretmeye başlayıp gerekli gereksiz model/seri cıkartıyor veya hande yener tarz degiştiirince birşey yok, sago yapınca bıkbıkbık hedehödö . hayran kaybetme kaygısı olsa zaten yapacak kadar aptal bir adamda değil vardır heralde koskoca adamın bir düşüncesi
    1881 - 193

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Varoş sınıfa gecip sagopayida rapi de dinledim dibine vurana kadar

Elit sinifa cikip House - deep house -electro house-trance da dinledim icindeki en ufak tınıyı en ufak ritim degisikligini anlayana kadar.

Sonuc: Olmamış bana ege cubukcunun yapmaya calistigindan pek farkli gelmedi yani kimse biseyi harmanlaya calismamis zamaninda Ege Cubukcu bu tarzi yapmaya calisti Ayse Hatun Önal la yapmaya calıstı olur gibi oldu olmadi.

Kısacası birseyi harmanlamaya calısmak bana gore beni unuttunuz ben burdayim bakin diyip biraz kendini gostermeye calismak ben farkli oldum derken kendini dusurmek.

Sagoya yakismadi bence..
    yorum talihsiz olmuş, neden hip-hop ya da rap severler varoş da, elektro tekno trance vs dinleyenler elit? ne alakası var?

şarkıyla ilgili yorumum yok, sagopa kajmer dinlemeyi bırakalı yıllar oluyor, bi kaç saniye dinleyip kapattım, nerde eski ramazanlar diyesi geliyor insanın.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorum talihsiz olmuş, neden hip-hop ya da rap severler varoş da, elektro tekno trance vs dinleyenler elit? ne alakası var?

şarkıyla ilgili yorumum yok, sagopa kajmer dinlemeyi bırakalı yıllar oluyor, bi kaç saniye dinleyip kapattım, nerde eski ramazanlar diyesi geliyor insanın.
    Mesajları okusaydın neden böyle bir yorum yapmış anlardın

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değil de bu beegee'nin ilk devşirme projesi değilmiş daha önce de bir klibi kopyalamış. yazık bir de bu adam için ülkenin en iyilerinden diyorlar..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şarkının tarzı falan beğenilmeyebilir tamamen herkesin kendi görüşüdür mesela benim için de pesimist ep6 efsanedir ama bu şarkının da sözlerine bakınca kendisini Sagopa'ya rakip olarak görenlerle kıyaslayınca sözler açısından çokta mantıksız şeyler değil. Beğenip beğenmemek tamamen herkesin şahsi kanaatidir bence olmuş.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hani klibi izlemesem sadece dinlesem ege çubukçu iyi söylemiş derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)