Rakamlar nerelere gelmişş ya pehh peeeh
Printable View
Rakamlar nerelere gelmişş ya pehh peeeh
elimde hali hazırda mito gibi bir araç varken karıncayiyen corsa ya veya fiestaya binmem
ibiza sadece motor ve şanzıman uyumu açısından hoşuma gitti sunrooflu fiyatı da fena değil bence
alacağım araç bundan sonra kesinlikle otomatik olacak sıfır olarak leon 1.2tsi yada ibiza fr düşündüm sadece
2.el de seçenek çok başta a1 olmak üzere ama henuz karar vermedim
a1 cok tatli , bayada seri.Test etmistim ilk ciktiklarin da tavsiye ederim
cidden mitodan sonra tip olarak beğendiğim küçük sınıftaki en güzel araba a1
ama 1.4 tfsi istanbul trafiğinde ocağıma incir ağacı diker mi 1.3 dizelden sonra orasını düşünüyorum
İbiza FR yerine Corsayı tercih eden arkadaşlar iki aracıda kullandılar mı acaba:)
Ciddi ciddi söylüyorum kullanım olarak konfor olarak corsayı tercih edenin otomobil zevkinden bilgisinden şüphe ederim.
Salladığınız ibiza temmuzda son faceliftini geçirdi süspansiyon ve direksiyon sistemleri komple elden geçirildi kullanım tarzı olarak eskisi ile alakası yok eleştirilen ön göğüsüne iyileştirmeler yapıldı vs.
Ve konuşulan araç FR (spor süspansiyon, spor son susturucu, koltuklar direksiyon jantlar vs.)
1.0 motora zaten gelmiyorum hacimle işi olan 1.4 hyundai alabilir.
1.0 motor 1.2 tsi dan da daha performanslı bir araç avrupada golfte ve leonda 1.2'den pahalı olarak satılıyor zaten.
O kategoride i20 alırdım tipi hepsinden iyi bence...
Roll yapmayacaz sonucda uslu usle 1.4 crdi mercek cam tavan misss gibi olur :)
sadece bir fikir vermesi açısından paylaşıyorum:
http://www.topgear.com/car-reviews/s...sg/first-drive
süspansiyonu çok övülen araç ile ilgili ford fiesta ve mazda 2 ye yakın bile olmayan yapıda denilmiş, motor düşük devirlerde hantal kalabiliyor ve şehir içinde 1-2 vitesler arasında sürekli gezeceğinin sinyallerini veriyor demiş.
dizayn ve özellikle iç tasarım olarak fiyat performans ürünü ama öyle wow dedirtmeyecek demiş.
şahsi fikrim Hyundai fiyatını hakketmiyor, motor çok eski tecknoloji, corsa'nın zaten seçenek olarak sunulması bile hata 2006da çıkan punto üzerine kurulmuş 2007 model corsa D nin makyajlısından söz ediyoruz burda bu araç 2006 model fiat beyler :) Opel benim gözümde asla bir alman arabası değil zaten GM ve parçaları mantığı çok ucuz.
geriye ford kalıyor araç güzel ama oda eskidi ve çok pahalı, gönül git ibiza al derdi demesine , motor şanzıman mükemmel ama araç çok boş hocam, çok basit ve eski duruyor kaldıki eski zaten kim okadar değiştiğini söylüyorsa ona yayınevlerini boşver birde showrromda bak derim değişen tek tük dokunuşlar araç bariz aynı araç.
clio 4 icon 1.2 tce ye baktınızmı? araç 1.2 turbo 120hp-190tq olan edc çift debriyajlı ve çok ciddi şekilde donanımlı bir araç, ben hiç binmedim 1.2tce ye ama şirket aracı olarak günlük 1.5 dci edc clio4 icona biniyorum araç bence üzecek bir araç kesinlikle değil normalde renaultdan resmen nefret ederim ama bu araç bence güzel ben rüzgar sesi hariç herşeyini beğeniyorum.
Leon dsg cam tavan dedin konu kilitlendi simdi :)
bence kaçmaz bu araca bakabilirsin, motor, fiyat, ikinci el, jant,renk donanım ve konfor herşey var be, kendimi satışçısı gibi hissettim :)
Connecting site...
şaka bir yana bizim en ufak kardeşimiz birebir aynısının 2014ünü 24000kmde yine comfortline,beyaz , 1.2 tsi ve durban jantlı halde 57ye sattı zaten kendinede 59e mal etmişti 24000km zevkle kaliteli bir araca cebinden 2000tlye ödeyerek ayrıldı :)
peki aşağıdakinede bir bak fırsatın olursa bence çok mantıklı bir seçim senin aradığın araçlar arasından:
Connecting site...
bu yıldakiler bildiğim kadarıyla 1.6 psa motorlu , bu rcz,208gti,mini s lerde vs bulunan motormuş herşeyi aynı sadece beyinden daha az basınçla daha az devirde 136hp üretiyor bildiğim kadarıyla.
stock miniler,rczler 170-180 arası, yazılımla 210-220hp ya bunada yazılım attırınca 136dan çat diye birtek yazılım ile 210-220hp yakalanıyor araç 6snlik araç oluyor.
ztn 136hp densede genelde dynolarda 150hp civarı çıkıyor:
http://www.superchips.co.uk/curves/F20F21116i136PS.pdf
bunlarda yazılımlı olan aynı aracın birkaç bulabildiğim videoları:
https://www.youtube.com/watch?v=VWi0KrdbrY4
https://www.youtube.com/watch?v=Uq4NLq3NsUk
https://www.youtube.com/watch?v=LCvI67CyTl4
özetle 63den 60a pazarlık etsen 2 yaşında gram boyası olmayan tech paketli değil otomatik otomatiklerin kralı ZF şanzımanlı BMW gibi aracın olacak, ver 2-3bin daha at yazılım ve güzel bir orijinal yada replica M serisi 19 jantjantlardan bak keyfine hocam ya.
hadi leon güzelde ne ibizası ya o paralara yakın bunlar varken
İbiza kullanmama rağmen ben de o paraları hak etmediğini düşünüyorum yalnız bunu güncel fiyat karşılaştırmalarından bağımsız olarak söylüyorum. Keza aynı segmentteki diğer araçlar da o paraları hak etmiyor. İlla sıfırsa bence de Leon dsg 1 tık daha mantıklı olabilir. Onun dışında motor olarak ben çok memnunum (1.2TSI DSG).
İbizaya bir türlü ısınamadım arkadaşlar sınıfında bir çok araç önermiş onlarıda bir düşün derim
116i öneririm 170 lik 118i ile hemen hemen ayni motora sahip