User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: yeni ibiza fr 1.0 tsi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakamlar nerelere gelmişş ya pehh peeeh
    Dr.ECU

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimde hali hazırda mito gibi bir araç varken karıncayiyen corsa ya veya fiestaya binmem

ibiza sadece motor ve şanzıman uyumu açısından hoşuma gitti sunrooflu fiyatı da fena değil bence

alacağım araç bundan sonra kesinlikle otomatik olacak sıfır olarak leon 1.2tsi yada ibiza fr düşündüm sadece

2.el de seçenek çok başta a1 olmak üzere ama henuz karar vermedim

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a1 cok tatli , bayada seri.Test etmistim ilk ciktiklarin da tavsiye ederim
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cidden mitodan sonra tip olarak beğendiğim küçük sınıftaki en güzel araba a1

ama 1.4 tfsi istanbul trafiğinde ocağıma incir ağacı diker mi 1.3 dizelden sonra orasını düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cidden mitodan sonra tip olarak beğendiğim küçük sınıftaki en güzel araba a1

ama 1.4 tfsi istanbul trafiğinde ocağıma incir ağacı diker mi 1.3 dizelden sonra orasını düşünüyorum
    ben test ettigimde 90./8.7 civarindaydi cok gazladigim söylenemez
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opel corsa
    1.0 110hp 170nm tork 10.3 saniye 195km
    59.200TL

seat ibiza
    1.0 110hp 20nm tork 9.3 saniye 197km
    56.000TL

hyundai i20 coupe
    1.4 100hp 11.6 saniye 184km
    58.500TL

ford fiesta red
    1.0 140hp 9 saniye 201km
    68.450TL

Üşenmeden aklıma gelen bu sınıfdaki bütün araçların özelliklerini ve fiyatlarını çıkardım.

Hala bu listeye bakıp seat ibiza mantıksız deniyorsa birşey demiyorum.
    Ne güzel bir özet olmuş...

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbiza FR yerine Corsayı tercih eden arkadaşlar iki aracıda kullandılar mı acaba
    Ciddi ciddi söylüyorum kullanım olarak konfor olarak corsayı tercih edenin otomobil zevkinden bilgisinden şüphe ederim.

Salladığınız ibiza temmuzda son faceliftini geçirdi süspansiyon ve direksiyon sistemleri komple elden geçirildi kullanım tarzı olarak eskisi ile alakası yok eleştirilen ön göğüsüne iyileştirmeler yapıldı vs.

Ve konuşulan araç FR (spor süspansiyon, spor son susturucu, koltuklar direksiyon jantlar vs.)
    1.0 motora zaten gelmiyorum hacimle işi olan 1.4 hyundai alabilir.
    1.0 motor 1.2 tsi dan da daha performanslı bir araç avrupada golfte ve leonda 1.2'den pahalı olarak satılıyor zaten.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O kategoride i20 alırdım tipi hepsinden iyi bence...

Roll yapmayacaz sonucda uslu usle 1.4 crdi mercek cam tavan misss gibi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbiza FR yerine Corsayı tercih eden arkadaşlar iki aracıda kullandılar mı acaba
    Ciddi ciddi söylüyorum kullanım olarak konfor olarak corsayı tercih edenin otomobil zevkinden bilgisinden şüphe ederim.

Salladığınız ibiza temmuzda son faceliftini geçirdi süspansiyon ve direksiyon sistemleri komple elden geçirildi kullanım tarzı olarak eskisi ile alakası yok eleştirilen ön göğüsüne iyileştirmeler yapıldı vs.

Ve konuşulan araç FR (spor süspansiyon, spor son susturucu, koltuklar direksiyon jantlar vs.)
    1.0 motora zaten gelmiyorum hacimle işi olan 1.4 hyundai alabilir.
    1.0 motor 1.2 tsi dan da daha performanslı bir araç avrupada golfte ve leonda 1.2'den pahalı olarak satılıyor zaten.
    güzel yorum olmuş teşekkür ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kategoride i20 alırdım tipi hepsinden iyi bence...

Roll yapmayacaz sonucda uslu usle 1.4 crdi mercek cam tavan misss gibi olur
    otomatik lazım.. dizel tek kapı zaten var hali hazırda hemde i20denen konserveden daha şık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece bir fikir vermesi açısından paylaşıyorum:

http://www.topgear.com/car-reviews/s...sg/first-drive

süspansiyonu çok övülen araç ile ilgili ford fiesta ve mazda 2 ye yakın bile olmayan yapıda denilmiş, motor düşük devirlerde hantal kalabiliyor ve şehir içinde 1-2 vitesler arasında sürekli gezeceğinin sinyallerini veriyor demiş.

dizayn ve özellikle iç tasarım olarak fiyat performans ürünü ama öyle wow dedirtmeyecek demiş.

şahsi fikrim Hyundai fiyatını hakketmiyor, motor çok eski tecknoloji, corsa'nın zaten seçenek olarak sunulması bile hata 2006da çıkan punto üzerine kurulmuş 2007 model corsa D nin makyajlısından söz ediyoruz burda bu araç 2006 model fiat beyler Opel benim gözümde asla bir alman arabası değil zaten GM ve parçaları mantığı çok ucuz.

geriye ford kalıyor araç güzel ama oda eskidi ve çok pahalı, gönül git ibiza al derdi demesine , motor şanzıman mükemmel ama araç çok boş hocam, çok basit ve eski duruyor kaldıki eski zaten kim okadar değiştiğini söylüyorsa ona yayınevlerini boşver birde showrromda bak derim değişen tek tük dokunuşlar araç bariz aynı araç.

clio 4 icon 1.2 tce ye baktınızmı? araç 1.2 turbo 120hp-190tq olan edc çift debriyajlı ve çok ciddi şekilde donanımlı bir araç, ben hiç binmedim 1.2tce ye ama şirket aracı olarak günlük 1.5 dci edc clio4 icona biniyorum araç bence üzecek bir araç kesinlikle değil normalde renaultdan resmen nefret ederim ama bu araç bence güzel ben rüzgar sesi hariç herşeyini beğeniyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece bir fikir vermesi açısından paylaşıyorum:

http://www.topgear.com/car-reviews/s...sg/first-drive

süspansiyonu çok övülen araç ile ilgili ford fiesta ve mazda 2 ye yakın bile olmayan yapıda denilmiş, motor düşük devirlerde hantal kalabiliyor ve şehir içinde 1-2 vitesler arasında sürekli gezeceğinin sinyallerini veriyor demiş.

dizayn ve özellikle iç tasarım olarak fiyat performans ürünü ama öyle wow dedirtmeyecek demiş.

şahsi fikrim Hyundai fiyatını hakketmiyor, motor çok eski tecknoloji, corsa'nın zaten seçenek olarak sunulması bile hata 2006da çıkan punto üzerine kurulmuş 2007 model corsa D nin makyajlısından söz ediyoruz burda bu araç 2006 model fiat beyler Opel benim gözümde asla bir alman arabası değil zaten GM ve parçaları mantığı çok ucuz.

geriye ford kalıyor araç güzel ama oda eskidi ve çok pahalı, gönül git ibiza al derdi demesine , motor şanzıman mükemmel ama araç çok boş hocam, çok basit ve eski duruyor kaldıki eski zaten kim okadar değiştiğini söylüyorsa ona yayınevlerini boşver birde showrromda bak derim değişen tek tük dokunuşlar araç bariz aynı araç.

clio 4 icon 1.2 tce ye baktınızmı? araç 1.2 turbo 120hp-190tq olan edc çift debriyajlı ve çok ciddi şekilde donanımlı bir araç, ben hiç binmedim 1.2tce ye ama şirket aracı olarak günlük 1.5 dci edc clio4 icona biniyorum araç bence üzecek bir araç kesinlikle değil normalde renaultdan resmen nefret ederim ama bu araç bence güzel ben rüzgar sesi hariç herşeyini beğeniyorum.

Renault u oldum olası sevemedim.

Büyük ihtimal 17 jantlı kırmızı leon 1.2tsi dsg alacağım. En azından katlanır ayna bluettoh dijital klima gibi istediğim özelliker standart

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Leon dsg cam tavan dedin konu kilitlendi simdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kaçmaz bu araca bakabilirsin, motor, fiyat, ikinci el, jant,renk donanım ve konfor herşey var be, kendimi satışçısı gibi hissettim

Connecting site...

şaka bir yana bizim en ufak kardeşimiz birebir aynısının 2014ünü 24000kmde yine comfortline,beyaz , 1.2 tsi ve durban jantlı halde 57ye sattı zaten kendinede 59e mal etmişti 24000km zevkle kaliteli bir araca cebinden 2000tlye ödeyerek ayrıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kaçmaz bu araca bakabilirsin, motor, fiyat, ikinci el, jant,renk donanım ve konfor herşey var be, kendimi satışçısı gibi hissettim

Connecting site...

şaka bir yana bizim en ufak kardeşimiz birebir aynısının 2014ünü 24000kmde yine comfortline,beyaz , 1.2 tsi ve durban jantlı halde 57ye sattı zaten kendinede 59e mal etmişti 24000km zevkle kaliteli bir araca cebinden 2000tlye ödeyerek ayrıldı
    otomatik şart abi manuel istemiyorum şu anki aracı tek değiştirme sebebim manuel olması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik şart abi manuel istemiyorum şu anki aracı tek değiştirme sebebim manuel olması

peki aşağıdakinede bir bak fırsatın olursa bence çok mantıklı bir seçim senin aradığın araçlar arasından:

Connecting site...

bu yıldakiler bildiğim kadarıyla 1.6 psa motorlu , bu rcz,208gti,mini s lerde vs bulunan motormuş herşeyi aynı sadece beyinden daha az basınçla daha az devirde 136hp üretiyor bildiğim kadarıyla.

stock miniler,rczler 170-180 arası, yazılımla 210-220hp ya bunada yazılım attırınca 136dan çat diye birtek yazılım ile 210-220hp yakalanıyor araç 6snlik araç oluyor.
    ztn 136hp densede genelde dynolarda 150hp civarı çıkıyor:

http://www.superchips.co.uk/curves/F20F21116i136PS.pdf

bunlarda yazılımlı olan aynı aracın birkaç bulabildiğim videoları:

https://www.youtube.com/watch?v=VWi0KrdbrY4

https://www.youtube.com/watch?v=Uq4NLq3NsUk

https://www.youtube.com/watch?v=LCvI67CyTl4

özetle 63den 60a pazarlık etsen 2 yaşında gram boyası olmayan tech paketli değil otomatik otomatiklerin kralı ZF şanzımanlı BMW gibi aracın olacak, ver 2-3bin daha at yazılım ve güzel bir orijinal yada replica M serisi 19 jantjantlardan bak keyfine hocam ya.

hadi leon güzelde ne ibizası ya o paralara yakın bunlar varken

canozyavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbiza kullanmama rağmen ben de o paraları hak etmediğini düşünüyorum yalnız bunu güncel fiyat karşılaştırmalarından bağımsız olarak söylüyorum. Keza aynı segmentteki diğer araçlar da o paraları hak etmiyor. İlla sıfırsa bence de Leon dsg 1 tık daha mantıklı olabilir. Onun dışında motor olarak ben çok memnunum (1.2TSI DSG).
    Arenimo

TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...

LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbizaya bir türlü ısınamadım arkadaşlar sınıfında bir çok araç önermiş onlarıda bir düşün derim
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116i öneririm 170 lik 118i ile hemen hemen ayni motora sahip
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)