User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Burası Türkiye?!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlığı, bilinci, şuuru yitirmemek gerekiyor bazen. Cezayı siz mi veriyorsunuz kendinizce? Bu mu ceza yönteminiz? İnsanların aracına tekme atmak... Kusura bakmayın sizin yaşınızda birine bu pek yakışmadı. Bu başlıklar çok normal bu ülkede. Çünkü düşünce ve eylem olarak o yaya geçidinin ortasında durandan hiç bir farkınız yok.
    Sanırım yazdıklarımdan her durumda tekmelerim gibi anladınız. Ben ışıklarda durması gereken yerde durmak yerine aracını yayaların geçiş alanına bilerek getiren, ışık yanmak üzereyken yayaların üzerine doğru hareket eden, gereksiz yere ve bilerek yaya geçidini işgal edenlere tepki gösteriyorum. Zaten bu hareketim sonucunda şimdiye kadar inip sen ne yapıyorsun diyen pek olmadı çünkü hepsi yaptığının farkındaydı. Hazır yeri gelmişken bir empati kuralım. Siz yaya geçicinde karşıdan karşıya geçiyorsunuz. Ben aracımla geliyorum üzerinize ve aracımın burnunu yaya geçidini engelleyecek şekilde uzatıyorum. Sizin önünüzü kapattığım yetmiyor birde sizi korkutuyorum veya tehlikeye atıyorum. Siz ne yaparsınız? Bravo ne güzel yaptın mı derdiniz?

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kameranın direk polisin gelişine sabitlenmesinde bende bir acayiplik seziyorum doğrusu. Acaba paralelci polislerden intikam mı aldı zabıta bilemessin..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kameranın direk polisin gelişine sabitlenmesinde bende bir acayiplik seziyorum doğrusu. Acaba paralelci polislerden intikam mı aldı zabıta bilemessin..
    Belkide bariyer fuatavni'dir ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)