Direksiyon titremesi, iç mekandan trim sesi, biraz da elektronik arızalarını biliyordum da yağ boşaltmayı yeni duyuyorum. Takipteyim
Direksiyon titremesi, iç mekandan trim sesi, biraz da elektronik arızalarını biliyordum da yağ boşaltmayı yeni duyuyorum. Takipteyim
Aracımda gaza basınca avans sesine benzer bir ses vardı daha sonra manifolddan geldiğine kanaat getirdim 2 ay önce sildirdim aslında çokta memnundum fakat borsuana bırakmak için mecburen sildirmem gerekiyordu.
Dün 2 ay önceki randevuma gidemedim tekrar randevu alayım diye gittim kapısının önünde bu poşay başıma geldi.
araç motor bloğu patlatmış dediler yeni motor gerekiyormuş dışarıda yaptığım bakım kağıtlarını istiyorlar. Sadece bazı bakım kağıtlarını bulamıyorum servis tutmaıştı olablir. Çünkü arkadaşımın yeriydi.
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor en son bakım 45.000 de yapıldı araç 50.000de şuan (aracın üstünde açık hava filtresi vardı sıkıntı olur mu?
Of cok gecmis olsunneden boyle olurki cok uzuldum ya
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Gecmis olsun avans sesinden dolayi blok catlatan cok fazla n13 de malesef.Ne olduysa yazilimsal donemde o avans sesinde oldu diyorum ben orjinale donmenizinde bir etkisi olmayacaktir.Deli gibi sigara ear ein asiri dozda alip bir anda birakinca hersey tertemiz olmayacagi gibi.Cok gecmis olsun cidden uzuldum![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz şekilde ilerler süreç mağdur olmazsınız
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Geçmiş olsun garip durum gerçekten de. Sonuç ne olacak şimdi garantiden mi değişecek yoksa size mi yükleyecekler? Servis bu konuda ne diyor?
Tufan has no limits.
borusanı aradım servis kağıtlarını istiyor 11.000 29.000 ve 45.000 bakımlarının kaığıtlarını buldum. Herhalde yeterli olur. Ne olursa olsun 50.000deki 2014 model aracın blok patlatması kabul edilemez.
Aracı aldığımdan beri o avans sesini duyuyorum. bakalım nasıl bir gelişme olacak. kabul etmezse mahkeme ve tüketici haklarına neresi olursa artık oralara gidilecek.
Motor için 60.000 tl gibi bir fiyat verdiler 10.000 deseler hiç uğraşmaz yapın derdim ama fiyat çok yüksek.
O halde benim tavsiyem konuyu buradan kaldırmanız. İş mahkemelik olacaksa burada araca yazılım yapıldığına dair kanıt olarak ekran görüntüsü alıp sunabilirler. Sonuçta yazılım yapıp motora zarar verdiğinizi iddia edebilirler.
Tufan has no limits.
farklı marka yağ kullanılmış ondan desek araç alındığından beri ses varmış ancak niye 50 bin km bekledi sorunlu araba şimdi patladı orası muamma, yağ sebebiyle olabilir mi ?
tsi da millet oem yağ kullanmıyor cayır cayır biniyorlar, bu motorlar ise şans işi.
Geçmiş olsun evet haklısın 60 bin de araba blok kırmaz ama yazılım var diyorsun bu durumda ben arabada bir kabahat göremiyorum açıkçası.
Bir de borusan neden kayıt istiyor bu araba garanti süresince zaten yetkili servise gitmemiş mi ? Gitmediyse zaten garantiden bir şey beklememek gerek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)