User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
79 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Iphone 6 mı yoksa Samsung Galaxy Note Edge mi ?

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asırı sıkıntı telefonu araca bıraktıgım oluyor sarj olsun die arada veya oynamadıgımda düsük moda cekiyorum plus cok büyük geliyor bana kullanamadım
    O zaman izzetcim yapacak bir sey yok yapilacak en basit yol powerbank tasimak.
    Çeyrek Mühendis

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung S6 edge+ gümüş renk bence şuanda en yakışıklı telefon
    5.7" ekran ile iphone 6+ ile ayni ölçulerde
    Batarya 3050 mAh olması lazım iphone 2750 mAh
    Antutu genel puan ort., işlemci hizi, batarya ve Stress testlerde M8 e gore farki hissedebilecegin kadar onde olacaktir.
    Note3 kullanicisi olarak bir daha samsung alsam Note degil galaksi S serisini seçerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Android hıc bır cıhazın yanından geçmem...

İos candır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası bende ios gibi kapali bir sistemin onunden gecmem android ve özgürlük candir

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kisaca soru su olmali, telefonla ugrasirmisin, yoksa ugrasamam diyenlerden misin?

Hic ugrasamam diyorsan iphone al.

Ancak ugrasirim dersen samsung.

Ha ugrasmakta o kadar karisik ve uzun suren islem degil, 1 kere yapinca ogreniyorsun

Evet android ileriki zamanlarda donabiliyor, iphone kadar stabil degil. Zamanla sismeler oluyor.

Kendim Note 2 kullaniyorum, hala cok memnunum. Bundan once HTC One X vardi bende, ondan cok cok memnundum, sarj ve hafiza karti takilmamadi haricinde. Samsung gibi herkesin elinde gormemekte cabasi. Hala iddia ederim, HTC bence Android piyasasininda malzeme kalitesi ve arayuz olarak en guzel telefonlari yapiyor. Sadece guncellemeler konusunda Samsung kadar hizli degildir. Gerisi hersey de HTC ondedir.

Samsung'ta da alinacak tek seri telefon da, Note serisidir, bence baska telefonu da yoktur. Simdiki S3ler neyse, 3 sene sonra da S6lar o kivama gelecek oyle dusun.
    En güzel cvp bu olmuş bana göre.
    2 ve 3 satırlar aynen dediğin gibi.

Mesela ben and-ios kullandım. Belli başlı app'ler dışında ne kurcaladım ne bişey yaptım. Telefon neyse o.
    Şu an and. var, neyini kurcalayım diye de merak etmiyorum açıkçası..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung u bedava verseler kullanmam daha önce kullandık ailede kullanan herkesi pişman etti.Apple açık ara öndedir benim için diğer cihazlar arasında
    ama ben çok zengin olmadığım sürece bir telefona 3.000 lira para vermem o yüzden yine android kullanıyorum.Android kullanacak kişilere tavsiyem LG ve HTC kullanmları

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung u bedava verseler kullanmam daha önce kullandık ailede kullanan herkesi pişman etti.Apple açık ara öndedir benim için diğer cihazlar arasında
    ama ben çok zengin olmadığım sürece bir telefona 3.000 lira para vermem o yüzden yine android kullanıyorum.Android kullanacak kişilere tavsiyem LG ve HTC kullanmları
    En son ip6 ile annemdeki note5'i değiştirdim. Samsung da S4, Note2-3, Note5 denedim ama bir türlü beğenemedim hiçbirini. İlle iphone'a geri döndüm.
    Note5'i sattım, idareten kullanayım diye arkadaşımdaki LG G3'ü aldım, inanın Samsung'da çok daha iyi bir telefon genel kullanım olarak. Şimdi durum böyle olunca, HTC ve Sony'i merak etmeye başladım acaba nasıldır diye.. Bildiğim tek şey, Android alacak olsam dahi Samsung olmayacağı..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yillarca android kullanmis biri olarak hep ilk ciktiklarinda gidip aldim,s2-s4 falan...vs Simdiki aklim olsa androidin yanindan bile gecmem.Bluetooth ile dosya gondermek,birkac word dosyasini yollama,normal kullanicinin neredeyse yapmayacagi incik,cincik isleride yapmayim cokta gerekli degil.Aylar sonra donmaya,kitlenmeye basladiktan sonra ben napiyim acik sistemi.Yazik guzelim islemciler telefonlar yok olup gidiyor android ile

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yaklaşık 20 gündür z5 kullanıyorum. çok iyi bir telefon gerçektende. İyiki almışım kasma fln söz konusu değil. Garantisi bitince root atmayı düşünüyorum. Çok daha iyi sonuçlar çıkaracak sonra 2.500 e tavsiye ederim. Nakit alan olursa 2300 e kadar bulabilir.
    doğuştan araba manyağı

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakk. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman izzetcim yapacak bir sey yok yapilacak en basit yol powerbank tasimak.
    Öyle olucak gibi tek korkum bataryanın ömrünün gitmesi hızlı sarj eden powerbank varmı ki ?

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yaklaşık 20 gündür z5 kullanıyorum. çok iyi bir telefon gerçektende. İyiki almışım kasma fln söz konusu değil. Garantisi bitince root atmayı düşünüyorum. Çok daha iyi sonuçlar çıkaracak sonra 2.500 e tavsiye ederim. Nakit alan olursa 2300 e kadar bulabilir.
    hiçbir şekilde kasılmayan, takılmayan, son derece stabil android telefon xperia serisi(3den sonra). ekranım kırılmasaydı z3+'ı halen kullanıyor olurdum. Z5premium bulursam alacağım.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır androıd kullancısı note 2 den ıphone 5s e gecme dusuncesındeyım daha once ıos tecrubem yok

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Android ve ios çok göreceli bi kavram bence.
    Android de kaynak kodu çok açık çok fazla arka planda çalışan uygulama var bu yüzden zamanla kasılmaları olacaktır ister note 5 olsun ister z5 launcherı şuan en stabil android bence HTC'dir Samsung her halükarda kasılacak kapat aç toparlar tabi oda bi ton uygulama yüklü değilse.
    Ios da ise kasılma sıfır diyebilirim binde bir bugları hariç ios kulanan adam androide döndüğünde resmen pişmanlık yaşar yani ben kurcalarım onu kurarım bu dosyayı taşırım yarı bilgisayar gibi kullanırım dersen android ama ben telefon olarak kullanıcam resim çeker müzik dinlerim sosyal medyayı takip ederim mail okurum v.s diyorsan her türlü iphone derim hiç düşünmeden.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ios stabil olabilir ama sadece yenisi gelene kadar
    Yeni guncellemelerle apple kasitli olarak telefonlari kullanilmaz hale getiriyor
    Guncellemeyi yapmama sansida birakmiyor cunku uygulamalar acilmiyor
    Kisacasi yeni telefon almaniz icin mevcut telefonunuzu calismaz hale getiriyor sonra iphone nun yenisi ne zaman gelir haberleri pur dikkat..
    Yani uzun vadede bakinca ios acik ara en calismayan sistem haline geliyor bir cok iphonum oldu ilk ciktigi gunden beri
    Su an HTC var hemde m7 stabil calisma konusunda hic bir rakibi oldugunu dusunmuyorum

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 günde problem çıkaracaksa zaten at ustam o telefonu çöpe şimdiden,bahsettiğimiz kasılma donma olayları yaklaşık olarak 1 yıl sonra baş gösterir.Şu an 2500 e aldıgınız telefon 1 yıl sonra en fazla ederi 800-900 lira
    Çeyrek Mühendis

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 6 alalım dedim fiyatlar 2500 civarı bu kadar çıkmışken 6s almak daha mantıklı gibi. Yıl başına doğru fiyatlar değişir mi ? Yoksa beklemek gereksiz mi ?

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben note 4 kullanıyorum en yakın arkadaşım note edge kullanıyor... ekran hariç bütün özellikleri aynı telefonun ama önermem , ekrandan çok sorun yaşadı eleman... dokunmatiği sorun yaptı falan servise gitti parça değişti geri geldi falan ama memnun değil keşke note 4 alsaydım diyor... Ha birde note 4 le aşagı yukarı aynı zamanda çıktılar (edge 3 ay sonra falan çıktı sanırsam) Note 4 çıktıgında 2.250 idi fiyatı note edge çıktıgında 2600 e mi ne ladı... Şu anda sıfır fiyatları aynı hatta 100 lira mı ne daha ucuzdu vatanda edge... Yani inanılmaz deger kaybetti.. O yüzden alınacak bir telefon değil önermem... Note 5 de önermem note 4 daha kullanışlı... Yani ya iphone 6 al ya Note 4... Ben note4 tercih ederdim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben note 4 kullanıyorum en yakın arkadaşım note edge kullanıyor... ekran hariç bütün özellikleri aynı telefonun ama önermem , ekrandan çok sorun yaşadı eleman... dokunmatiği sorun yaptı falan servise gitti parça değişti geri geldi falan ama memnun değil keşke note 4 alsaydım diyor... Ha birde note 4 le aşagı yukarı aynı zamanda çıktılar (edge 3 ay sonra falan çıktı sanırsam) Note 4 çıktıgında 2.250 idi fiyatı note edge çıktıgında 2600 e mi ne ladı... Şu anda sıfır fiyatları aynı hatta 100 lira mı ne daha ucuzdu vatanda edge... Yani inanılmaz deger kaybetti.. O yüzden alınacak bir telefon değil önermem... Note 5 de önermem note 4 daha kullanışlı... Yani ya iphone 6 al ya Note 4... Ben note4 tercih ederdim.
    note4 un işlemcisi daha iyi heryonden edge den daha iyi cihaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sizlerden gelen yorumlar ışığında tercihimi iPhone 6S 64 GB alarak yaptım. İlk izlenimler süper, siri ve 3d touch baya hoş. Olmazsa olmaz kesin yükle dediğiniz uygulamalar var mi ios özel ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)