User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
223 sonuçtan 210 ile 223 arası

Konu: Dolandırıcı Şebekesi: Tuncay Dokumacı, Serkan Kaya, Oğuzkaan Başarslan Dikkat!!!

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu forumu biz okuyorsak onlarda okuyordur arkadaşlar.Planları açık etmeyin.
    ''HaKo'' nickli arkadaşa çok üzüldüm ya okurken moralim bozuldu valla.Geçmiş olsun hocam.İnşallah sonuca ulaşırsınız.
    Dostum o olay benim başıma gelmedi , post un ilk mesajını okursan orada alıntı yaptım başka bir kişinin başına gelmiş olayı.

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Leoncupra çok geçmiş olsun, inş durum tez zamanda çözülür Allah c.c tekrarını yaşatmasın kötülerle karşılaştırmasın.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten çayın içine birşey koymuş olabilirlermi acaba :S

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisan ayında dizel 320 satarken, birisi geldi arabaya yalandan baktı, patronumun babasına alacağız, ofisimiz beylikdüzü'nde gelin orada aracın hep parasını verelim hem satışını yapalım dedi. Kimsenin ayağına gitmem, noterim burada, bankam burada işine gelirse dedim. sittir olup gitti.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemizde yerli yerinde bir adalet yok ki. Durum böyle olunca böyle nonoşlarda gönül rahatlığıyla devam ediyorlar işlerine kaldıkları yerden.

Adalet yoksa kendi adaletini kendin sağlayacaksın mecburen. Bunların bi yerine yağlı kazığı keyifli keyifli monte edeceksin bakın tekrarlıyorlar mı işkence zulüm ne varsa .
    imzasız..

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe Gülsuyunda yaşayan bir arkadaşima F10 520d aracı için bu tarz bi şebeke cepten ulaşiyor. Bu arada arkadaşta düzenli olarak içeri girip çıkan, kısa yoldan parayı bulan biri. Sıkıntılı yani. Velhasıl maltepe de buluşuyorlar arabanın etrafinda 2 tur atiyorlar. Hadi notere diyip notere geçiyolar. Para ha geldi ha gelcek derken bizim birader meseleyi ayıkıyor. Gülsuyundan 2 araba adam çağiriyor, noterde iş olmuyor tabi noter çıkışı bunları biraz silkeliyolar konu kapanıp gidiyor.

2013 haziran ayında oldu bu olay, aynı kişiler mi bilemiyorum

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adamları hapis etmiceksin günde 12-14 saat arası köle gibi çalıştıracaksın. Yaptığı iş ile de zarar verdiği kişilerin zararını ödeyecek.

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler sahibindene 100 120.000 tl arası 2014 2015 model araçları olanlar fake ilan açsın. Satmayacaksınız gelipte ofisimiz şurda diyen 1 kadın 1 erkek aynı tiplere uyan tayfa bakmaya gelirse bir yemek yiyelim diye bekletin konuya mesaj atın 1 kamyon adam birleşip linç edelim.

1-2 kere bu olayı tekrarlarsak bir daha yapmaya cesaret edemezler Haberlere bile çıkarız lan oto satış çetesini çökerten TEKTÖRKİLİ KOVBOYLAR diye.
    Böyle birşey yapan olursa gelmezsem en adiyim hem yemeklerini yeriz hemde bi güzel döveriz

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsimler Aynı soy adlar farkli Yorum sizde bu adama gelde güven şimdi?

[IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arkadaşa 2. defa aynı şeyi yapmaya kalkmışlar. Arabaya bakmaya gelip bizim arkadaşı görünce kaçmış o.ç ları. Demek ki gene serbest bırakılmışlar.
    IN BOOST WE TRUST

ArfcnKls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun öncelikle ama ne kadar sağlam dururlarsa dursunlar tanışalı 2-3 saat olmuş adama parayı hesabında görmeden devir verildiği sürece böyle cibiliyetsizler de bu dümenleri yapar.Hırsızın tabiki suçu var da bunlar haysiyetsiz adamlar alın terinizi bu kadar kolay kaptırmayın lutfen dikkat.İnşallah paranızı alabilirsiniz
    Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ !

leoncupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar,durum hala aynı araç tedbirli ve galeride,mahkeme sürecindeyiz,her türlü şansı deniyorum.bi yandan da unutmaya çalışıyorum çünki kendime yediremiyorum ve sağlığımı etkiliyor.herşeyi denedikten sonra baktım olmuyor bende bu o. çocuklarının aklını alıcam, biri sağlam yara vermedikçe devam edecekler namussuzlar,bi ayda milyonluk vurgun yapıp kaç kişinin canını yaktılar,halada hızlı bi şekilde devam ediyorlar ama bu böyle kalmayacak...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım bi anlık gaflet ile sonrasında çok üzülmüşsün tüm konuyu okudum uzun süredir foruma girmiyordum iki satır yazmak istedim.

1- Forum ortamında benim tanıdığım onlarca galerici kardeş arkadaş var neden iki satır karalamamışlar. İşin ehli insanlar olarak yorum yapmalarını beklerdim.
    2- Bu forum ciddi derecede indexlenmiş durumda aramalarda pek çok konu çıkıyor yönetim bir makale hazırlayabilirmi. En azından insanlara bi faydası olur okurlar yorum yapamazlar.
    3- Yine forumdan bi kardeşimizin başına gelmişti BMW E46 otomobilini aldılar elinden 2 gün sonra esenyurtta denk geldim arabaya başında bekledim sahibini aradım hatta forumdan insanlar toplansın gelsin dedik buradaki polis arkadaşlar beni aradılar aman yapmayın bişey diye. 2 sene oldu o.ç. nasıl bir şebekeyse ben arabayı halen ara ara görüyorum burda giden gittiğiyle kalıyor.

Allah yardımcınız olsun kesinlikle herkes dikkat etsin bu ekonomide bu adalette herşey gelebilir başımıza.

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce buna benzer bi olay çıktı haberlerde sizmiydiniz bilmiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)