bu işin tek çözümü para noterin hesabına yatar satış olunca da otomatikmen alıcının hesabına eft olur. gerekirse bu işlemden belli bi yüzde komisyonunu da alsın. bu kadar basit bir işlemi neden yapmazlar anlamıyorum
bu işin tek çözümü para noterin hesabına yatar satış olunca da otomatikmen alıcının hesabına eft olur. gerekirse bu işlemden belli bi yüzde komisyonunu da alsın. bu kadar basit bir işlemi neden yapmazlar anlamıyorum
çekmeköyde aracını kaptıran kişi kimmiş merak ettim ulaşabilir miyim acaba o kişiye
yalnız dikkatimi çeken şey oç ler hep lüx araba sahiplerine yürüyorlar. Min. 100 bin ve üstü arabalarla ilgileniyorlar. Götürdükleri paranın haddi hesabı yok ama ortada para da yok. Ne banka hesaplarına tedbir konuyor ne de başka bişey. Büyük ihtimalle terör e aktarılıyor bu para. Çünkü aynı heriflere ait kaç tane hikaye var başarılı oldukları ve bu heriflerin bu parayı kumarda yeme şansları falan da yok.Bunlar bence piyon
IN BOOST WE TRUST
Demek sadece tedbirli olmakta yetmiyor,tanımadığın kişilerle notere gittiğinde ikram ettikleri şeyleride yemeyip içmeyecez demek ki ilaçlı olabilir diye..yakında araba satışına giderken tedbir için 5 tane silahlı adam alıcaz herhalde yanımıza başımıza bir iş gelmesin diye..
pazartesi günü ben de aracımı sattım. Notere gittik, iş imzaya kaldı, yarım saat paranın hesabıma geçmesi için beklettim. Karşı tarafta anlayışlı, düzgün insanlardı ama "neyse ya, adam yolladım parayı diyor" dememek lazım. parayı hesapta görür görmez imzayı attık. iki tarafta rahattı.
Bir önceki satışımda da noterin kapanmasına 20 dk. vardı, parayı nakit getirmişler. Sahte olup olmadığını bilemem kusura bakmayın dedim. Koşa koşa bankaya gidip hesabıma yatırıp noterde devri yaptım. Sistem çok kötü ne yazıkki ama yapacak başka bir şey yok.
Bunları aleme ibret olsun diye sokak ortasında kuru odunla öldüresiye dövüceksin, bırakıcaksın olduğu yerde de bööyle inim inim inliycekler çağırmıycan bişey kırıcan bacaklarını da ancak öyle anlar bu haysiyet yoksunu varlıklar. Gerçekten çok üzüldüm kimsenin kimseye güveni kalmadı. Herkes birbirini yolmanın derdinde. Allah ıslah etsin, Allah' larından bulsunlar.
Biz genellikle satışı 2 kişi yapıyoruz. Hem alıcı hem satıcı güvenliği için.
1 kişi alıcı ile noterde diğer kişi parayla bankaya gidiyor. Ben parayı alıp hesaba yatırınca noterdeki arkadası arıyorum para tamam satışı verin diye onlarda satışı veriyor.
iki tarafında içi rahat tavsiye ederim. Alıcı almaya gelirken 2 kişi gelmesini söyleyin. Yada parayı satışı vermeden önce istediğinizi söyleyin.
Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin.
adam 130 bin denilen aracı bu şekilde 'çalıp' 100bine anında okutuyor... aynı emeği verip de 30-40 binlik araçla uğraşır mı? Bir de bu adamlar günde belki 10 araca bu şekilde bakıp kimi dolandıracaklarsa ona karar veriyordur, hikayelere dikkat edin genelde aynı gün satış olmuyor hiç, karar veriliyor düzenek hazırlanıyor ondan sonra adamı mekana çağırıyorlar ofisleriymiş gibi...
Bende şu yemek içme olayını anlamıyorum. Ben şahsen güvenipte böyle adamlarla yemek yiyip içmezdim. Ne olucağı belli olmaz
Beyler sahibindene 100 120.000 tl arası 2014 2015 model araçları olanlar fake ilan açsın. Satmayacaksınız gelipte ofisimiz şurda diyen 1 kadın 1 erkek aynı tiplere uyan tayfa bakmaya gelirse bir yemek yiyelim diye bekletin konuya mesaj atın 1 kamyon adam birleşip linç edelim.
1-2 kere bu olayı tekrarlarsak bir daha yapmaya cesaret edemezlerHaberlere bile çıkarız lan oto satış çetesini çökerten TEKTÖRKİLİ KOVBOYLAR diye.
Muhtemelen hepimiz böyle durumda şöyle yapmayız böyle yapmayız ulan buda yapılırmı diye aklımızdan geçirmişizdir.
Allah şaşırtmasın arkadaşlar böyle bi durum yaşamadım çok şükür ama insanın aklı tutulabilir hata yapabilir.
Bu durumda kalan herkese geçmiş olsun.
Allah kötüye düşürmesin iyi niyetten olur hep bunlar..
Aynı durum aynı senaryo bizimde başımıza geldi noter hesaba yollamalar falan bizde verdik satışı parayı almadan sonuç ortada para yok adamlar yok. Son çare tanıdığımız kalın bi abiye söyledik oda adamların ensesine çöküp işi çözdü tasvip etmiyorum ama dinsizin hakkından imansız geldi. Size de tavsiyem kendi adaletiniz sağlamanız
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
Bu forumu biz okuyorsak onlarda okuyordur arkadaşlar.Planları açık etmeyin.
''HaKo'' nickli arkadaşa çok üzüldüm ya okurken moralim bozuldu valla.Geçmiş olsun hocam.İnşallah sonuca ulaşırsınız.
Valla bugüne kadar 10 tane kendime ait , aileme ait de yaklaşık 5-6 araba aldım sattım , parayı hesabımda görmeden asla parayı aldım demedim ama kesinlikle büyük konuşmuyorum yine de , aynen dediğin gibi güvenmek insanın doğasında olan bir şey , adamlar da rolunu iyi yapıyor tezgahta sağlam belli ki , o yüzden ne olursa olsun 2 kişi gitmekte fayda var birinin basireti bağlansa diğeri belki dürtükler , Allah kimsenin başına vermesin gerçekten sinirlerim bozuluyor hala şu konuları okudukça
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)