User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
120 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Yolda Kavga

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasik 1 sene sonra asliye cezada davan gorulur, ne olur dersen bilmiyorum, martta musteki oldugum dava var basit tibbi mudahaleli, ondan sonra anlatirim sen sana haklisin kocum eline saglik, iyi yapmissin ben de olsam ben de oyle yaparim diyenlere bakma, hapis ciksa kimse senin yerine yatmicak, para cezana kimse ortak olmicak, umarim en az zararla cikarsin bu isten..
    Bu tarz durumlarda en iyisi adam onunu kesere aricaksin polis yada jandarmayi arabadan cikmadan, kapi cam acmadan..
    Musteki olmak, sanik olmaktan iyidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bişey çıkmaz , denk geldikçe bi daha dövün
    10 dakikadır gülüyorum helal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasik 1 sene sonra asliye cezada davan gorulur, ne olur dersen bilmiyorum, martta musteki oldugum dava var basit tibbi mudahaleli, ondan sonra anlatirim sen sana haklisin kocum eline saglik, iyi yapmissin ben de olsam ben de oyle yaparim diyenlere bakma, hapis ciksa kimse senin yerine yatmicak, para cezana kimse ortak olmicak, umarim en az zararla cikarsin bu isten..
    Bu tarz durumlarda en iyisi adam onunu kesere aricaksin polis yada jandarmayi arabadan cikmadan, kapi cam acmadan..
    Musteki olmak, sanik olmaktan iyidir

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceden davam yok sadece otoparkımda ailemin yanında hakarete ugradım adamı darp ettim polisler geldi vs subatta o mahkemem var ama inanın bu olayda hiçbir sucum yok 2 tane tokat yedim zaten en son kim olsa aynısını yapardı kendimi korumak zorunda kaldım ki adam cocuguyla indi arabadan zaten sag seritten gidiyorum sıkıstıra sıkıstıra durdurdu saga dogru durmasam ya saga bankete atıcaktı durmasam aracıma vurup belki kaza yaptırıcaktı yani kacabildigim yre kadar kactım sonucta adam kalıbına güvenerek indi büyük ihtimal ama ters tepti kavga etmeye meyillmiş zaten bi kornaya cıldıran adam neler yapmaz..

Olan oldu diyorum istemezdim ailesinin yanında olsun böyle ama sabır bi yere kadar belki adam orda beni komaya sokacaktı olduyla kalcaktı..

Herkeze tessekür ederim.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söyle bisey var olaydan sonra bindik arabalara biz cıkıcam adam önüme atlıyor geri aldım soldan yapıstırdım ilerde polis vardı gectik arkadan cıktı siren sellektör kenara cektirdi inin dedi indik üst araması yaptı anlatın dedi haber gitmiş sanırım yoldan gecenler sayeside ehliyet ruhsat verdik dedik böyle böyle ilerde kapıstık en son burda gene kavga ettik yolumuzu kesti polisin dedigi iyi yapmıssınız abim dedi bmw idi sanırım arac dedi aynen dedik tamam abim hayırlı yolculuklar dikkat edin dedi gönderdi.Zaten bizi sikayet ettikleri jandarma komutanlıgımız ilk babamı arıyorlar arac üstüne oldugu için babam yolda oldugumuzu söylüyor geri dönmemizi istiyor komutan babamda dönemeyecegimi tek söför oldugumu yetismem gerektirigi söylüyor o zmaan numaralarını verin diyor babamda veriyor yanımdaki arkadas konusuyr komutanla tc den adımıza herseyimizi istedi telefonda verdik yani kacma gibi antin kuntin bi olayımız yok o zaman en yakın hastane ordan karakola gidip alkol muanesi ve darp raporu alın diyor hepsini yapıyoruz arıyoruz tamam tessekür ederim diyip telefonu kapatıyor..Cok cok suclu olsak sanırım evimizden aldırırlardı bizi.

Ama babamın dedigi su yönde adamın ifadesi yolda önümü kestiler zorla arabadan indirip dövdüler demiş...Bende balıkkesir susurluk ta ilk olayın oldugunu mobeselere bakılmasını istedigimi söyledim..

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savcı eğer dava açmaya karar verirse 3 kişi olmanız mahkeme gözünde dezavantaj arkadaşıma çete muamelesi yaptı mahkeme, eğer ifade vermediyseniz ifadenizde birinizin inmediğini yada en azından karışmadığını belirtin, çünkü mahkemeler malesef haklıya haksıza bakmıyor. Eldeki delil (rapor vs.) varsa görgü tanığı gibi şeylerle ilgileniyor. Ve insanlar yemin etmesine rağmen nasıl soğuk kanlılıkla yalan söylüyor bir görseniz şaşırırsınız. Sonuçta hakim olayi bilemez ve eğer dava olursa adam orda mağdurlar mağdurunu oynicak belki çocuğunu bile mahkemeye getirir.... O yüzden bunların hepsine hazırlıklı olun. Burda yaptığınız yanlış vs gibi bi mesaj vermek yanlış olur, tabiki doğru değil ama yuzde 90imiz ayni durumda ayni tepkiyi verirdi. Geçmiş olsun inşallah hak yerini bulur
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bişey çıkmaz , denk geldikçe bi daha dövün
    koptum

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendine 2 tane tekme attırıp darp raporu alsan sonra şikayet etsen ? çok geç kalmış olur musun ?
    Hak etmiş cidden.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKHNGS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yol verme kavgası dıyınce , otobus soforunun ıntıkamı izleyın

https://www.youtube.com/watch?v=c7j01jgsuJE
    tam safi rüzgar alip yalvarana kadar dövüceksin.Üstü basi arabasi düzgün olunca kendini terminator sanan cok gavat var bu ulkede umarim bir gun hepsinin basina gelir bu tarz olaylar
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dayağı yedikden sonra adam sakinleşti,üstünden büyük bir Yük kalktı sanki.
    mazlumu getirin bana geldi aklıma

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kere başıma geldi .1.de karakola şikayet ettim 2 ay oldu hala ses yok.
    Baktım karakolda sonuç yok
    Bu yaz ankaradan bartın tarafına gidiyoduk selektör mevzusundan yolda problem yaşadım bana cocacola kutusu firlatti
    Bende yaklasip 100 luk parfüm sisesini firlatinca yoldan çıktı ,bastim gaza devamm sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu atarlanıp dayak yedikten sonra darp edildim diye şikayetçi olmak neyin kafası oluyor

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. o kadar çok ruh hastası var ki 5 kişide olsam inmem herhalde. dövsen dert o sana sıksa dert her türlü sıkıntı

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kavga ya da dövüşü tasvip etmemekle beraber "karısının - çocuğunun yanında adam dövülmez" mantığına da katılmıyorum.

Sen karının çocuğunun yanında arabadan inip sağa sola salça oluyorsan, aynı şekilde cevabı aldığında ağlamayacaksın.. Karısının, çocuğunun yanında itlik köpeklik yapan özellikle dövülmeli..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esmerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 kere başıma geldi .1.de karakola şikayet ettim 2 ay oldu hala ses yok.
    Baktım karakolda sonuç yok
    Bu yaz ankaradan bartın tarafına gidiyoduk selektör mevzusundan yolda problem yaşadım bana cocacola kutusu firlatti
    Bende yaklasip 100 luk parfüm sisesini firlatinca yoldan çıktı ,bastim gaza devamm sıkıntı yok
    eskiden bukadar dava olmazdı şimdi artislenip dayak yiyen herkes bilinçlenmiş dava eder olmuş arkadaş
    banada bu şekilde biri elmamı bişi yiyodu fırlatmıştı. suçluda ben değilim ducato araçla makas atarak temde giderken şıkştırdı beni yanına gelince ne var lan dedi fırlattı bende acayip sinirlendim direksiyon kilidi vardı tam ayarladım farına doğru vurucaktım çıkarttım arabadan aniden frene bastı bende fırlattım kilidi sonra arkası karıştı durdumu naptıysa inşallah başkasına bişi olmamıştırda bunun arabasına gelmiştir diye bastım gittim. genelde bende muhattap olmuyorum çünkü silahı var bilmem neyi var dayak yesen amenna adam kendine güvenemiyor çekiyor silah bıçak. yaptığı şeye arabayla karşılık veriyorum basıp gidiyorum.bide haksız olupta haklıyım ayağına yatıyorlarya allah belalarını versin bu öküzlerin

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKHNGS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yol verme kavgası dıyınce , otobus soforunun ıntıkamı izleyın

https://www.youtube.com/watch?v=c7j01jgsuJE
    yalnız burda herzaman yapılan çok pis bir olay var... Ayıranlar araba sahibinin 2 kolunuda ayırmak amacı ile tutuyorlar.. tutup çekiyorlar adamı adam ellerini açamıyor... o sırada şöförü kimse tutmuyor ama sag kolu serbest dikkat ederseniz şöför de alabildiğine geçirmiş... ayıranların yaptıgı en büyük hatalardan biri... resmen adama dayak yedirmişler.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız burda herzaman yapılan çok pis bir olay var... Ayıranlar araba sahibinin 2 kolunuda ayırmak amacı ile tutuyorlar.. tutup çekiyorlar adamı adam ellerini açamıyor... o sırada şöförü kimse tutmuyor ama sag kolu serbest dikkat ederseniz şöför de alabildiğine geçirmiş... ayıranların yaptıgı en büyük hatalardan biri... resmen adama dayak yedirmişler.
    Lise de kavga çıktı mı arkadaşımızın karşısındakini tutardık bu şekilde ki rahat dövsün. Soran olursa ayırıyorduk.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yolda kavga etmeme taraftarıyım ama bi laf var ya el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanar işte onu göstermek gerekebiliyo. Ben bir gün iki minibüscünün sokak ortasında kavgasını ayırdım, yolda yatıyosun mevzusu falan herneyse bir adama iki kişi daldılar falan bende şirkette telefonla konuşmak için dışarı çıkmıştım adama saydırıyolar yüzü falan patladı herkes izliyo bende koştum daldım aralarına dedim ayıptır ekmek tekneniz varsa bi derdiniz gidin durakta halledin ikinizinde aracında yolcu var falan çektim ikisinide sonra şirkettekiler sen neymişsin abi ya falan Gerçekten gerek yok. E5' te adam adamı çekti vurdu, dayak mı yeseydim bu yaşta dedi, kimin ne taşıdığını bilemezsin. Tatlı bi 'özür dilerim' kimseyi tırsak yapmaz. Ve ben kimden özür dilediysem şaşmadı adamda sert çıktım kusura bakma dedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar biraz klişe olacak ama ben atmasyon değil gerçekten lisanslı boksörüm, 7 yıl yaptım bu sporu özetle karşımdaki terminatör olmadığı sürece ne atılan yumruktan standart bir vatandaş gibi etkilenirim diye düşünüyorum (kafa kalın ) nede attığım yumruk standart seviyede sayılır zaten kanun huzurunda biliyorsunuz bu sporlarda lisanslıysanız yumruğunuz silah yerine geçiyor.

ben bu durumda bile çokta agresif bir karekterim olduğu halde kimseyle sataşmam, devir artık çok değişti herkeste silah var, herkeste artık bıçak var

bunun yanısıra eskiden günüm kötü geçti diyen birinin en fazla bakkalda hürriyet gazetesi bitmiş postayla idare etmek zorunda kalmışken şimdi insanlar anlık evlerini geleceklerini kaybedebiliyor herkes gergin dolayısıyla çok tehlikeli.

lütfen sizlerden rica ediyorum dikkatli olun arkadaşlar, gereksiz sizi en fazla bir 10sn kaybedecek durumlar için polemiklere,kavgalara girmeyin değmez.

biri sizi sıkıştırıyorsa bırak angutu geçsin beyler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)