User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
120 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yolda Kavga

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle bende kavgadan yana değilim hele ki ailesi yanındaysa.
    Ama gel gelelim şöyle de çok sevdiğim bir söz var;

Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la bizde etten kemikten yapılmış insanız sonuçta. Bi de yaşlandık olm artık pil erken bitio.
    Bakkk bakkk tevazuyu kiesss avını böle çekiyosun dimi abi !!! Forum ahalisini uyarıyorum,adam çok pis iri, resmen dövücü başı.. soyu teeey saraya dayanıyo abi adamsın seviyore seni

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanun "beni tahrik etti üzerime yürüdü önümü kesti" olayına bakmıyor inanın buna. Yukarıda yazdım daha bi hafta oldu olmadı hemen hemen ayni seyi yasamis kuzen. Herif ifadesinde karima laf attı bende dayanamadım cinnet gecirdim pismanim demis. Tutuklu yargilanmasi gerekirken saliverilmis. Mahkeme tarihini bekliyor. Mahkemeye cikip 2-3 lira ceza yiyip siyrilicak simdi. Ya da o öyle sanıyor o ayrı mevzu tabi.

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı büyük kanun eskisi gibi değil maalesef hemde şanslıymışın adam sizi vurmamış daha geçen gün şişli abidei hürriyet caddesinde adam minibüsün önünü kesti bagajdan baltayı çıkardı yalvar yakar elinden bıraktırdık adamı doğrayacaktı hem 3 kişi adama saldırmak olmamış 2 arkadaşın adamı tutabilir sizi ayırabilirdi olan olmuş artık geçmiş olsun uzlaşmayı deneyin birşekilde

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben başka bir ülkede yaşıyorum ya da olay tam anlaşılamıyor;
    - yolda birileri sizin ve ailenizin hayatını riske atacak,
    - sizinle tartışacak ve
    - sonunda ailenizin önünde sizi bu dayağa demiyorum bakın bu hakarete maruz bırakacak.

Sizde sesinizi çıkarmayıp zaten bana müstehaktı deyip yürüyeceksiniz...

bu tarifinize göre bu adam ister asarım deyin ister keserim deyin, bu yaptığınızı unutmaz, size de unutturmaz, tam aksine illaki önce sizi sonra arkadaşlarınızı bulacağını, 3 delikanlının yanında hele ki karısı çocuğu olan bir kişiye bu hareketi yapmaması gerektiğini usulüne uygun izah eder diye düşünüyorum...

size de önemli bir tecrübe olmuştur, bir daha yaşanmaması dilekleriyle...

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - sizinle tartışacak ve
    - sonunda ailenizin önünde sizi bu dayağa demiyorum bakın bu hakarete maruz bırakacak.

bu tarifinize göre bu adam ister asarım deyin ister keserim deyin, bu yaptığınızı unutmaz, size de unutturmaz, tam aksine illaki önce sizi sonra arkadaşlarınızı bulacağını, 3 delikanlının yanında hele ki karısı çocuğu olan bir kişiye bu hareketi yapmaması gerektiğini usulüne uygun izah eder diye düşünüyorum...

Bencede olay tam anlaşılamıyor ama sizin tarafınızdan sanırım.

Kardeşimiz diyorki, yol istedi verdim beni kamyonun arkasında bıraktı bilerek. Mecburen yeniden sol şeride geçip devam ettim.
    Sonra durdurup arabaya saldırdı, biz de inince devam edin dedi.
    Sonra tekrar durdurup tekrar camdan müdahale etti, en sonunda arkadaşlarım dahil oldu diyor.
    Daha ne yapması lazım öldürmesini mi beklesin yani?

Azıcık empati yapın yahu, herkes ailemin yanında bu duruma düşmek kötü diyor evet utanç verici bencede, e siz aileniz yanınızdayken insanları böyle taciz edip iki kere önünü kesiyor musunuz? Öyleyse yapılmayı hakediyorsunuz zaten.

Çocuklar zaten delikanlılık yapmışlar ilk önlerini kestiğinde paket etmemişler sayılarına güvenip, devam edip bir daha önünü kesip saldırınca ne yapacaklardı gel bizi s... mi diyeceklerdi yani?

Bu arada biz olayı bize anlatıldığı kadarıyla yorumluyoruz karşı tarafı dinleme imkanımız yok elbette, olay bu şekilde olduysa diye yorumluyoruz.
    diyemedim ya la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - sizinle tartışacak ve

şu mesajı alıntılayıp farklı konularımı okuduk acaba diye kendi anladığımı yazacaktım

Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede olay tam anlaşılamıyor ama sizin tarafınızdan sanırım.

Kardeşimiz diyorki, yol istedi verdim beni kamyonun arkasında bıraktı bilerek. Mecburen yeniden sol şeride geçip devam ettim.
    Sonra durdurup arabaya saldırdı, biz de inince devam edin dedi.
    Sonra tekrar durdurup tekrar camdan müdahale etti, en sonunda arkadaşlarım dahil oldu diyor.
    Daha ne yapması lazım öldürmesini mi beklesin yani?

Azıcık empati yapın yahu, herkes ailemin yanında bu duruma düşmek kötü diyor evet utanç verici bencede, e siz aileniz yanınızdayken insanları böyle taciz edip iki kere önünü kesiyor musunuz? Öyleyse yapılmayı hakediyorsunuz zaten.

Çocuklar zaten delikanlılık yapmışlar ilk önlerini kestiğinde paket etmemişler sayılarına güvenip, devam edip bir daha önünü kesip saldırınca ne yapacaklardı gel bizi s... mi diyeceklerdi yani?

Bu arada biz olayı bize anlatıldığı kadarıyla yorumluyoruz karşı tarafı dinleme imkanımız yok elbette, olay bu şekilde olduysa diye yorumluyoruz.
    sağolsun arkadaş açıklamış durumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda herkeste de peygamber sabrı varmış maşallah...Kardeşim sen iyi dayanmışsın ben böyle bir olay yaşadığımda ya karşımdakini fena hırpalarım ya da yoluma devam edersem sağı solu yumruklayıp kendımı hırpalarım.Sen yine iyi bir kere şans vermişsin dava dan da bir b*k çıkmaz en fazla para cezası ödersiniz.Etraf ya... tan geçilmiyor ama yıne de trafikte dıkkatlı olmak lazım.Kimse de burada adamlıktan falan bahsetmesin zaten gereken adamlığı ilk seferde yapmışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize sağlık Kardeş plakayı aldıysanız bize de verin denk gelirsek bizde dövelim

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef medeni bir ülkede yaşamıyoruz. Bu işler sizin fiziğinize, gücünüze ya da kaç kişi olduğunuza bakmıyor.

Bkz: http://www.hurriyet.com.tr/trafikte-...hseti-29952477

örnekler çoğalır gider: http://www.google.com/search?q=yol+v...hrome&ie=UTF-8

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısaca
    -Kırık yoksa hiçbirşey olmaz
    -Kırık varsa en az 2-3 yıl adam uzatırsa davası sürer,cüzzi bir miktar para cezası ile kapanır

Geçmiş olsun sabır diyip,gerekirse özür dilerim diyip kapatmalı mevzuyu

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısaca
    -Kırık yoksa hiçbirşey olmaz
    -Kırık varsa en az 2-3 yıl adam uzatırsa davası sürer,cüzzi bir miktar para cezası ile kapanır

Geçmiş olsun sabır diyip,gerekirse özür dilerim diyip kapatmalı mevzuyu
    Kırık farketmiyo raporun çabukluğu fark ediyo adamları dövüp üstüne rapor alıp mahkemede suçsuz bulunan çok tanıdığım var şu saaten sonra kurtarma olmaz ama konu sahibi açısından sicili temizse en çok para cezasıyla yatar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yatar demişim çıkar ah edit ahhh
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin geçtiğiniz yollardan biz vazgeçtik...

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırık olsa ceza artacak sabıka yoksa hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilecek. Çok büyük işler değil bunlar. 5 yıl denetime girersin. Sabıkan varsa ya erteli hapis cezası alacaksın yada adli para cezası. İçeri girme, hapis yatma durumları olmaz.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    eğer adam sizden şikayetçi olurda peşinizden eve yada cebinize hakkınızda bir şikayet var diye arama gelirse bu tamamen senin suçun
    madem başlıyorsun onu oraya oturtacak binip gideceksin kendine geldiğinde iş işten geçmiş olacak

benim buna benzer 3 davam var hepside gençken ist trafiğinde oldu.
    en son nişan dönemi zaten gerginlik hat safhada hatunun gereksiz kaprisleri vs derken edirnekapıda bir erkeğe denk geldim.bende arabayı yatarak kullanırım *** göbek büyük olunca zaten farklı kullanılmıyor
    sinyal verdim yola çıkıcam adam bunu göre göre resmen gaza asıldı araba kafa kaldırdı mesafemiz çok vardı ben girdim buda etrafımdan dolaştı önüme kırdı ve indi bana geliyor..bende indim arabadan çıkınca bunun için kavgamı edi... derken ben 3 tane salladım uzandı.bindim araca gittim peşimden telefon plakamı yanlış almış salak yok dedim o benim ben yaptım
    gittik emniyete adam darp raporu almış hastaneden memur soruyor kaç kişiydiniz 1 neyle vurdun elimle.Ulan o adam nasıl o hale geldi dedi ifade mahkeme derken
    1 sene sonra hakim karşısında çıktık 3, olayım olduğundan 2 seneye kadar hapis istendi oda 2400 TL para cezasına çevrildi 5 sene içerisinde aynı olay tekrarlanırsa para pul yok direk hapis dendi 5 senedir herkes ağam paşam şunun şurasında 3 ay 9 gün kaldı

ben diğer büyükler gibi delikanlılığa yakışmamış 3 e 1 olmamış yanında kadın varmış demicem.olay anlattığın gibi masumane ise az bile yapmışsın..ders olmuştur birdaha yemez aynı boku
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bence artık burada o işler döverim döver, bacaklarını kırarım, kafasını patlatırım olaylarını geçti gitti.
    en umulmadık tıfıl biri çıkarır ruhsatlı ya da ruhsatsızı, Allah muhafaza... insanın dünyası hayatı değişir. iki taraf içinde geçerli.

zor işler valla. en güzeli toplu taşıma
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol verme kavgası dıyınce , otobus soforunun ıntıkamı izleyın

https://www.youtube.com/watch?v=c7j01jgsuJE

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de trafik kültürünün olmadığını herkes biliyor,oturaracağını da sanmıyorum.
    resmen saygıdan uzak,bencil ve orman Kanunları hakim.

diğer yandan özellikle eşim ve Çocuklarım araçtayken dövmek dövülmek önemli olmaksızın diğer vatandaş gibi ne kavga ederim ne yol keserim.
    bir anlık sinirle olmaması gereken şeyleri baştan savuşturmak en iyisi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)