Hocam bu avans sesini nasıl anlayabiliriz, bizde dikkatli olalım o zaman
Denesin baksın işte orjinal BMW motoru için değer neticede ikiside 1.6 ama birisi pejo tabanlı diğeri bmw yapımı...
öyle bir şey satarken sıkıntılı olur, daha 2 yaşında araç, nasıl izah edecek alıcıya, bence riskli. Orijinali neyse onunla devam en iyisi.
ya arkadaş yazılım yaptırabilirsin.
birisi yazmış silah zoruyla yaptırmadı tabi falan diye ne alaka ya ne alaka.
sen yazılım yaptırıyosun kardeşim aracın avans vuruyo bişeyler ters gidiyo demek bunu diyorum yazılımda hata vardı
arabada bişey yok. yazılımda hata yok. araba patladı yok öyle bişey
Ben yeni motorlardan örnek verdim.
İster 3 silindir olsun ister 4 ister 6 silindir.
Fabrikanın aracın üzerinde verdiği yazılım silinip başka bir yazılım yapılırsa o motor kırılır bozular piston kırar vs vs vs gibi şeyler yaşarsa yazılımdan olsun yada olmasın garanti dışı kalır ve garanti vermez.
Ben örnek yeni motorları yazım.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
yazılım riskli iştir
bende f30 3,28 aldım dün 245 hp 2.0 malumunuz yazılımla 300 filan rahat olur ama ne gerek var diyerektek yazılıma soğuk bakıyorum
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Servisle sevis çok fark ediyo ben eski aracımda komple motor değiştirdim garantiden. Servise girerken üstünde dp dv filtre vardı adamlar hiç sormadı bile hatta direk geri takmışlar dv dp filtreyi yeni motora
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
40.000 TL alıcı hazır bilginize.
Geçmiş Olsun
Dr.ECU
Dr.ECU
Yazılım yapan firmalar dyno üzerinde güce bakıyor , fabrika gibi 100.000 km testi yapmıyorki. Yazılımlı araç kullanmak ekstra dikkat ister, daha erken yağ değişimi, yakıt kalitesine olan hassasiyet vs.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Sakın yanlış anlama aracı ucurumdan aşağı atarım 40.000liraya babamın oğluna vermem.Hem böyle bir ticaret olmaz Şuanda İstanbulotoda sandık motor getiriliyor fiyat bilgiside vereyim tandık vs vasıtasyla anahtar teslim 38.000tl .Yaptırıp 110 108e fln takasa vermek daha mantıklı. Sizden ricam saçma sapan teklifler vermeyin. Aracı satmak istsem satılıklar bölümünde ilan açar fiyat yazardım. Soranlarada fiyat verdim.
Konu açılıp ne kadar eder diye fikir soruluyor e46 320i 200.000de motoru bitmiş arablar fiyatına teklif veriliyor.. Ne kendinizi bana nede beni etrafa gülünç duruma düşürmeyin.
Herkese teşekküür ediyorum. Daha öncedende konusunu açmıştm Hyundai Tucson alınır mı diye allah kısmet ederse yaptırıp hyundai ile takasa gireceğim.
Çok haklısın. Daha önceden 318d aracıma 8.000 tl harcarayarak yeni kosol Cic ekran vs taktırdım. Aracı satmaya çalıştığımda önden kaza mı yaptın airbag mı actın vs ssoruları oldu. Hele böyle bir durumda gerçekten açıklamak çok zor olur. Sonuçta söylemessem bu aracın motorunun değiştiğini sadece borusana gittiklerinde anlarlar. Elbette söylerim ama aracın garantisi ağustosta bitiyor taktırdığım motorun daha 2 yıl garantisi olacak kimisi için iyi kimisi için kötü. Bakalım daha nelerle karşılacağız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)