75 Liralık F30'un fotosu var mı![]()
75 Liralık F30'un fotosu var mı![]()
18 yaşımdan beri araba alıp satıyorum.
Nelere şahit oldum bilemezsin.
Hiç belli olmuyor neyin olup olacağı.
ilk mesajlarda aracın garanti dışı kalacağını yazan ilk kişilerdendim ayrıca
kimse böyle olmasını istemez.
malı öldürmek tabiri yanlış ikincisi arabayı burada afişe etmek yanlış.
forumda o kadar enteresan üye profili varki galericisi polisi savcısı borusandan bile adam olma ihtimali çok yüksek.
dikkatli olmak gerek böyle şeylerde.
fiyatı beğenmemek de bir seçenek saygı duyar alıcı ve yoluna devam eder yani işin kuralı bu...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
öncelikle geçmiş olsun. yurtdışından vb uygun fiyata faturalı blok getirme şansı yok mu acaba?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Blok gelirken volant emme headers enjektör buji vs üstünde gelmiyor , servis garantili takmak içinse sensörleri ve headersı değiştirmek isteyebilir. Enjektörlerde elbette. 3500 tl civarı işçilik istiyor .
120.000tl piyasası olan araca 40.000 teklif etmen 11 senelik ticaret hayatını özetler. Kusura bakma sahsına hiç bir sözüm yok ama saygı duyulup yoluna devam edemem.İstersen yüzyüze görüşür yolumuza devam ederiz.
Arabayı afişe de ederim gerekirse.. ben çakallık yapıp kasko için kaldırıma oturtmadım aracı. Kimseden birşey sakladığım yok. Araç yapılıyor şase numarasınıda paylaşırım gerekirse. Normalde işin kuralı bu ama sana göre başka başka işler konular senin kuralın olmuş. allahım karşına en hayırlı ticaretleri çıkarsın!!! Sana daha yorumum yok. Sağlıcakla kal.
Ben olsam dışarda motor nekadarsa okadar ındırırım,arabanın başka bir sorunu yok nede olsa,sıfır mıyor gelmiş olucak hem.. bence mantıklı hemde çok.. değerinin altında vermeyi düşünme bence..
Abi arabayı yaptırıyorum borc harç sıkıntı değilbir şekide altından kalkcağım gerçekten üzüldüm fakat artık şu şekilde düşünüyorum. Aracın temmuz ayında garantisi bitiyordu şimdi ocak ayından itibaren 2018e kadar motor garantisi devam edecek.Motor kulağına kadar herşey değişiyor. hatta Turboyu bile değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım ilerleyen günler bize ne gösterecek.
Konuyu tam okumadim ama sen bu araca bu hali ile 10 bin tl yazsan bile dip fiyat isteyecek tabiri caizse olu ...... Dolu burasi. Al motorunu uzun yillar bin .
Hayırlısı olsun sıkıntılıda olsa senın için sorun çözüme kavuşmuş çok şükür,ister aracına gönül ferahlığı ile bin istersen hiçbişey olmamış gibi sat,
Belki biraz alakasız olucak ama birşeye değinmek istiyorum,ben de dahil ülkemizde boyalı arabaya ya da değişen parçalı, motoru sandık gelmiş arabalara bir antipati hatta leşh gözüyle bakılıyor...aslında ben motor sandık gekmişse daha iyi olduğunu düşünmeye başladım...
Avrupada yahut amerıkada,boyalı arabaya ( tamamı boyalı ) inanın daha çok rabet var...bu neden kaynaklanıyor.. temizlik dirilik ve albenisi daha fazla olduğu için.. tabiki şase de veya aracın motorunda bir hasar olmaması kaidesi ile.. nekadar parça yenilenmişse ve ne kadar aracın kondisyonu düzeltilmişse okadar makbul...
Şuan bende araba arıyorum,boyalı oldugunu duyunca yaaa aceba satabilecekmıyım bunu tedırgınlıgı sarıyo.. ülkemizde bu tabu yıkılacakmı ? Yıkılırsa ne zaman ? İnşallah bu gereksiz ayrıntıları bir kenara koyabilir ve orası burası sürtük yada göçük arabaları kullanmaktan vazgeçeriz..
Laa ben yanlış memkette doğmuşum,ne kadar medeniyim galiba ?![]()
çok geçmiş olsun, teklifin de bir adabalı vardır diye düşünüyorum. en azından özel mesaj atılabilir, en azından.
FOR US BY US
[/CENTER]
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geçmiş olsun,yeni arabaların problemlerinde konuşulan rakamlar dudak uçuklatıyor.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
gerçekten uzuldum, çok geçmış olsun orçun..
herşeyde bır hayır vardır dıyıp hayıra yormak lazım..
bır arabanın motoru sandık olarak değıştırılırse bu araba ıçın artı değerdır, araç pıyasa değerınden fazlaya satılabılır..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Yeni 650 HP'lik Corvette Z06 sandık motorun buraya maliyeti kaba taslak 20-22k USD![]()
Yeni Almanlarda şaka gibi rakamlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)