App plakaya ceza yazıcaklarına her önüne gelenin plaka basmasını engellemeleri lazım, beşiktaş baskı appyemi yazdılar cezayı?
Printable View
App plakaya ceza yazıcaklarına her önüne gelenin plaka basmasını engellemeleri lazım, beşiktaş baskı appyemi yazdılar cezayı?
Çeşitlerini bilmiyorum, fakat kargacık burgacık değil üzerindeki harfler. Normal fontun biraz kalını işte.
İlk fırsatta orijinal plakaları takıp cam filmlerini sökeceğim. Uğraşmak istemiyorum.
Şu yazılanlardan sonra göz göre göre ceza yememek için bende sökeyim plakalarımı. Benim orjinal arka plakam APP gibi baskısı kıllık çıkarmasınlar?
İyide çoğu yerde emniyet kendisi app basıp veriyor araç trafiğe çıkmadan :) çevirmede onlarada ceza yazacaklarmı.
bugün saat 2 sularında banada ceza yazdılar istanbul baskı app lerden
Son 1 haftada Ankarada 4-5kere aracım arandı , app plaka var , bagajdada 1 adet kare var henüz takamadığım polis sadece arkadaki karenin araca olup olmadığına bakıp devam et diyor..
Her APP Tartışmasına yazıyorum, hala; Fatih Trafik bana BJK APP verdi, Niğde'den araba aldım plakalar APP Gibi. Daha devletin kurumları arasında tek düzelik yok diyip APP plakayı savunanlar çıkıyor.
Polis sizin plakanın fontuna bakmıyor, plakanın çıktığı yere bakıyor, belgelerinin tam olup olmadığına bakıyor.
APP Plakayı savunan forum üyelerine bir sorum var;
Kimliğimde ki yazı fontu Arial, bunu beğenmiyorum Kimlik bilgilerimi Comic Sans fontu ile değiştirerek çıktı alan kırtasiyeden kimlik alıp kullanabilirmiyim?
Gideceğim kirtasiye de Nüfüs Müdürlüğü ile aynı tip printeri kullanıyor.
Hem daha illerin nüfüs müdürlükleri arasında yazı tipi farkı var kim kontrol edicek ki ?(Ankara-İstanbul arasında gerçekten var) diye konu açsam bana forum olarak "gerizekalı herhalde" dersiniz adminler "salak salak konu açmayınız" diye konuyu kapatılacak.
APP plaka bastırmakla bunun farkı ney?
X bir Nüfüs Müdürlüğü kimliği Comic Sans fontu ile basıp veriyorsa ne yapacağız?
Bende App'den ceza yememek için harf yapıştırdım ama hiç hoşuma gitmiyor. Ankara'da ortalık karışıkken app'ye hiç bulaşmayım en iyisi :(
Saygılar
burçin bırak appyı kalın fontlu postan bile ceza yiyebilirsin
Ben plaka kullanmıyorum kafam rahat.
herşeyi bitirdik bi APP miz kaldı hee....Ne mutlu Türküm diyene :heyoo:
Boğaz köprüsü girişinde durduruldum ben de, polis sadece plakaya baktı başka plakamın olup olmadığını sordu. Cemiyetin verdiği plaka olduğunu söyledim devam ettim. Aracımda gerçekten cemiyetin verdiği plaka vardı app gibi duranlardan.
Şu devlet biraz kafasını çalıştırsada normal klasik plaka yanında 50-100 tl ye app plaka bassa şöyle güzel harfli falan mühürlü... İsteyen klasik plaka alsın isteyen parasını verip App alsın... Peynir ekmek gibi satar valla hem bizim kafamız rahatlar hemde polislerin... hemde devlet kazanır bundan...
Geçen hafta sonu çarşıda bir ekip arabasının (connect) arkasının ikiye kıvrılmış app plaka ile dolu olduğunu gördüklerini anlattı arkadaşlarım . Ve app plaka için men yiyip muayene yenileyenler oldu. Artık bu app plaka sevdasından vazgeçmeyi düşünüyorum :)