Bu bir rüzgar, eser geçer.
Bazı zamanlar bazı şeylerin üstünde fazlaca duruyorlar sonra normale dönüyor.
İnşallah rüzgara kapılmadan sezonu kapatırız. Benim plakalar da app hemde ön kare.
Printable View
Bu bir rüzgar, eser geçer.
Bazı zamanlar bazı şeylerin üstünde fazlaca duruyorlar sonra normale dönüyor.
İnşallah rüzgara kapılmadan sezonu kapatırız. Benim plakalar da app hemde ön kare.
yakalayabilirse yazsın cezayı nokta.
trafik adam gibi plaka bassa belki de kimse app ile uğraşmazdı. app hem daha düzgün duruyor, hemnde daha dayanıklı. trafiğin bastığı çoğu plaka 5 sene içinde dökülüyor. app'lerde boya atması vs. görmedim hiç.
birbirine yakın aralarında boşluk olmayan, farklı karakterli plakalarda haklı olabilirler fakat ben yaptırırken özellikle standarda çok yakın hafif daha kalın font ile yaptırdım. 4 senedir hiçbir sıkıntı yaşamadım.
adamlar herşeyde olduğu gibi plaka işinde de çok iyiler.
bu plakayla legal olarak geziyorlar..
http://carphotos.cardomain.com/ride_...0312_large.jpg
Böyle bir durumda Orjinal mühürle sahtesinide ayırt ederler sanırım memur arkadaslar :)
Benim aracım istanbul plakalı Ankara'da yaşıyorum ilk alıp geldiğim gün karakol önünde çevirdiler egzozdan ceza yazdırmadım bi sekilde o arada Karakol amri geldi plaka app oldugu için biraz inceledi müjürüne baktı orjinal istanbulda basılmış bu dedi gönderdi.
Bahsettiginiz gibi bir durumla karşılaştıgınızda izah ederseniz yazılmayabilir ceza.
Ankara'daki pleksi harf yapıştıtılmış plakaları temizlesinler yeter.
Bugün trafikte karşılaştım bunu men etmeleri lazım
http://i.hizliresim.com/L125Bb.jpg
Led tabela yaptiracaklar yakinda :)
kötü haber. bizim araçların da tüm plakalar sonradan basılma app. istanbulda bir arkadaşım bastırıyor. üzerinde mühürde mevcut. Bursa'da basılan plaka rakam ve harfleri ince.
peki bu tespiti neye göre yapacaklar ve neye göre ve nasıl ceza yazacaklar acaba? Tüv muayenesinde falan mı yapılacak acaba bu cezai işlem.?
Bende geçen akşam ceza yedim. Allah'tan iyi niyetliydi aracın içinde oturan arkadaş makbuza "orjinal plakalar taktırılmıştır" yazıp plakalarımı ellemedi. 88 TL ceza yedik. Her çevirmede ceza yersek yandık valla
Bugün ben de app plakadan yedim maalesef. Gerçi mühürsüzdü üzerindeki plakalar.
Aynı yerde söküp orijinallerini takmamı istediler. Sonra araca zarar vermemek için orada sökülemeyeceğini görüp müsaade ettiler.
Yalnız ceza kodu 23 görünüyor ve yukarıdakine benzer bir not falan yazılmadı makbuzda. Bilgisayarda men mi görünür araç trafikten?
geçen hafta mühürlü app den dolayı aracım bağlandı
App nin son olaylardan sonra iyice sıkıntı olacagını düşünüp stresli gezmektense orjinal plakaya dönüş yaptım bir hafta önce.
Eski tip app bastırdım 3 haftadır evde yatıyor, anlaşılan hiç takamayacağım bu gidişle...