birader imla kuralına sen uyuyor musun ???? noktasına virgülüne soru işaretine onu geçtim kelimeyi doğru yazmıyorsunuz. alayınız hep de bunu diyor. çünkü oradan susturmaya çalışıyorsunuz. ben bu forumda bana yazanların bir çoğundan eskiyim.mesaj sayıma bakarak iş yapmayın . yaşım konusuna gelince saygı göstermek istiyorsan göstereceksin
ben çamur atmam bunu çamur olarak algılayabilmen normal .yazılarımda ecutechle sorunum olmadığını kaç defa yazacam ????
süleyman kavasçınay ın son iki aracınıda biliyorum cupra ve rocco hızlı mı???
siz konyada olmadığınız için duyduğunuza inanıyorsunuz bense gördüğüme.. benim beğendiğim araçlar sizin firmanızdan değil bunu süleyman kavasçınayda biliyor
senin sayende bir konuya daha açıklık getireceğim "aynı speclerde geri kaldığını" geri kaldığını biliyor muydun ???
kimsenin aracında gözüm yok ve bana ne
benim aracım yavaşda gitse hızlıda gitse en iyisi

herkese kendi aracı güzel
sen süleyman k. yı savunacağın yerde tavsiye ettiği ahmetle bir daha çalışmamasını söyleyebilirsin
herkes ekmek yiyor ama bana gelipte hesap numarası gönder yatıracam diyenler gerçekten herşeyi para olarak görendir
ve onlara sormak istediğim benim harcadığım emekleri ve zamanı geri getirebilecek misin ???
öyle lop diye atlamayın yaşınız büyük yaptığınız hareketler çocukça