User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
161 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Süleyman Kavasçınay-Ahmet Harmankaya Hakkında

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye işlerinde bu tip şeylerin olması çok normal garanti olmaz bilmem ne olmaz yazılımdan blok kıranda var arıza ışığı ömür boyu sönmeyende var gül gibi binip giden de var. Periyodik bakım baskı balata ıvır zıvırda da dahi önceden olmayan bir sorun sanayideyken veya sanayiden çıkınca aniden oluşabilir. Çok takmamak lazım sonuçta aracın orjinalliğini kendi isteğimizle sanayide kese biçe vura kıra deneye yanıla yaptırıyoruz ve illa ki bir takım sonuçlar doğuruyor geçmiş olsun ..

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çamur atayim da izi kalir belki diye mi yazdin yoksa yaşinin verdiği ergenlikle mi yazdin bilmiyorum konuyla hiç alakam yok sadece ECUTECH bursa bayisiyim.
    Şimdi 21 yaşindasin forumda görünen o onun için böyle diyorum hala okula gidiyo olmalisin nasil böyle nokta virgül ünlem vs yazmayi beceremiyorsun.
    Süleyman abiye neden gidip akıl aldin , çünki arabasi normalden iyi gidiyor. Sende gideyim benim arabami da yürütsün dedin oda iyilik edip seni eksozcuya gönderdi eksozcu sensörü kırdı kopardi vs herneyse problem eksozcuyla neden buraya yazilim firmasinin ismini yazip karalamaya çalişiyorsun neyin peşindeysen yaz. Yazilimsal bi problemin varsa yaz burda herkez okuyo onlarda görsün yorum yapsin
    birader imla kuralına sen uyuyor musun ???? noktasına virgülüne soru işaretine onu geçtim kelimeyi doğru yazmıyorsunuz. alayınız hep de bunu diyor. çünkü oradan susturmaya çalışıyorsunuz. ben bu forumda bana yazanların bir çoğundan eskiyim.mesaj sayıma bakarak iş yapmayın . yaşım konusuna gelince saygı göstermek istiyorsan göstereceksin

ben çamur atmam bunu çamur olarak algılayabilmen normal .yazılarımda ecutechle sorunum olmadığını kaç defa yazacam ????

süleyman kavasçınay ın son iki aracınıda biliyorum cupra ve rocco hızlı mı???

siz konyada olmadığınız için duyduğunuza inanıyorsunuz bense gördüğüme.. benim beğendiğim araçlar sizin firmanızdan değil bunu süleyman kavasçınayda biliyor

senin sayende bir konuya daha açıklık getireceğim "aynı speclerde geri kaldığını" geri kaldığını biliyor muydun ???

kimsenin aracında gözüm yok ve bana ne

benim aracım yavaşda gitse hızlıda gitse en iyisi herkese kendi aracı güzel

sen süleyman k. yı savunacağın yerde tavsiye ettiği ahmetle bir daha çalışmamasını söyleyebilirsin

herkes ekmek yiyor ama bana gelipte hesap numarası gönder yatıracam diyenler gerçekten herşeyi para olarak görendir

ve onlara sormak istediğim benim harcadığım emekleri ve zamanı geri getirebilecek misin ???

öyle lop diye atlamayın yaşınız büyük yaptığınız hareketler çocukça

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu yürür..

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam her süleyman kavasçınay yazdığında yine yanlış yazdı heralde diyorum. kavasçınay da değişik soyisim hee tam sana göre melih

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birader imla kuralına sen uyuyor musun ???? noktasına virgülüne soru işaretine onu geçtim kelimeyi doğru yazmıyorsunuz. alayınız hep de bunu diyor. çünkü oradan susturmaya çalışıyorsunuz. ben bu forumda bana yazanların bir çoğundan eskiyim.mesaj sayıma bakarak iş yapmayın . yaşım konusuna gelince saygı göstermek istiyorsan göstereceksin

ben çamur atmam bunu çamur olarak algılayabilmen normal .yazılarımda ecutechle sorunum olmadığını kaç defa yazacam ????

süleyman kavasçınay ın son iki aracınıda biliyorum cupra ve rocco hızlı mı???

siz konyada olmadığınız için duyduğunuza inanıyorsunuz bense gördüğüme.. benim beğendiğim araçlar sizin firmanızdan değil bunu süleyman kavasçınayda biliyor

senin sayende bir konuya daha açıklık getireceğim "aynı speclerde geri kaldığını" geri kaldığını biliyor muydun ???

kimsenin aracında gözüm yok ve bana ne

benim aracım yavaşda gitse hızlıda gitse en iyisi herkese kendi aracı güzel

sen süleyman k. yı savunacağın yerde tavsiye ettiği ahmetle bir daha çalışmamasını söyleyebilirsin

herkes ekmek yiyor ama bana gelipte hesap numarası gönder yatıracam diyenler gerçekten herşeyi para olarak görendir

ve onlara sormak istediğim benim harcadığım emekleri ve zamanı geri getirebilecek misin ???

öyle lop diye atlamayın yaşınız büyük yaptığınız hareketler çocukça
    canım kardeşim, imla kurallarına harfien bende uymuyorum, kimsede uymuyor lakin enazından insan benim yazdığımı birkere okuduğu zaman anlıyor, adamın derdi buymuş diyor, senin yazdıklarını anlamak için dekoder gerekiyor... ya söylemek istediğin şeyleri yazdıktan sonra enter'a basmadan önce bi durup okumuyormusun sen arkadaşım? kendi yazdığını nasıl anlıyorsun merak ediyorum???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide harcadığın paradan emekten söz etmişsin, canım kardeşim emeğin büğüyü küçüğü ufağı yoktur tabide, allah aşkına ne emeğin var o arabada bi anlat bakalım, sen benim yada bu forumdaki diğer insanların arabalarına neler yatırdığını ne emekler harcadığını biliyormusun? senin yaptırdığın bitane egzos burada milletin yaptığı işlerin yanında toto büzüğü gibi kalır... mesela benim 3bin tl verdiğim bir turbo 500km sonra patladı mesela başıma böyle bi iş geldi, herkezin parası vakti kıymetli ama senin başına böyle bi iş gelse sen herhalde intahar edersin, çük kadar 5 kuruşluk bi sensörün lafını edip buraya konu açtığına göre durum bu, oyüzden kimin ne harcadığını ne işler yaptığını bilmeden buraya emeğimi geri getirebilicekmisin deme, adama modifiye camiasına hoşgeldin derler, çünkü bu işlerin kuralı budur, uğraşırsın uğraşırsın emeğin boşa gider çöp olur vs vs, öyle tozpembe bi dünya değil araba modifiye etmek... ha bu durumdanda şikayetçiysen sana verebileceğim tekbir tavsiye var, arabanı sat, git bitane 1.3 multijet linea al. a noktasından b noktasına gitmek için ideldir. ha yok ben modifiye yapcam etcem uçucam kaçıcam diyosanda, o arabanın sensörü bozulcak, daha araban yeniymiş bi süre sonra turbon bozulcak, şanzımanın çortlıcak, bujilerin kısa sürede biticek, segman kırılcak kol çıkıcak vs vs bu liste uzarda gider... bunları göze alamıyorsan dediğim gibi... BIRAK BU İŞLERİ....

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursada typer alan arkadaş ikincisinide pert etmiş mi ? haberi olan varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bende şöyle bir mağdur olup konu açmak istiyorum, dışarıdan çok heyecanlı gözüküyor. Kimi tavsiye edersiniz ?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ediyorum şu bozulan sensör kaç para ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide harcadığın paradan emekten söz etmişsin, canım kardeşim emeğin büğüyü küçüğü ufağı yoktur tabide, allah aşkına ne emeğin var o arabada bi anlat bakalım, sen benim yada bu forumdaki diğer insanların arabalarına neler yatırdığını ne emekler harcadığını biliyormusun? senin yaptırdığın bitane egzos burada milletin yaptığı işlerin yanında toto büzüğü gibi kalır... mesela benim 3bin tl verdiğim bir turbo 500km sonra patladı mesela başıma böyle bi iş geldi, herkezin parası vakti kıymetli ama senin başına böyle bi iş gelse sen herhalde intahar edersin, çük kadar 5 kuruşluk bi sensörün lafını edip buraya konu açtığına göre durum bu, oyüzden kimin ne harcadığını ne işler yaptığını bilmeden buraya emeğimi geri getirebilicekmisin deme, adama modifiye camiasına hoşgeldin derler, çünkü bu işlerin kuralı budur, uğraşırsın uğraşırsın emeğin boşa gider çöp olur vs vs, öyle tozpembe bi dünya değil araba modifiye etmek... ha bu durumdanda şikayetçiysen sana verebileceğim tekbir tavsiye var, arabanı sat, git bitane 1.3 multijet linea al. a noktasından b noktasına gitmek için ideldir. ha yok ben modifiye yapcam etcem uçucam kaçıcam diyosanda, o arabanın sensörü bozulcak, daha araban yeniymiş bi süre sonra turbon bozulcak, şanzımanın çortlıcak, bujilerin kısa sürede biticek, segman kırılcak kol çıkıcak vs vs bu liste uzarda gider... bunları göze alamıyorsan dediğim gibi... BIRAK BU İŞLERİ....
    sen beni ne kadar tanıyorsun????
    Ahmet in yapacağı downpipe dan tut Süleyman k. nın kaç bar basacağını ben söyledim.. hepsi benim sayemde bir şey öğrendiler...

turboya 3 lira vermek bizimde aklımızda neyi ima ediyorsun ???cimri mi fakir mi ???

sen turbo için belli proje için emek harcarsın

ben senin 5 kuruşluk dediğin parça için harcadım

bulunmayan parçaydı ozaman servisde gelmesi bile 1 ayı buluyordu yeni araç olsa gerek

ve staj zamanı diye yazdım sen staj gördün mü Allah aşkına bi staj yap bide o parçayı bul

tanıdıklar sağolsun onlar buldu bana

herkes günde tek işle uğraşıyor

o zamanlar sen benimle kıyas edemezsin zorluk bakımından

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egzoz sıcaklık sensörü meselesini konuşmuştuk.Benimde arabamda DP vardı,sonra malumumuz DPF-EGR falan hepsi takıldı.Araca orjinal yazılım yüklendi ve ben Mersinden Adanaya döndüm.Dönerken yolda zaten arıza ışığım yandı(kızdırma bujisi) ama araba limp mode' geçmedi.Hemen bilgisayarımı çıkartıp baktım egzoz sıcaklık sensörü 3 ve EGR düşük hava akışı arızasını vermişti.İkisinide tek bir sensör okuyor zaten orda.Tam sıkılmamıştır veya başka birşey olmuştur diye arızayı sildim devam ettim.

Yaklaşık 2 ay sonra falan normal giderken gene yaktı aynı hatalar vardı.Sanırım sensörler biraz hassas tak çıkar yaparken bozulabilir yada başka birşey bilmiyorum.Şimdiden geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzoz sıcaklık sensörü meselesini konuşmuştuk.Benimde arabamda DP vardı,sonra malumumuz DPF-EGR falan hepsi takıldı.Araca orjinal yazılım yüklendi ve ben Mersinden Adanaya döndüm.Dönerken yolda zaten arıza ışığım yandı(kızdırma bujisi) ama araba limp mode' geçmedi.Hemen bilgisayarımı çıkartıp baktım egzoz sıcaklık sensörü 3 ve EGR düşük hava akışı arızasını vermişti.İkisinide tek bir sensör okuyor zaten orda.Tam sıkılmamıştır veya başka birşey olmuştur diye arızayı sildim devam ettim.

Yaklaşık 2 ay sonra falan normal giderken gene yaktı aynı hatalar vardı.Sanırım sensörler biraz hassas tak çıkar yaparken bozulabilir yada başka birşey bilmiyorum.Şimdiden geçmiş olsun
    teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen beni ne kadar tanıyorsun????
    Ahmet in yapacağı downpipe dan tut Süleyman k. nın kaç bar basacağını ben söyledim.. hepsi benim sayemde bir şey öğrendiler...

turboya 3 lira vermek bizimde aklımızda neyi ima ediyorsun ???cimri mi fakir mi ???

sen turbo için belli proje için emek harcarsın

ben senin 5 kuruşluk dediğin parça için harcadım

bulunmayan parçaydı ozaman servisde gelmesi bile 1 ayı buluyordu yeni araç olsa gerek

ve staj zamanı diye yazdım sen staj gördün mü Allah aşkına bi staj yap bide o parçayı bul

tanıdıklar sağolsun onlar buldu bana

herkes günde tek işle uğraşıyor

o zamanlar sen benimle kıyas edemezsin zorluk bakımından
    halen daha ne yazdığın anlaşılmıyor.... bolt yaptığım yeri özeellikle açıkla ne demek istedin çözemedim?

ayrıca bravo kime ne bascanı falan söylemişsin eminim mükemmel şeyler öğrenmmiştir millet senden, biz daha toyuz, hatta staj bile yapmadım 26 yaşıma gelmeme ramen, hatta ne 26'sı bir iki haftaya 27 olacam... sen bi bilyalı turbo dağıtta, turboyu exchange için almanyalara yolla bide geri gelmesini bekle, o süre içinde sikindirik bi turbo için arabı bir ay serviste yatır, araban serviste yattığı yer kapladığı için 150 liralık işçilik sana 300 liraya çıksın ben ozaman seni görürüm, en azından araban yürümüş bi şekilde buna dua et, her sensörü bozulan, lastiği inen, çamura batan buraya konu açsaydı forumun serverları çökerdi.... oyüzden bence daha fazla uzatma canım kardeşim, hele bu forumda şuna ben akıl verdim, falanca benim sayemde şunu yaptı hiç deme, kurduğun cümlelerden bu işlerin acemisi olduğun çok belli oluyor, burada adamı üzerler... sensörünü değiştirdin sorunun halloyduysa güle güle bin arabana, allah başka dert vermesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halen daha ne yazdığın anlaşılmıyor.... bolt yaptığım yeri özeellikle açıkla ne demek istedin çözemedim?

ayrıca bravo kime ne bascanı falan söylemişsin eminim mükemmel şeyler öğrenmmiştir millet senden, biz daha toyuz, hatta staj bile yapmadım 26 yaşıma gelmeme ramen, hatta ne 26'sı bir iki haftaya 27 olacam... sen bi bilyalı turbo dağıtta, turboyu exchange için almanyalara yolla bide geri gelmesini bekle, o süre içinde sikindirik bi turbo için arabı bir ay serviste yatır, araban serviste yattığı yer kapladığı için 150 liralık işçilik sana 300 liraya çıksın ben ozaman seni görürüm, en azından araban yürümüş bi şekilde buna dua et, her sensörü bozulan, lastiği inen, çamura batan buraya konu açsaydı forumun serverları çökerdi.... oyüzden bence daha fazla uzatma canım kardeşim, hele bu forumda şuna ben akıl verdim, falanca benim sayemde şunu yaptı hiç deme, kurduğun cümlelerden bu işlerin acemisi olduğun çok belli oluyor, burada adamı üzerler... sensörünü değiştirdin sorunun halloyduysa güle güle bin arabana, allah başka dert vermesin...
    bak kardeşim sen iyi birine benziyorsun yazışıyoruz kaç saattir yazmak zorunda değilsin anlayışlı biriyim

ben s.k. nin nasıl biri olduğunu yazdım yaptığı işlerden 10 kişi memnunsa 50 kişi memnun değil

bana işimi öğretme

hadi hayırlı geceler

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ecutech i b*klamıyorum diyorsun ama başlığın en başına yazdığın şey ne?

Eğer hakkaten b*k atmıyorsan bir admine moderatöre mesaj atarsın, sildirirsin.

Ben staj yaptım bu arada üst üste 2 ay Eskişehir Şeker Makina Fabrikasında, hala oralardaysa puantör Erol abime çok selamlar ellerinden öperim onun..

Sözün özü, arabana o arada o işlemi yaptırmaya çalıştığına göre yeterince boş zamana sahipmişsin. Anlıyoruz seni fakat kendini savunmak / haklılığını ispatlamak isterken haklı olduğun konuda da haksız duruma düşüyorsun. (hoş bu kısmı muhtemelen anlamayacaksın)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecutech i b*klamıyorum diyorsun ama başlığın en başına yazdığın şey ne?

Eğer hakkaten b*k atmıyorsan bir admine moderatöre mesaj atarsın, sildirirsin.

Ben staj yaptım bu arada üst üste 2 ay Eskişehir Şeker Makina Fabrikasında, hala oralardaysa puantör Erol abime çok selamlar ellerinden öperim onun..

Sözün özü, arabana o arada o işlemi yaptırmaya çalıştığına göre yeterince boş zamana sahipmişsin. Anlıyoruz seni fakat kendini savunmak / haklılığını ispatlamak isterken haklı olduğun konuda da haksız duruma düşüyorsun. (hoş bu kısmı muhtemelen anlamayacaksın)
    " staj yaptın mı diye "sorduğumu hatırlamıyorum bizzat sana ??????????? anladın mı ?????????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepinize düşmanım ne olacak ecutechlilerın hepsine yapana yaptırana nolacak Nolacak
    bu benim fikrim ve nedenini de belirttim
    okumadan yazıyorsun bir şey demiyorum yeter yeter YETERRRR!!!!
    haklıysam daha ne konuşuyorsun

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    " staj yaptın mı diye "sorduğumu hatırlamıyorum bizzat sana ??????????? anladın mı ?????????
    hepinize düşmanım ne olacak ecutechlilerın hepsine yapana yaptırana nolacak Nolacak
    Staj yapmayanlar seni anlayamazdı ya hani.. Ne oldu? ulan konuyu benim kadar tam anlamıyla okuyan adam sayılı şurda mesaj yazanlardan hala okumadan diyorsun ya..

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twitterdaki 'Planet Doğa' hesabı sana mı ait? Aynı onun gibi yazıyosun.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)