transformersin cizgi filminde optimus prime ın dorsesinden cok etkilenmiştim bu tutku oyle basladı bende de arkadaslar.
Baba > Abi
Abimden de bana. Daha sonra zamanında abimin üye olduğu Peugeot forumuyla birlikte aşağı yukarı 9 yaşımdan beri herşey değişti Peugeot sevdası değişmedi. İşimi elime aldığımda samanlıktan amcadan dededen bi GTI bulup evlada saklama şansım olursa inşallah neslimde de sürdürürüm. En kötü alışkanlığımız bu olsun yeterki.
yalanmotors
Berkay'ın KCR 307'den etkilenerek modifikçi oldum sanırım ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
çocukluktan geliyor ama maddi nedenlerden dolayı aracımı hiç modifiye edemedim.
Çoğu kişinin tutkusu hızlı ve öfkeli filminden geliyor![]()
Halıdakı halının desenını otoban yaptıgımden berı diyebilirim ...
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
bastadakı halıdakı fazla![]()
![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Kömürlükte bir dergi yaprağı bulmuştum, arabaları çaprazlama dizdikleri bir fotoğraf vardı. O fotoyu görünce evdeki mandalları halının kenarındaki şerite dizmiştim. Sonra her çarşamba pazarına çıktığımda 5 li demir arabalarla mandalların yeri değişti. Ondan sonra aktı gitti zaten; kuzenin ps1deki colin mc rally, NFS undergrand ve tabiki Hızlı&Öfkeli serisi.
MR.EVO53
- Valla benimkisi pek aşk değil, Kafadan tam yerde arkasıda aile ile binilcek şekilde ayarladığım araba benim için çok modifiyeli![]()
#KGdetanirlar
Pejo 105 cobram vardı 13-14 yaşlarımdayken. Glardoni silindirle başladı herşey![]()
Byte-R
instagram: dogancglr
Arabalara 5 yasindaykende ilgim vardi,modifiye falan islerini hep severdim. Ama asil bu sevda7 li yaslarimda "yalanci yarim" dizisininde etkisiyle olustu,iyikide olusmus.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Benim tutkum hep eziklikten içimdeki boşluğu doldurmak için hep.
Bide sanayide 10 kişi toplanıp bira içip ona buna salça olma halleri var.
Ara sırada mangal falanda yapıyoz ya o da önemli tabi
Hele biranın köpürtüsü
Şaka la şaka dededen babadan arabacıyız ailecenek
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)