italya seyehatimde bütün lüks orta segment arabalaw SW du normal sedan yok nerdeyse
bizim ülkemizde bu tarz arabaların yerini doblo berlingo connect caddy alıyor ne yazıkki
italya seyehatimde bütün lüks orta segment arabalaw SW du normal sedan yok nerdeyse
bizim ülkemizde bu tarz arabaların yerini doblo berlingo connect caddy alıyor ne yazıkki
Garip bir ülkeyiz, ihtiyacımıza göre değil de; mahalle baskısına göre araç tercihinde bulunuruz... Asfalttan inmeyiz 4*4 peşinde koşarız, ihtiyaç yoktur ticari araca bineriz, yıllık kilometre yapmayız dizel alırız vs.vs.
SW olayı da aynı şekilde; adamın ihtiyacını sw karşılayacak biliyor ama almaya cesaret edemiyor... Tıpkı; Mazda güzel araba, Allah için japonlar harika iş çıkartmışlar derler ama satın almaya gelince de; tutulmuyor, parçası pahalı, satılmaz elinde patlar bilader derler...
Bundan sonraki aracım kesinlikle sw dizel bir araç olur.Sedan be hb araçlar bagaj hacmi konusunda ihtiyacımı karşılamıyor.Bizim ülkemizde sw kültürü daha gelişmedi.
Yukarıda da yazılmış, bazı insanlar gerçekten beğendiği halde "çok büyük, nereye park edeceğiz" diye düşünüp almıyor. Halbu ki bir boyutlarına baksa, girip araştırsa...
Babamın arkadaşı varriant'ı beğendiği halde, "gündüz çok yere girip çıkıyorum bununla uğraşılmaz" dedi sedan aldı
İlerde çoluk çocuk olursa, bir de köpek (şu an ki ufaklık öldükten sonra başka köpek alabilir miyiz sanmıyorum ama neyse) güzel bir wagon isterim. Genelde 4-5 sene rahat biniyoruz zaten. Şöyle dolu güzel bir wagon'la 7-8 sene rahat rahat geçer. Yeter ki sorun çıkarmasın, o da şans artık
Araba yatırım malzemesi olmaktan çıkıp "ihtiyacı karşılayan araç" işlevine dönmedikçe daha çok tartışılır bu konular.Lakin bu işin temelinde Toros ve Kartal'ın "gariban" imajı var sanırım.Adam arabanın Toros'a dönüşeceğini falan zannediyor.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia-combi-rs/
şu arabaya çok niyetlenmiştim ama yıl sonu krizi nedeni ile hayallerim suya düştü![]()
sw araçla sedanın kıvraklığı bir mi ? yıllardır o 5 serisi e serisi araçlara sahibim kullanıyorum. geçen kış almanyada superb combi ile 1600km yol yaptım , sanki uzun bir kamyonet sürüyormuş hissi verdi bana. Baya da sıkıntıya girdim park ederken falan. Neye göre kime göre yanlışmış söylediğim işkembeden atmıyorum ben tecrübemi aktarıyorum. Bu arada her köşe başı e veya 5 olması bir şeyi değiştirmez herkes ihtiyacı doğrultusunda bir araç alıyor sonuçta.
Verdiğin örnekler çok saçma Leonun SW si tabiki e den 5 den kısa olacak![]()
Velhasıl bana saçma sapan cevaplar vermeyin rica ediyorum yaşında büyük benden uslubunuza tabiri caiz ise gıcık oluyorum.
Renault'da kalbimi kazandı
![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
pekala üslubumdan rahatsız olduğunuz için kusuruma bakmayın ama açıkçası neyi saygısızca yada size ahlaksızca olmuş pek anlamış değilim.
yorumunuza sadece yanlış demek bukadar sorun ise size bundan sonra haklısın,doğrusun diyerek biryere varabileceksek bundan sonra yorum yapmayayım olsun bitsin.
konuya gelince bir aracın diğer modeline göre kıvraklık farkını anlayabilmeniz için aynı iki aracı kullanmanız gerekmezmi?
yani o kıyas yaptığınız 5 yerine 5 wagon hiç kullandınızmı? ben birçok sedanın stationunı sürdüm açıkçası bence farkı performans ve kıvraklıkta anlamak için bilim adamı fln olmanız lazım ama o sadece ben olabilirim.
buyrun 2014 BMW 328idrive wagon caranddriver testi, wagon hali 143kg (315lb daha ağır) ve ağırlık oranı 1.3 oranında negatif anlamda değişmiş peki bu o söz ettiğiniz kıvraklık testin kralı olan Slalomda ne kadar etkili olmuş dersiniz? komik bir 0.6mph yani 1km/h.
yorum olarakta adamlar şöyle yazmış:
The slalom speed drops by six-tenths of a mile per hour, but the wagon drives nearly identically to the sedan.
yani sedanına göre neredeyse birebir aynı demiş .
http://www.caranddriver.com/reviews/...on-test-review
gelecek seferede size yazmamak kaydı ile hoşça kal kardeşim bundan sonra sen benim için hep haklısın![]()
Gerçekten demogoji yapmayı sevmeyen bir insanım direk konuşmayı tercih ederim hep. Ben orada kendi fikrimi söyledim. Kalkıp söylediğin şey çok yanlış vs. yok karıları kazan mı kaynatıyor bilmem ne saçma sapan cevaplarla konuyu dallandırıp budaklanmaya gerek yok.
Ben %100 haklı olduğumu iddia da etmedim zaten. Siz 335d ile m3 geçiyordunuz bi ara da ona bakarsak.
Ve evet iki arabayı da kullandım sayılır , passat da kullandım defalarca superb ile aynı platform neticede.. neyse.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)