User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
197 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: StationWagon Kültürü

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    italya seyehatimde bütün lüks orta segment arabalaw SW du normal sedan yok nerdeyse
    bizim ülkemizde bu tarz arabaların yerini doblo berlingo connect caddy alıyor ne yazıkki

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garip bir ülkeyiz, ihtiyacımıza göre değil de; mahalle baskısına göre araç tercihinde bulunuruz... Asfalttan inmeyiz 4*4 peşinde koşarız, ihtiyaç yoktur ticari araca bineriz, yıllık kilometre yapmayız dizel alırız vs.vs.

SW olayı da aynı şekilde; adamın ihtiyacını sw karşılayacak biliyor ama almaya cesaret edemiyor... Tıpkı; Mazda güzel araba, Allah için japonlar harika iş çıkartmışlar derler ama satın almaya gelince de; tutulmuyor, parçası pahalı, satılmaz elinde patlar bilader derler...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı osmanaydo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölçtün mü birader?
    Adamlar ölçmüş biçmiş :d bize copy paste kalmış

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan sonraki aracım kesinlikle sw dizel bir araç olur.Sedan be hb araçlar bagaj hacmi konusunda ihtiyacımı karşılamıyor.Bizim ülkemizde sw kültürü daha gelişmedi.

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir b5 rs4 bir de bu.
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat LEON ST 1.4 TSI 150 ACT S&S DSG

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birebir aynısını 83200e aynı jant ve hatta cam tavan ile birlikte 1.6 tdi dsg olarak füme renginde fiyat verdiler bence her kuruşunu hakkeden bir araç

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda da yazılmış, bazı insanlar gerçekten beğendiği halde "çok büyük, nereye park edeceğiz" diye düşünüp almıyor. Halbu ki bir boyutlarına baksa, girip araştırsa...

Babamın arkadaşı varriant'ı beğendiği halde, "gündüz çok yere girip çıkıyorum bununla uğraşılmaz" dedi sedan aldı

İlerde çoluk çocuk olursa, bir de köpek (şu an ki ufaklık öldükten sonra başka köpek alabilir miyiz sanmıyorum ama neyse) güzel bir wagon isterim. Genelde 4-5 sene rahat biniyoruz zaten. Şöyle dolu güzel bir wagon'la 7-8 sene rahat rahat geçer. Yeter ki sorun çıkarmasın, o da şans artık

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba yatırım malzemesi olmaktan çıkıp "ihtiyacı karşılayan araç" işlevine dönmedikçe daha çok tartışılır bu konular.Lakin bu işin temelinde Toros ve Kartal'ın "gariban" imajı var sanırım.Adam arabanın Toros'a dönüşeceğini falan zannediyor.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunun cuprası gelecek mi türkiyeye?

Gokberk611 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsane duruyor araç ya sırf böyle araçlara ozlemden açtım şu başlığı
    GN§WORKS

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun cuprası gelecek mi türkiyeye?
    SportCoupe getirmiyorlar.

3 Kapı 2 kapı spor arabamı olur diyo herkez.

Ondan 5 kapılı hatchback getiriyorlar.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia-combi-rs/

şu arabaya çok niyetlenmiştim ama yıl sonu krizi nedeni ile hayallerim suya düştü

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    SW her zaman benim icin rs6 dan sonra mondeodur.

Cogu kisi sevsede almaz piyasasi yoktur diye..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulu bu zorluk çeken arkadaşlarda madem ebatsal sıkıntı çok neden her köşede BMW 5 serisi Mercedes E serisi var?

bu arkadaşların aracı köşeleri dönerken dansmı ediyor, hanımları sıcak suylu yıkayıp aracımı küçültüler?

yanlış anlama ama cidden en kibar bir yorumla söylediğin yanlış, bugün gidip 4.9mtlik bir BMW 5 serisi sürüp araca tamamen hakimde olursun.

gidip neredeyse 1mt daha kısa olan VW rocco alıp hiç bir halt görmeyip her köşede aracın kenarınıda vurabilirsin.

bence en önemli faktör kullanışta görüş açısı,kör noktalar,oturma pozisyonudur ve açıkçası piyasadaki çoğu büyük denilebilecek SW bir 5 kasasından kısadır mesela en basitinden LEON HB ten 27cm gibi bir boyutda daha uzun olan SW LEON aslında toplamda 4.5mt dir ve 5 kasasından neredeyse yarım metre daha kısadır.

CLİO 4 sporttourer gayet uzun duran şık bir araç standart bir aile için ve 4.2mt
    sw araçla sedanın kıvraklığı bir mi ? yıllardır o 5 serisi e serisi araçlara sahibim kullanıyorum. geçen kış almanyada superb combi ile 1600km yol yaptım , sanki uzun bir kamyonet sürüyormuş hissi verdi bana. Baya da sıkıntıya girdim park ederken falan. Neye göre kime göre yanlışmış söylediğim işkembeden atmıyorum ben tecrübemi aktarıyorum. Bu arada her köşe başı e veya 5 olması bir şeyi değiştirmez herkes ihtiyacı doğrultusunda bir araç alıyor sonuçta.

Verdiğin örnekler çok saçma Leonun SW si tabiki e den 5 den kısa olacak

Velhasıl bana saçma sapan cevaplar vermeyin rica ediyorum yaşında büyük benden uslubunuza tabiri caiz ise gıcık oluyorum.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SW her zaman benim icin rs6 dan sonra mondeodur.

Cogu kisi sevsede almaz piyasasi yoktur diye..

Aşık oldum.

Yeni mondeolar zaten güzel bu yıkım ötesi olmuş.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault'da kalbimi kazandı
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sw araçla sedanın kıvraklığı bir mi ? yıllardır o 5 serisi e serisi araçlara sahibim kullanıyorum. geçen kış almanyada superb combi ile 1600km yol yaptım , sanki uzun bir kamyonet sürüyormuş hissi verdi bana. Baya da sıkıntıya girdim park ederken falan. Neye göre kime göre yanlışmış söylediğim işkembeden atmıyorum ben tecrübemi aktarıyorum. Bu arada her köşe başı e veya 5 olması bir şeyi değiştirmez herkes ihtiyacı doğrultusunda bir araç alıyor sonuçta.

Verdiğin örnekler çok saçma Leonun SW si tabiki e den 5 den kısa olacak

Velhasıl bana saçma sapan cevaplar vermeyin rica ediyorum yaşında büyük benden uslubunuza tabiri caiz ise gıcık oluyorum.

pekala üslubumdan rahatsız olduğunuz için kusuruma bakmayın ama açıkçası neyi saygısızca yada size ahlaksızca olmuş pek anlamış değilim.

yorumunuza sadece yanlış demek bukadar sorun ise size bundan sonra haklısın,doğrusun diyerek biryere varabileceksek bundan sonra yorum yapmayayım olsun bitsin.

konuya gelince bir aracın diğer modeline göre kıvraklık farkını anlayabilmeniz için aynı iki aracı kullanmanız gerekmezmi?

yani o kıyas yaptığınız 5 yerine 5 wagon hiç kullandınızmı? ben birçok sedanın stationunı sürdüm açıkçası bence farkı performans ve kıvraklıkta anlamak için bilim adamı fln olmanız lazım ama o sadece ben olabilirim.

buyrun 2014 BMW 328idrive wagon caranddriver testi, wagon hali 143kg (315lb daha ağır) ve ağırlık oranı 1.3 oranında negatif anlamda değişmiş peki bu o söz ettiğiniz kıvraklık testin kralı olan Slalomda ne kadar etkili olmuş dersiniz? komik bir 0.6mph yani 1km/h.

yorum olarakta adamlar şöyle yazmış:

The slalom speed drops by six-tenths of a mile per hour, but the wagon drives nearly identically to the sedan.

yani sedanına göre neredeyse birebir aynı demiş .

http://www.caranddriver.com/reviews/...on-test-review

gelecek seferede size yazmamak kaydı ile hoşça kal kardeşim bundan sonra sen benim için hep haklısın

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekala üslubumdan rahatsız olduğunuz için kusuruma bakmayın ama açıkçası neyi saygısızca yada size ahlaksızca olmuş pek anlamış değilim.

yorumunuza sadece yanlış demek bukadar sorun ise size bundan sonra haklısın,doğrusun diyerek biryere varabileceksek bundan sonra yorum yapmayayım olsun bitsin.

konuya gelince bir aracın diğer modeline göre kıvraklık farkını anlayabilmeniz için aynı iki aracı kullanmanız gerekmezmi?

yani o kıyas yaptığınız 5 yerine 5 wagon hiç kullandınızmı? ben birçok sedanın stationunı sürdüm açıkçası bence farkı performans ve kıvraklıkta anlamak için bilim adamı fln olmanız lazım ama o sadece ben olabilirim.

buyrun 2014 BMW 328idrive wagon caranddriver testi, wagon hali 143kg (315lb daha ağır) ve ağırlık oranı 1.3 oranında negatif anlamda değişmiş peki bu o söz ettiğiniz kıvraklık testin kralı olan Slalomda ne kadar etkili olmuş dersiniz? komik bir 0.6mph yani 1km/h.

yorum olarakta adamlar şöyle yazmış:

The slalom speed drops by six-tenths of a mile per hour, but the wagon drives nearly identically to the sedan.

yani sedanına göre neredeyse birebir aynı demiş .

http://www.caranddriver.com/reviews/...on-test-review

gelecek seferede size yazmamak kaydı ile hoşça kal kardeşim bundan sonra sen benim için hep haklısın
    Gerçekten demogoji yapmayı sevmeyen bir insanım direk konuşmayı tercih ederim hep. Ben orada kendi fikrimi söyledim. Kalkıp söylediğin şey çok yanlış vs. yok karıları kazan mı kaynatıyor bilmem ne saçma sapan cevaplarla konuyu dallandırıp budaklanmaya gerek yok.

Ben %100 haklı olduğumu iddia da etmedim zaten. Siz 335d ile m3 geçiyordunuz bi ara da ona bakarsak.

Ve evet iki arabayı da kullandım sayılır , passat da kullandım defalarca superb ile aynı platform neticede.. neyse.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)