Ben de elbet birgün diyorum![]()
Ben de elbet birgün diyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Jant ebatı 19, fren diskleri 345mm (s4) herhangi bir sorun yaşamadım. Jant ve disk ebatlarınız nedir ?
1+1
2
2
3
Önden arkaya böyle mi oluyor??
Çeki demiri bağlanıyor mu?
1+1
2
3
Yada
1+1
3
Şekline alına biliyor mu?
Çok pişmanım arabamı 3 sene önce aldığımda sport tourer olanını almadığıma. Hakikaten tasarımlar sedan ya da hb modellere göre daha albenili duruyor.
Ama toplumdaki o ''sıteyşın'' algısını yıkmak gerçekten zor.
Eski touringcilerdenim. Şimdi 1JZ swaplanıyor üstüne.. Aracı bir sevda ile aldık, daha önce babam üzerine not bırakmıştı aracı biza satarmısınız diye, araç sahibi çok paralar istemişti ozaman. Aradan bir kaç ay geçti, araç ararken ilanını gördük, taliplisi olduk, ederine aldık. Fazla uzun süre binemedik, W124 den sonra E36 sarmadı babama, ama benim içimde ukte kaldı yine.. 1996 Model LPGsiz M52B20 5 ileri otomatik bir canavardı.. Plakasıda rengi gibi ROT..
![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
station sevilmez mi ya. ama işte öyle bir otomobil sevdamız var ki bizim binerken zevk almaya değil, satarken kolay satmaya yönelik. Zamanında piyasadaki sw araçlar öyle kötü etki bırakmış ki yeni nesil sw araçlara millet öcü gözüyle bakıyor. Hele son zamanlarda şu mondeoların bu renk swlerine birkaç gez denk geldim. Standart halde bile boyun kıran etkisinde :d ama işte tutup babama alalım desem bunun arkası soğuk olur. Bagajdan çok ses gelir vs. vs. diye torostaki kartaldaki olumsuz yönleri saymaya başlıyor![]()
Amsterdamda da çok fazla sw araç vardı. Ben de pedere aile için sw Cee'd aldırma derdindeyim. Bakalım zaman ne gösterecek =)
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)