Konu tarihi eski ama yeni konu açmak istemedim. Ankarada yakın zamanda muayene yaptıran varmı hangi istasyon rahat şu sıralar sıkıyolarsa geredeye gitmeyi düşünüyorum. Tanıdığı olup yardımcı olabilecek varsa ayrıca çok iyi olur
Antalyada yeni girdim...corona dolayisiyla cezasizlik donemi sonu geliyor, bundan ötürü biraz yoğunluk artmaya başladı deniyor, ama muayene yapan arkadaşlar gayet esnek davranıyor...isiklarinizin yanip yanmadigini mutlaka kontrol edin...kalanlar genelde fren lambasi yanmayanlar falan...
Babamın aracını egzoz muayenesine sokmamız gerekiyor bizim de. Katalizörün için boşaltılmış. Limitin çok az üzerinde çıkıyor değerler, kalıyor muayeneden. Ankara'da bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?
Spor son susturucu veya varex ile geçme imkanı yok değil mi muayeneden ?
egzoz emisyon tutsa bile sanıyorum direk ağır kusur oluyor, var mı deneyen ?
320i aracımda son susturucu olarak varex var. Açıkken bile çok bir sesi yok sadece son susturucu çünkü.
Ben bu şekilde geçmez diye düşünüyordum kesinlikle. Emisyonu başka bir yerden aldınız sanırım Tüvtürk emisyon merkezinden biraz zor olabilir.
Geçiyorsa ne ala, sök tak yapmam boşuna ama kıl tüy herşeye bakıyorlar varex e nasıl takılmayacaklar acaba![]()
Tüv emisyona girmeyin, geçmez![]()
Standart araçlar bile soğuk-sıcak motor durumuna göre kalabiliyor, adamlar bekliyor falan diyorlardı zamanında...
Dandik bi egzozcuda geçirin gelin![]()
Varex onları ilgilendirmez. Kat var mı yok mu diye bakabilirler, onu da görebilirse...
Onları ilgilendiren, kat var mı, orta susturucu var mı, son var mı. Örneğin egzoz biraz sesli ama hepsi yerinde duruyor, direkt geçiyor. Aşırı gürültülü falan olmasın yeter.
Her zaman ilk önce gidip sansımı denerim(farlar sinyaller stoplar basit işler haric), kalıyorsam neden kaldıgımı gorurum onları yaptırırım.
Bugun muayene yaptırdım ödediğim paraya acıdım yani az buz para değil şaka gibi rakamlar..
Beyler muayene süreleri 31 eylüle kadar uzatıldı vs yazıyor nette benim 31 ağustosda bitiyor bizde dahilmiyiz o süreye?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Muayene geçerlilik tarihi 3 Nisan 2020 ile 3 Temmuz 2020 arasında dolan veya dolacak olan araç sahipleri muayenelerini 30 Eylül 2020 tarihine kadar gecikme bedeli ödemeden yaptırabilirler.
Diyor abi sitede
Koronavirus Onlemleri Hakkında Sorular-TUVTURK Arac Muayene İstasyonları
Geçen hafta şirketteki 2012 symbolu samandıra ya götürdüm.270 BİN KM DE.tam gazda kapkara duman atıyor. Egsoz için dışarda bir yere gittim ilk gaza basmakla çıkardı propu.dedi geçmez enjektörleri değişecek.Çıktım başka yere geçtim.Bu arada yanyolda 1 2 3 tamgaz sürekli gazladım.2. Yerde sistem açılmadı.
Mecbur muayene saati geldiği için tüve girdim. egzosu orda yaptırdım.Rampaya çıkarıp altına bakıyorlar.sonra inişte son susturucuya göz ucuyla baktı. aşağıya inince abi tam gaz yap dedi. o kadar gazlamaya duman kalmamış. TAKTI GEÇTİKorkulacak gibi değilmiş.
Samandıra değilde şile ye yer bulsaydım oraya giderdim.Çok kalabalık.Birde muayenenize son 1 hafta önceden yer alın boşuna ceza vermeyin.Bizim son hafta randevu al dedikleri için boş yer yoktu. muayene tarihi geçti cezalı ödedim.
onuncuyıl sabah 9.15 randevusu olarak almıştım, egsozu da tüvde yaptırarak 1 saat olmadan işim bitti çıktım.
beyler birşey sorucam cumaya veya cumartesine randevu alıcam da olaki bulamadım bu hafta boş yer, bu hafta muayenem bitti, pazartesi araç ile antalyaya gidip pazara dönücem 6 gün kalıcam.. Yolda yakalansam hemen bağlamıyorlar değil mi, 1 hafta süre veriyorlar ? Yani en kötü senaryoya göre pazartesi yolda yakalansam giderken antalyaya, dönünce pazartesi direkt tüvtürke gidip yaptırabilirim ? Yani kısaca ilk yakalanma da bağlama yok sadece 288 tl ceza kesip süre veriyorlar doğru mu ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)