ön camda en ufak bir çatlak bile ağır kusur sayılacakmış.Ne yani benim aracımda yarım cm lik bir çatlak var yürümedi de yıllardır duruyor.
sırf o yüzden oem camı mı değiştircemmuayenesiz gezmek iyidir
![]()
ön camda en ufak bir çatlak bile ağır kusur sayılacakmış.Ne yani benim aracımda yarım cm lik bir çatlak var yürümedi de yıllardır duruyor.
sırf o yüzden oem camı mı değiştircemmuayenesiz gezmek iyidir
![]()
Anadolu yakası için istasyon tavsiye istemiştim, 26 Ağustos Cumartesi Pendik TUV'e gittim.
Xenon (mercek ve oto.yükseklik ayarı var), 5 cm yay, kat iptal, app plaka ile takılmadan geçtim.
Sabah 08.30 randevu aldım, total 7 dakikada çıktı araba, bir o kadar da evrak işlemleri sürdü.
Ne mutlu Türküm diyene
arkadaşlar şöyle bir şey yapsam. katı söktürmeden egzos muaynesinden arabayı geçirsem, sonra kat. ı söküp downpipe taktırıp. yeni egzos pulumla beraber normal muayneye girsem. Normal muaynede esnasında dp yi görüp bırakma ihtimalleri var mı? yoksa egzosdan geçmiş diyip sallamama durumları olur mu?
Taban halısı olmaması, ya da kapı döşemelerinin olmaması muayeneyi etkiliyor mu? Arka koltuk var emniyet kemeri vs var.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
km göstergesi değişti bi önceki göstergeden daha düşük km sorun olurmu ?
Selamlar Corsa C Silverline farının uzunlarında led kullanıyorum muayenede sorun olur mu ?
#eksikpazar
önde kare plaka ile ilgili problem yaşayan oldu mu güncel durum nedir ?
RACE WERKS
Aracımda sonradan kendi yaptığım bixenon var. Ampulleri halojen ile değiştireceğim ama balastı farın arkasına sabitlemiştim. Balast yüzünden bırakırlar mı acaba?
Arkadaşlar nereye soracağımı bilemedim
Hgs uygulaması ile PTT.den 2007model bir aracın km sorgulamasını yaptığımda sadece 2016 yılına ait bilgi geliyor?
Önceki muayenelerin görülmemesinin sebebi nedir bilen var mı?
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Tüvtürk Muayene randevum 13 temmuz saat 8.30.. Egzoz muayenem 13 temmuz 2018 e kadar geçerli . Gitmeden egzoz muayenesine sokmam gerekli mi , yoksa son gün olduğu için yaptırmadan geçebilir miyim ?
Arkadaşlar bişey sorucam aracım yarın satılıcak muhtemelen.
Muayane bitiş tarihi 08.10.2018 yarın bitiyo yani, satıs verebilirmiyim ? Alıcıyı mağdur etmek istemiyorum adam izmirden gelicek sonuçta.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)