imzalayıp paylaştım.
teşekkürler %50..
ben 5 aydır öduyrm gerı odemeyı ulan
www.honda-tech.com
Okul yeni bitti gelirim yok. Kyk 270tl gss 50tl aylık 320tl ödemem var. İstikrar saolsun
imzaladım umarım bir faydası olur.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Başkan onun torpille alakası yok. Benimde durumum çok iyiydi. Babam yoktu ama ben 16 günlükken boşanmışlar. Dedemle yaşıyorduk annem ben ve dedem. Dedemin durumuda baya baya iyiydi bana da başbakanlık verdiler geri de ödemedim 4 sene yedim öyle parayı barda diskoda.
Yani ailenin duurmuna bakmıyor. Baba var mı yok mu? Anne varsa işi varmı yok mu annemde ev hanımıydı mesela![]()
O biraz şans işi torpili yok yani.
Hatta hiç unutmuyorum kredi başvurusu yaptıktan sonra millete martta mı ne 3 aylık yatmıştı bende girmiştim sana burs gözükmüyor demişti bankadaki adam çok üzülmüştüm. Lan millete varda bana yokmu diye.
Neyse aradan 1 sene geçti ben yine başvurdım. Yine mart ayı gittim bankaya dedi adam yok bişey.
Allah allah dedim nasıl olur geçen senede başvurdum bu senede. Dur dedi başbakanlık bakalım. Bi baktı var tam tamına 15 ay yatmış orada beni bekliyormuş. Ne sevinmiştim.
Vay kekalar diyip akşam kızılayda Limon barda herkeşe benden bira demiştim.
Bana 4 yıl faiz işlettikten sonra ödetmeye başladılar bu kyk kredisini. Helal olsun suriyelilere verdikleri paralara az bile vermişler. Bu memlekette bu sisteme sebep olan herkese de haram olsun.
İmzalandı - Abimin borcu bitmedi daha benim borcumunda gelmesi yakındır ikimizede burs çıkmadı kredi verdiler adamlara 1200tl burs nedir
imzalandı 1200 tl nedirlan
Ben günde 8 saat sabahları çalıyorum okula gidiyorum bi de kyk kredi alıyorum yinede aylık cebime 1200tl girmiyor helal olsun ne olursa garibana olsun
Başvuru yapılırken geri ödemeli olduğunu biliyorsunuz ama değil mi KYK'ya?
Suriyeliye bedava bana geri ödemeli konusunda size katılıyorum ama geri ödeme şartını bilerek başvuruyorsunuz, kimse zorla vermiyor.....
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)