Valla çocuğun face postları çok dobra duruyorfan olarak ekleyecem :ramo
Valla çocuğun face postları çok dobra duruyorfan olarak ekleyecem :ramo
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bu daha başlangıc bence
dıger swap arabalarada yakında el atarlar
Honda lar bmw ler dıkkat etmesı gerek motoru farklı olan arabalar
aramızda birçoğumuzun yapamadığı birçok şeyi başarmış arkadaş, okuma fırsatım olmadı ama diğer üyelerde dobra biri demiş, helal olsun derim.
Bölge esnafı da ilginç özellikleri olan araca yakın ilgi gösterdi. Polis, vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çekti.
haberin bu kısmı güldürdü.
ilginç özellikler ? uzaklaşmayan vatandaşlar ?
Farklı markalar arası ruhsat işlendiğini bilmiyordum. Yakalatan adamı sevdim. Habercilerin konuya uzaklığı komiğime gitti.
Donanım haberde arabayıda yapanıda itin götüne sokup çıkarmışlar. Modifiyeden anlayan forum kendini belli ediyor hemen. Tekeriniz düz bassın her zaman
Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.Mustafa Kemâl ATATÜRK
motor kodu m43b18.. m44lerde akışmetre metal değil plastik oluyor. hacimde 1.9 litre oluyor . bence oldukça başarılı bir iş *** atanlar çok gereksiz olur . oldukçada keyifli bir araç olmuştur difransiyelide kaynattımı düz gitmez o araba![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Bende beğendim hem aracı hem de arkadaşın konuşmasını.Kıvırmamış hiç değilse diğer arabacı geçinen arkadaşlar gibi.
Bu arada aslında güzel olmuştur araç ha.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)