Swap sevaptır.
Swap sevaptır.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Facede denk gelmistim profiline arabasi dikkatimi cekmisti bende takdir ettim helal olsun laf soyleyenler daha komik bence araba tofas diye
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
ülkenin anasını belleyenler tek ilde bile aranmıyorda bu adammı aranıyormuş 81 ilde
Ehliyetine el koymak niye? Adam alkollü araç kullanmamış, trafikte bir suç işlememiş. Tırcıymış arkadaş, 2 ay ehliyetinden de olmuş ekmeğinden de tabi. Bir çok kişi işlemi yapan amire sayar söver adam paylaşımlarımda amirim diye bahsetmiş.
Bu arada şu konuda ''iyi ki'' ile başlayan cümleler kulan kusursuz insanlara tebriklerimi sunarım, bu devirde mükkemmel olmak zor olmalı....
Yürürü tamam 240 yapmışta fren sistemine modifiye yapmadıysa nasıl o hızlarda o arabayı durduruyordu onu merak ettim.
Araba reklam oldu
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Arabada 318is motoru var 140hp diye biliyorum ayrıca arabayı sanayide giderken polis gelip durduruyor sonra kaputu açtırıyor![]()
Araç 96 motorda 97 motorda faturalı herşeyi tam diye biliyorum işletmede sıkıntı yaşayacağını sanmam.Aracı eski haline çevirecekmiş.
Selamın aleyküm
Hakkımda çıkan haberler beni üzmedi sevenlerimi de üzmesin ama orada Yazılan yorumlar Üzücü oldu ... 81 ilde küçüğümden , büyüğümden saygı sev sevgi gördüm yanlıs birşey yaptığımı yine düşünmüyorum .. Pişman degilim mutluyum çocuklara kötü örmek olmadım arabaları sevdirdim
Yeni bir arabacı kardeşimiz . Maşallah çocuklara araba sevdiren isimlerden
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)