User Tag List

Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
419 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Narcos - Pablo Escobar 'ın hayatı (Netflix Yabancı Dizi)

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pablo Escobar'ın oğlu paylaştı; işte Narcos'un 2. sezonundaki hatalar

Escobar'ın hayatta olan oğlu Sebastián Marroquín 2. sezonda hatalı anlatılan bazı noktaları Facebook hesabından paylaştı

Hayatı birçok filme ve diziye konu olan, 1993'te hayatını kaybeden uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını konu alan Narcos’un 2 sezonuna dair tüm bölümler geçtiğimiz hafta Netflix tarafından yayınlandı. Hikayenin devamını merak edenler ve doğal olarak Pablo Escobar'ın hayatta olan oğlu Sebastián Marroquín ya da doğum adıyla Juan Pablo Escobar, diziyi hemen izledi. İzler izlemez de 2. sezonda hatalı anlatılan bazı noktaları Facebook hesabında paylaştı. İşte ikinci sezonda yapılan hatalar:

- Dizide uyuşturucu işlerine bulaşmış gibi gösterilen manevi amcam Carlos Henao'nun o işlerle hiçbir alakası yoktu. Tam aksine çok iyi, çalışkan ve iyi bir aile adamıydı. Annemin de çok iyi bir arkadaşıydı. Amcam Henao aynı zamanda mimardı ve babama bazı köprülerin, yolların ve binaların yapımında yardım etti fakat illegal işlere hiçbir zaman bulaşmadı.

- Babam Atlético Nacional değil, Independiente Medellín taraftarıydı. Daha babamın tuttuğu takımı bile doğru dürüst bilmeyen senaristler hikayenin kalan kısmını nasıl doğru anlatabilirler ki?

- Babamın yaverlerinden La Qiuca 1991'de New York'ta tutuklandı. Yanlış belgeler yüzünden Amerika'da uzun süre tutuklu kaldı. 100'den fazla yolcu ve mürettebatın öldüğü Avianca'daki uçak kazasından sorumlu tutuldu fakat bombalama eyleminin asıl sorumlusu Carlos Castano'ydu.

- Hapishaneden kaçış sırasında çok büyük bir olay olmadı. Sadece bir hapishane görevlisi hayatını kaybetti. Babamın hapisten çıkabilmek için hukukçulardan yardım aldığı doğru değil.

- Limon, büyük amcam Osito'nun adamlarından biriydi. Onların 20 yıl boyunca şoförlüğünü yaptı.

- Cali ve Medellin kartelleri Miami ve NY'ta kalma konusunda anlaşmaya varamadılar. Dizide anlaştılar gibi göründüler fakat bu doğru değil. Uyuşturucu işi o kadar büyük ki bugün bile bu denli ayrışmalar olabiliyor.

- Cia, Los Pepes hakkında Catano kardeşlere herhangi bir bilgi vermedi. Bu işte CIA'in bir parmağı yok. Bu işi yapan kişi Fidel Castano'ydu.

- Annem hiçbir zaman silah satın almadı ya da kullanmadı. Bu konuda anlatılan her şey yalan. Tek bir el ateş dahi etmemiştir.

- Babam Escobar, dizide gösterildiği gibi Carrillo'yu kendisi öldürmedi.

- Babam son günlerinde yapayalnızdı. Dizideki gibi yanında bir sürü adam yoktu. zaten adamlarından Angelito ve Chopo hariç hemen hepsi ya öldürüldü ya da teslim oldu.

- Babam hapishaneden kaçtıktan sonra dizide gösterildiği gibi hiçbir zaman rahat içinde yaşayamadık. Kaldığımız evler hep kenar mahalledeydi.

- Leon'un Miami hikayesi yalandan ibaret. O Amerika'da yaşamıyordu ve babama tüm işlerde her zaman sadık biri olmuştu. Dizideki gibi babamı satmadı. Castano'lar tarafından kaçırılıp işkence edildikten sonra Medellin'de öldü. babam için savaşırken öldü ve bunların hiçbiri dizide gösterilmedi.

- Babam Cali halkını hiçbir zaman tehdit etmedi. Sadece Cali karteli ile savaştı.

- Ricardo Priscus dizide gösterildiğinde aslında çoktan ölmüştü.

- Babam Gilberto Rodriguez'in kızına ya da o ailenin herhangi bir üyesine düğünde saldırmadı. Hatta aralarında ailelere dokunulmaması konusunda bir anlaşma vardı. 13 Ocak 1988'de kız kardeşim ve annemin yaşadıkları yeri bombalamalarına rağmen babam onlara bu tarz bir eylemde bulunmadı.

- Babam bizi asla onunla beraber yer altında yaşamaya zorlamadı. Bizim için en iyi şeyin eğitim ve diğer fırsatlar olduğunu düşünüyordu.

- Babamla atış denemeleri yaptık ama dizide gösterildiği gibi değildi.

- Almanya seyahatimiz dizide gösterildiği gibi değildi. Büyükannem bizimle seyahat etmedi.

- Virginia Vallejo'nun babamın parasını reddettiği olayı tamamen yalan. Zaten babam hapishaneden kaçtıktan sonra kendisiyle herhangi bir şekilde görüşmedi. Annem de aynı şekilde konuşmadı.

- Babam Tequendama otelinde bize telefon göndermedi.

- Dizide gösterildiği gibi hiçbir gazeteci Tequendama otelinin önünde öldürülmedi.

- Babam öldükten sonra annem Cali karteli tarafından şehirde bir görüşmeye çağırıldı. O dönem Kolombiya'da 40'tan fazla mafya babası vardı. Sonrasında bizi soydular ve babamdan kalan mülkleri aralarında bir ganimet gibi paylaştılar.

Alintidir.

Bu dizi cok konusuluyordu cevremde izlemek kismet olmadi.Yanliz hayati cok dogru bir sekilde aktarilmiyorsa yanlis olmus.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.sezonu bitirdim yarım saat önce hala etkisi altındayım. Su an googledan karısının cocugunun ajanların gercek hallerine bakıyorum. Rüyama giricek galiba
    Elleme Sekelesin...

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SPOİLER

Bence netflix bu dizinin bu kadar efsane olacağını tahmin etmemiştir top 10 da yeri hazır kendi kanımca, 1. sezon için hala şunu diyorum çok hızlı ilerlediler 2. sezonda kesemediler hızlarını bu dizinin pablo escobar kısmı en az 4 sezon sürmeliydi, birde ah be abicim Gustavo Gaviria ölmeseymiş bu adam çok yürürmüş CALİ kartelini filan öper bırakırmış zaten dondurma yerken gaviria geldiğinde tüğlerim tikeldi o nasıl bir sahnedir ağlattı totoşlar..
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz sarayın önünde fotoğraf çekilmesine bile yer verilmemiş ki bence çok önemli bir sahnedir. Çok hızlı ilerledi, üzdün be reis
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reyize 2 sezon ömür koymuş senaristler , daha da efsane olmasın smg diyerekten o tarz sahneleri ayrıntılı çekmemiş hızlıca geçirmişler.Pablo' nun bu kadar ön planda kalacağını kartel in bile önüne geçeceğini hatta dizinin de bu kadar tutacağını hesaplamamış gibiler.

Reyizi kirli bir selpak gibi kullanıp attılar köşeye ..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #210 post doğruysa soğudum bende
    Çok kısa tuttular zaten 2 sezon nedir ya

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu diziden sonra ispanyolca ya ve dizideki muziklere sardim.
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız değilmişim

Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu diziden sonra ispanyolca ya ve dizideki muziklere sardim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    -- SPOILER -- SPOILER --

Fark edenler oldu mu bilmiyorum ama, Judy'nin malikanesindeki tablonun değişmesi güzel bir detaydı. Sezon başlarında Judy'nin beyaz bir kaplan ile resmedilmiş tablosu vardı fakat sezon sonuna doğru bu tablo yerini Judy'nin kükreyen bir kaplanla resmedildiği yeni bir tabloya bıraktı. Diziyi gerek senaryosu gerek oyuncuları ile çok başarılı buluyorum fakat yönetmenin yaptığı bu tarz sanatsal anlatımlar ile diziyi izlerken çok daha keyif alıyorum. Umarım gelecek sezonda bu tarz ince detaylar devam eder.

-- SPOILER -- SPOILER --

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Narcos un bitmesiyle boşluğa düşenler için Two Escobar belgeselini tavsiye ederim. 80'lerin sonu 90'ların başında kolombiya futbolunun uyuşturucu kartellerinin yardımıyla yükselişini, aynı dönemde pablo escobar'la kolombiya devleti arasında yaşanan amansız savaşı, kolombiya milli takımının 1994 dünya kupası macerasını ve andres escobar'ın trajedisini konu alan harika belgesel. Tabi belgeselde birçok süpriz isim geçiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Narcos'un 2. sezonunda ingilizce alt yazı üstüne türkçe altyazı ekliyolar. Bana temiz bi alt yazılı yer önerebilir misiniz? PM olabilir.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Kavuştu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -- SPOILER -- SPOILER --

Fark edenler oldu mu bilmiyorum ama, Judy'nin malikanesindeki tablonun değişmesi güzel bir detaydı. Sezon başlarında Judy'nin beyaz bir kaplan ile resmedilmiş tablosu vardı fakat sezon sonuna doğru bu tablo yerini Judy'nin kükreyen bir kaplanla resmedildiği yeni bir tabloya bıraktı. Diziyi gerek senaryosu gerek oyuncuları ile çok başarılı buluyorum fakat yönetmenin yaptığı bu tarz sanatsal anlatımlar ile diziyi izlerken çok daha keyif alıyorum. Umarım gelecek sezonda bu tarz ince detaylar devam eder.

-- SPOILER -- SPOILER --
    3. sezonu olucakmı ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. sezonu olucakmı ki
    3. ve 4. sezon için onay almış, 3. sezon 2017 yılının ilk yarısında yayınlanacak

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. sezonu olucakmı ki
    olması muhtemel abd heyeti cali kartelini sordular son sahnede ajan penaya

SNCKTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolombiya geçen hafta 50 senelik iç savaşın anlaşmaya vardıklarını açıkladılar oraya kadar gidermi acaba dizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olması muhtemel abd heyeti cali kartelini sordular son sahnede ajan penaya

Kali karteli üzeründen devam edecek anlaşılan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SNCKTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolombiya geçen hafta 50 senelik iç savaşın anlaşmaya vardıklarını açıkladılar oraya kadar gidermi acaba dizi
    Anlaşma referandum ile iptal edildi.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hort
    az önce 1.sezon 10 bölüm izledim acayip hoş film..yarın 2. sezona başlıyorum inş
    2000 A3 8L

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pablo oldu zaten 3.sezonun pek tutacağını sanmıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)