User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
108 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fiat 124 Spider Fiat.com.tr Modellerinde sergilenmekten kalkmış

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25bin dolar olacağı yönünde söylentiler var. amerikadaki fiat 500 fiyatları ile karşılaştırdığımızda anlaşılan şu ki bu aracın normal şartlar altında 100bin tl'nin altına gelmesi lazım. fiat türkiye roadster zaten alacak kesimde belli diye fiyatı kaktırmazsa 100bin altı hayal değil..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=kickbuttowski;8044977]Fiat ferrariyi satın alınca ürettiği arabalar birden bire ferrari kalitesine yükselmiyor. Fiat'ın pazarı, hedef kitlesi belli, ürettiği arabaların kalitesi belli.

İsterseniz önce siz araştırıp biraz öğrenin. Mesela şuradan başlayabilirsiniz; (bkz. Interdependence in organizational structures)

1. Bu ortaklık 1950li yıllara dayanıyor dünkü mevzu değil.
    2. Alfa romeo, lancia , maserati , ferrari , jeep, chrysler vs hepsi fiat büyesinde.
    3. Kısaca ferrariye de üreten bu adamlar fiatı da üreten bu adamlar fabrikalar zaten yanyana. öyle 2 gün önce ferrariye finansal destek çıkılıp satın alınılmış gibi bi durum değil yılların tecrübesi var.
    4. Yoksa siz ferrariyi hala mezardaki enzo ferrari nin mi ürettiğini sanıyorsunuz
    5. Kısaca fiat bu yaa gibi saçma küçümseme triplerine girmeyin komik oluyor.
    6. Zira fiat dünyanın en büyük 10 şirketi arasındaki tek otomobil markası.
    7. 1890 lı yıllarda fiat araba üretirken sizin savunduğunuz marka ekmeğe pepe diyordu.. Bu kadar yeterli sanırım konu dağılmasın daha fazla iyi forumlar dilerim..

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tercih ederim tercih edilmeyecek bir olayını göremedim . Altyapısı mx5 olan ve motoru turbo düşük hacim (mx5 atmosferik), içi kaliteli(roadster piyasasına göre), dizayni kat kat daha üstün bir otomobili dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan fiat markasından alıyorsun ve burda sorun sıkıntıdan bahsediyorsun. Yıl olmus 2016
    Türkiyede tabi ki tercih edilir. Fiat'ın Türkiye pazarı ve imajı mazdaya göre çok güçlü ama 124 amerikada yeni bir opel gt vakası olacak gibime geliyor.
    Ayrıca sorun sıkıntıdan bahsetmedim, yazdığımdan mazdanın sorunsuz olduğu, ama Fiat'ın sorunlu değil sadece kalitesinin belirli bir standartta olduğu anlamı çıkmıyor.
    Teneke dediğime takıldıysanız o lafın gelişi. Alınmaya gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tr'ye 100 civarı bi fiyatla gelirse tercih edilir, uğruna fanlar topluluklar kurulur ne toplantılar düzenlenir..

130-140a çıkarsa sıkıntı ama. Senede 3-4 tane satayım diyorsa problem yok.
    deu, izmir

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=HG6161;8044989]
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat ferrariyi satın alınca ürettiği arabalar birden bire ferrari kalitesine yükselmiyor. Fiat'ın pazarı, hedef kitlesi belli, ürettiği arabaların kalitesi belli.

İsterseniz önce siz araştırıp biraz öğrenin. Mesela şuradan başlayabilirsiniz; (bkz. Interdependence in organizational structures)

1. Bu ortaklık 1950li yıllara dayanıyor dünkü mevzu değil.
    2. Alfa romeo, lancia , maserati , ferrari , jeep, chrysler vs hepsi fiat büyesinde.
    3. Kısaca ferrariye de üreten bu adamlar fiatı da üreten bu adamlar fabrikalar zaten yanyana. öyle 2 gün önce ferrariye finansal destek çıkılıp satın alınılmış gibi bi durum değil yılların tecrübesi var.
    4. Yoksa siz ferrariyi hala mezardaki enzo ferrari nin mi ürettiğini sanıyorsunuz
    5. Kısaca fiat bu yaa gibi saçma küçümseme triplerine girmeyin komik oluyor.
    6. Zira fiat dünyanın en büyük 10 şirketi arasındaki tek otomobil markası.
    7. 1890 lı yıllarda fiat araba üretirken sizin savunduğunuz marka ekmeğe pepe diyordu.. Bu kadar yeterli sanırım konu dağılmasın daha fazla iyi forumlar dilerim..
    Nerden başlasam bilemedim ki..

Yani diyorsunuz ki Fiat iyi marka çünkü Ferrarinin sahibi. Doğru mu? Yazdığınızdan onu anladım. O zaman bu mantığa göre Tata dünyanın en iyi arabalarından biri çünkü hem Jaguar'ın sahibi hem de Land Rover'in.

Yani bu durumda bir Tata indicayla Jaguar F-type aynı kalitede oluyor öyle mi?

1) Fiatla ferrarinin bir ortaklığı yok. 50'lerde değil 70'lerde ferrari zor durumda kalınca hisselerin yarısını fiata satıyor. İlerleyen yıllarda fiat kalan hisseleri de satın alıyor.
    2) Yukarıdaki örnekte de dediğim gibi Fiat'ın alfaya ferrariye sahip olması bir şey kanıtlamıyor. Bunların hepsi ayrı pazarları hedefleyen markalar.
    3) 458'i üreten adamlarla, dobloyu üreten adamlar aynı adamlar değil. Fabrikalar da yan yana değil. Birisi İtalya maranelloda birisi bizim bursada.
    4) Hayır ferrariyi hala mezardaki enzo ferrarinin ürettiğini zannetmiyorum.
    5) Fiat'ı küçümsemiyorum, fiyat bir ŞİRKET. Yani önceliği para olan bir organizasyon. Bu şirketin büyüklüğü, ürettiği arabaların kalitesini yükseltmiyor. Tata da Range Rover'n sahibi ama İndica Range tadı vermiyor.
    6) Fiat dünyanın en büyük 10 şirketi arasında değil, onun önünde koskoca Toyota ve GM var. Wikipedia'da hangi şirketin neye göre büyük olduğu listeler halinde yazıyor.
    7)Benim savunduğum marka??? Bir markayı savunduğumu bilmiyordum. Mazda'yı severim, teknoloji anlayışları, yaptıkları ilkler vesaire ben de saygı uyandırıyor. Mesela mx-5 için tüm parçaları, vidalar dahil söküp tekrar daha hafif şekilde dizayn etmeleri gibi. Her ne kadar saygı duysam da italyan arabalarını her daim japon arabalarına tercih ederim.

Konu gereksiz uzadı. Yanlış anlaşılma olduğunu varsayıyorum.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu 124 olay fiat ın dunya capındaki yerine kaydı..

Arac güzel altyapısı sağlam fiyatıda 100 altına gelirse enfes 100 üstü olursa sıkıntılı diyorum
    Elleme Sekelesin...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MX5 ABD'de vergisiz $25bin'den başlıyor. 124'ün fiyatları yok sitesinde ama 500 Abarth'ın $23bin'den başladığını düşünürsek bu da en az 26-27 olur gibi.

Bu fiyatla gelmez belki daha uyguna gelir ama aynı fiyattan hesaplarsak %45 ÖTV + %18 KDV dedin mi oldu zaten $45bin.. Sonra reklamlarda görürüz "150bin TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLAAA..."

Yine hiç fena değil ***** piyasaya bakınca, cabrio ve gayet de yakışıklı bir araba için

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nereden nereye gelmiş

Arkadaşlar herkes neyin ne olduğunu biliyor. Şimdi kimse demiyor ki bu aracı 90 bine alalım bmw kalitesi bekleyelim. Bu aracın uyguna gelmesini bekleyen herkesin düşüncesi ortak. Uygun yollu roadstar aracın keyfini yaşamak. tabi 2007 2008 z4 te alınabilir ama asıl olay sıfır km yıllarca problemsiz binilebilecek bir araç. Yüzü de yeni daha ne olsun?
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca kim ne derse desin bu arabanın siyahı ateş ediyor
    Jant takıp coille basılmış halini hayal edemiyorum
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle 70 80 e satsalarda alsak diye hayal etsem çokmu abartı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim ulkede 124 ismiyle satamazlar bu arabayi. Konu komsu ne o la murat 124e 100 milyarmi verdin kehikehi diyen tipler yuzunden satisi cok sekteye ugrayacagi icin fiat spider diye satarlar.siteye guncelleme yapiyolardir bu ve bunun gibi sebeplerden oturu

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harika ötesi bir araç fakat hem yunus anten hemde normal anten biraz abes olmuş gibi

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam anlayamadım mx-5 altyapısıylamı üretilmiş ?

Bring Out Gimp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracın temelde bir Mazda Mx-5 olduğunu hatırlatmak isterim.
    Kalite ile kaygıları olan arkadaşlar üretim yerinin Japonya olduğunu bilsinler, Mazda'nın Japonya Hiroşima'daki fabrikası.
    İçi tamamen Mazda Mx-5. Altyapı tamamen Mazda Mx-5.
    Bir Mazda Mx-5 ND ne kadar sağlam olacaksa, bir Fiat 124 Spider da o kadar sağlam olacaktır, iyi veya kötü.
    İtalyanlar 124 için çizimlerini yaptılar o kadar. Ve tabi motor da birinde turbo diğerinde atmosferik.
    Burada tüketiciler şunu tercih edecek;
    Modern hatlarla beraber, motor üzerinde 7000 d/d civarlarında bıçkın bir yaşam mı ?
    Daha klas (veya klasik) hatlarla, sürekli torkun ayağınızın altında olduğu sakin bir yaşam mı (ve daha iyi yürüyebilme potansiyeli olan)
    Ben ikisinin de 100bin altında fiyata geleceğine eminim.
    Nisan'da Mx-5 ve zannediyorum Temmuz'da 124 Spider.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben göremiyorum internet sitesinde geçnler dns verin
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault'u kötüleyip bizzat reno motorlu çakma mercedes CLA'ya C serisine 200bin TL vermekte hiç bir beis görmeyen ve bunu savunan hırtoların olduğu piyasada şu araç ile mx5 150bin TLye gelse ne olmuş ki. 100bin TL olunca da satmayacak. GT86 bir zamanlar 110bin TL idi, passat parasıydı, sattı mı? Hayır. Bunlar da passat parası ama satmayacaklar. Brera gibi olacaklar. Çünkü DSG cam tavan değiller. Çünkü bengisu'nun erkek arkadaşı berkecan starbucks'ta hatun kişiye VW'in ve bütün alman araçlarının en iyisi olduğunu söyledi, keza kendisi 1.4 passat CC kullanıcısı. Hatun da bunu duyunca toyotaya mazdaya böyle elit fiatlara alfa romeoya tofaş gözüyle bakıyor.

Allah halkımıza akıl fikir versin.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda 150-160 binden aşağı olmaz öndeki kocaman fiyat logosunu beğenmedim

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doblo/linea(egea) satmaya/servis vermeye programlanmış satış danışmanları/servis danışmanları/ustaları olan bir firma olan sevgili FIAT firması bu arabayı ne satmayı becerebilir ne de servis vermeyi. zaten 100k altında fiyatı olması da bence mümkün değil. sırf üzeri stikır kaplı diye (comics edition) 70 bin liraya satMAmaya çalıştıkları 500 modeli varken böyle bir roadster 100k altı olamaz.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basık ve ultraleggera lı bir 124 fena olmaz o halde.Belki niyetlenenler olur fikir açısından bir shop yaptım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)