Fiyatını direksiyona logo mu yapmışlar.
Herkes marka amblemini koyar oysa ki.
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla FIAT amblemi vardı.
Araca gelecek olursak; Çok güzel yemin ediyorum.
Fiyatını direksiyona logo mu yapmışlar.
Herkes marka amblemini koyar oysa ki.
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla FIAT amblemi vardı.
Araca gelecek olursak; Çok güzel yemin ediyorum.
Renk efsane coil den sonra cıncık olurnormal version
Abarth Version
Ek olarak
170 hp 1.4 T , Bilstein amartisör, Brembo frenler, mekanik kilit diff, 4 cıkış egsoz alkantara iç aksamlar vs...
![]()
Elleme Sekelesin...
abarth pek güzel olmuş.
abarthlarin fiyat sizce ne olur , ne dusunuyosunuz fiyat konusunda ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Dün mx5 kullandım, eğer sürüş karakteri birebir aynı ise kullanıcısını bayağı memnun edecektir. Herhalde bu da 1000kg civarıdır. Hafif, orta hızlı, hisli ve iyi bir yol tutuşuna sahip mx5
Abarth gelmez bence de , fakat normal 124 alınıp abarth gibi yapılabilir. Yazılım,ekstra mekanik diff, coil ve folyo ile halolur![]()
Elleme Sekelesin...
Mazda ile aynı yürüyeni kullanıyorsa ki öyle deniyor, mx5 için üretilen coilover, fren kitleri, kule gergileri ve en güzeli Lsd gibi modifik parçaları 124'e takılabilecek. Çok satsada bir kaç sene sonra ikinci elini alabilsek![]()
'98 Peugeot 106 XS
Mx5 1.500cc 131HP 200Nm
124 Spider 1.400cc 140HP 240Nm
Her ne kadar miata hastası olsamda Fiat ağır basıyor gibi duruyor. bakalım 2 modelde yaklaşık aynı dönemlerde Haziran gibi gelecek sanırım.
All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
O bir E.T.
sesi ne kadar da tatlıymış![]()
Ben abartın görünüşündense düz siyahını tercih ederim. Güzel bir lip + coil + egzoz + cam filmi tadından yenmez. Umarım uçuk fiyat istemezler de tedarikçi indiriminden çakarım hemen kara şimşekson paylaşılan videodan alıcı gözle baktım da o döte bülbül öte çok güzel ya
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
sesi baya kötüymüş. hoş arabaya önden bakınca beyazın üstüne o siyah tasarımı abarth degilde vatandaşın biri yapsa yerin dibine sokar katliam konusunda paylaşılırdı.
O kaput önündeki mat siyah güneş sürücünün gözünü almasın diye var.
Bkz. Orijinal 124 abarth
https://www.google.pl/search?q=124+a...0XTVGKCWiOM%3A
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)