User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Almanya'dan Gelicek Olan Veya Yurtdışından Oto Teyp Getirmek

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sana daha güzel bir çözüm söyliyim

kröpssön tablet tutucu al 40 dolar falan..
    7-8 inç bir tablet al bu ölçüleri hiç geçme .. android 100-200 tl lik bir tablet işini görür.. ekranı ıps olsun bluetooth 4.0 desteklesin ramide 1 gb olsun 2 gb olursa şahane olur..
    aux çevirici al kaliteli bir tane eğer mevcut teybinin arkasında orjinal aux çıkışı yoksa varsa buna ihtiyacın yok zaten..

en sona güzel bir bluetooth 4.0 destekleyen bir bluetooth aparatı al buda 20-30 dolar ibr şeydir.. dual al yani aynı anda iki cinazın bağlandığı..

kröpssönü göğse takıcaksın tableti yerleştiriceksin teybin arkasına bluetooth aparatını takıcaksın aux dan yada başka bir çıkışı varsa teybin cd v.b ordan bu kısmı zaten görünmiyen kısım teybin arkası.. oldu bitti .. tabletten direk giriceksin ne yapmak istiyorsan..

cla yeni c kasa misali olucak ön göğsündeki tabletin görüntüsü..

bu kadar çok uzun yazdım ama toplasan masraf 500 tl yi totalde geçmez..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana daha güzel bir çözüm söyliyim

kröpssön tablet tutucu al 40 dolar falan..
    7-8 inç bir tablet al bu ölçüleri hiç geçme .. android 100-200 tl lik bir tablet işini görür.. ekranı ıps olsun bluetooth 4.0 desteklesin ramide 1 gb olsun 2 gb olursa şahane olur..
    aux çevirici al kaliteli bir tane eğer mevcut teybinin arkasında orjinal aux çıkışı yoksa varsa buna ihtiyacın yok zaten..

en sona güzel bir bluetooth 4.0 destekleyen bir bluetooth aparatı al buda 20-30 dolar ibr şeydir.. dual al yani aynı anda iki cinazın bağlandığı..

kröpssönü göğse takıcaksın tableti yerleştiriceksin teybin arkasına bluetooth aparatını takıcaksın aux dan yada başka bir çıkışı varsa teybin cd v.b ordan bu kısmı zaten görünmiyen kısım teybin arkası.. oldu bitti .. tabletten direk giriceksin ne yapmak istiyorsan..

cla yeni c kasa misali olucak ön göğsündeki tabletin görüntüsü..

bu kadar çok uzun yazdım ama toplasan masraf 500 tl yi totalde geçmez..
    abi amacım ilerde aktife geçtiğimde crossları çıkarmak. multimedya için istemiyorum teyibi, sadece sound için kullanacağım. Ayrıca hırsızlık içinde teyibin tipi çinlere benzediği için sıkıntı olmaz. Ama dediğin şey araba eski, konsol vs okadar geniş değil hem duruş olarak sıkıntılı olur, hemde ilerde aktife geçtiğimde yine teyp ihtiyacım olucak. Çünkü bu teyp sadece hpf lpf kısıtlamaya hakim. Dediğim gibi teyibi bluetoth vs için almıyorum. Tabi telefon cevaplama, çalabildiği formatlarda buna etken ama asıl amacım aktife uygun, soft ses verebilecek, pioneerin tizleri gerçekten çok uç ve yüksek seslerde kulak tırmalıyor. sınırlandırmada da sesi bozuyorum. çok ince eledim sık dokudum bu teyp en mantıklı yol oluyor benim için .
    TR - B13

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 şubat akşam saat 20.00 de dayım almanya dan geliyor. Eğer onun adresine kargo hemen olabilecek bir yerdeyse alır ankaraya getirir bende sana kargolarım.

Bu mesaji yazma sebeblerimden en onemlisi oncelikli olarak buradanda tesekkur etmek olsada, aslinda forum ortami aile ortami olan bir yer olarak gozukuyor gozume fakat son zamanlarda acilan konulardan sonra boyle insanlarda var demek, var oldugunu gostermek istemem.
    2 haftalik surec sonrasinda teyp alinip, Oğuz abinin dayisi araciligiyla ulkeye getirilip, sonrasinda sagolsun kendinin ve dayisinin ilgisiyle (minnettarim bu arada cok cok tesekkurler) ulkeye gelip bu gunde Oğuz abim tarafindan adima kargosu cikarildi. Bu getirdigim urun hakkinda her adimda bana destek oldugu icin, sadece getirip birakma olarak degil adeta kendi urunu yerine koyup takibini, her hareketinde bana bilgilendirme yaptigi icin cok cok tesekkur ederim. Son zamanlarda bu sekilde guvenebilecek cok az insan kaldigini forumda gordugum icin bu mesaji burayada yazma geregi duydum. Her seyden ote ben iyi bir insan bir abi tanidigimi dusunuyorum, ve dedigim gibi abi her daim yalovada tuzlada ulasabilecegim her yerde bir kardesin var. Tekrar sana ve dayina ilgisi alakasi ve ugrasi icin cok cok tesekkur ederim. Ozellikle senin hassasiyetin icin. Hakkinizi helal edin, Allah razi olsun her zaman dedigim gibi her seyde burda bir kardesin var abi.

Iyi forumlar.
    TR - B13

By_Engin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mesaji yazma sebeblerimden en onemlisi oncelikli olarak buradanda tesekkur etmek olsada, aslinda forum ortami aile ortami olan bir yer olarak gozukuyor gozume fakat son zamanlarda acilan konulardan sonra boyle insanlarda var demek, var oldugunu gostermek istemem.
    2 haftalik surec sonrasinda teyp alinip, Oğuz abinin dayisi araciligiyla ulkeye getirilip, sonrasinda sagolsun kendinin ve dayisinin ilgisiyle (minnettarim bu arada cok cok tesekkurler) ulkeye gelip bu gunde Oğuz abim tarafindan adima kargosu cikarildi. Bu getirdigim urun hakkinda her adimda bana destek oldugu icin, sadece getirip birakma olarak degil adeta kendi urunu yerine koyup takibini, her hareketinde bana bilgilendirme yaptigi icin cok cok tesekkur ederim. Son zamanlarda bu sekilde guvenebilecek cok az insan kaldigini forumda gordugum icin bu mesaji burayada yazma geregi duydum. Her seyden ote ben iyi bir insan bir abi tanidigimi dusunuyorum, ve dedigim gibi abi her daim yalovada tuzlada ulasabilecegim her yerde bir kardesin var. Tekrar sana ve dayina ilgisi alakasi ve ugrasi icin cok cok tesekkur ederim. Ozellikle senin hassasiyetin icin. Hakkinizi helal edin, Allah razi olsun her zaman dedigim gibi her seyde burda bir kardesin var abi.

Iyi forumlar.
    Peugeot 406 sport pack 2.0 16v. It isn't stock.

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni teyibi bende bir tanidigima almanyadan getirtiriyorum aklima takilan vergi harc vs ne kadar ucreti oldu gelirken

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)