Kardeşim posta kutunu boşalt msjlar gitmiyor sana. Dayımla konuşup rica edicem. Ok derse adresini alır sana yazarım. Sen direk dayımın adrese yollarsın gelirken getirir. Bende senin adresine yollarım Türkiye ye gelince.
Kardeşim posta kutunu boşalt msjlar gitmiyor sana. Dayımla konuşup rica edicem. Ok derse adresini alır sana yazarım. Sen direk dayımın adrese yollarsın gelirken getirir. Bende senin adresine yollarım Türkiye ye gelince.
*On3r*
Valla helal olsun, yardimlasma cok guzel forumda.
Bende bi led ampul alacagim, ama firma TR'ye gonderim yapmiyor. Amerika taraflarindan gelecek varsa, yardim edebilirse cok guzel olur. Kucuk bir paket sadece![]()
Kardeşim dayım ok dedi. Adresi yazıcam sana özelden.
Fakat bilen varsa yazarsa sevinirim. Daha önce böyle elektronik eşya getirmediği için bilmiyormuş. Alandan geçişte gümrük sorun çıkarmaz mı diyor. Geçerken kendi arabama aldım dese veya hediye aldım dese yinede alırlar mı gümrükte diyor.. Bir taneden sorun olmaz muhtemelen ama sorun olacaksa boş yere para ödenmiş olmasın diye sorayım dedim.
*On3r*
Abi bu konuyu araştırdım bende, hatta gümrüğe sordurdum. Amazonda bulmuştum kargoyla alıyım diye dediki biri varsa yanında getirsin yoksa astari yüzünü geçer, oradaki memurun insiyatifine kalıyor her şey kargoda. Ama valizle bagajla geldiğinde her kişinin hakkı oluyormuş. mehmet6r'nin de dediği gibi.
-2009/15481 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki 9 Sayılı Listeye göre Yolcu Kişisel Elektronik Eşya Listesi
1. LCD ya da Plazma ayrımı yapılmaksızın bir adet renkli televizyon (55 Ekrana (55 Ekran dahil) kadar)
2. Birer adet video kamera (10 adet boş kaseti ile birlikte) ve fotoğraf makinesi (hafıza kartı veya 5 adet filmi ile birlikte)
3. Bir adet GPS yön bulma cihazı
4. Bir adet dizüstü bilgisayar ya da PC, aksam ve parçaları (flash bellek, harici hard disk dahil)
5. Bir adet radyo veya radyo-teyp
6. Her türlü ses ve görüntü kaydedici ve oynatıcı cihazlardan bir adet ile bu cihazlara ait toplam 10 adedi geçmemek üzere üzerine kayıt yapılabilen plak, teyp kasedi, CD, VCD, DVD
7. Bir adet kasetli veya oyun kartlı elektronik oyun aleti
8. TV, müzik çalar, video oynatabilme özelliğine sahip olanlar dahil olmak üzere GSM cep telefonu (yabancı misyon mensupları hariç iki takvim yılında 1 adet)
sanırım sıkıntı olmaz. Ben katlanır ayna getirmiştim valizde![]()
TR - B13
Yurtdışındaki radyolarda radyo frekanslarını burada çalışmadığına dair bir duyum aldım. Konuyla alakalı olarak bilgin olsun. Aynı şekilde bende düşünmüştüm, Amerikadan bir arkadaş böyle bir cevap vermişti.
Peugeot 406 sport pack 2.0 16v. It isn't stock.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Burada fiyatı 1000TL üzerinde olduğundan yurtdışından daha ucuza almak için tercih etmiş. Aynısını bende düşündüm ve frekans muhabbetinden riske girmek istemedim. Amerikadan arkadaş getirecekti, böyle bir durum olduğunu daha önce getirdikleri teypte radyo dinleyemediklerini söyleyince riske girmek istemedim. Teyp prof bir teyp, bir çok pioneer alpine gibi markadan daha iyi sonuçlar veriyor. 3rca 5v amfi çıkışına sahip, bluetooth vs. ihtiyaç duyabileceğin herşey mevcut. Ben alternatif olarak sony marka bir teyp aldım, pişmanda etmedi lakin bu ses sistemi kişiden kişiye değişir. Benim beğendiğimi başkası beğenmez, kişisel bir durum.
Peugeot 406 sport pack 2.0 16v. It isn't stock.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)