User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Seat leon 1.6 TDİ Dsg arefesi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sıfır aldığınız arabanın sağından solundan minik tıkırtı gelse koştur koştur servise gidersiniz, ama cam kapalıyken dahil güzel dsgnin alttan alttan gelen senfonisine ne var yea garantiden/iyi niyetten/100-200-1000 vs. verdim değişiyor diyebilme rahatlığı versin herkese
    1881 - 193

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu bende şunu anlamıyorum.

Diğer bütün markalar on numara 5 yıldız araba yapıp satıyor sanki.

Hyundai
    Kia
    Renault
    Peugeot
    Volvo
    Saab
    Fiat
    Alfa Romeo
    BMW
    MERCEDES
    FORD

Daha sayamadığım Vag gurubu dışında bütün sorunsuz.

Trim sesi gelmez,Direksiyonu soyulmaz,Motoru Yağ yakmaz,Sanzumanı (Manuel) kırılmaz,Manuel 5.000KM Baskı balatası bitmez.

Hiç arada sırada kendimizde aramayız sorunu.

Çok yakın arkadaşım manuel araba aldı zamanında sıfır km'de.Lastikler 17 falan araba abs esp herşey var.

ESP kapatıp sıfırdan kalkıyor ama ön konsol çıkacak tak tak tak diye ses geliyor.

Yahu diyorum yapma lastikler yeni baskı balata yeni bak şanzuman elinde kalıcak dedim.Bütün yük oraya biniyor yok birşey olmaz dedi.

araba daha 9.000KM olmadan şanzuman bozuldu yolda kaldık.Servis ücretsiz değişim yaptı.Ben mesela hala arkadaşımla o arıza senin yüzünden oldu desemde hayır der.(Şanzuman değiştik'den sonra bir kere bile patinajla kalkmadı 3 sene sorun çıkmadı sattı arabaya alan arkadaş'da hala kullanır)

https://www.youtube.com/watch?v=hy1k8jR_5vg
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VW severim, sempatim fazlasıyla var.. Ancak şuan olduğu gibi ilerideki VAG grubu aracım için yine manuel seçerim..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 sonunda şirkete 4 tane ford focus kiraladık.

3 Tanesi istanbulda 1 tanesi ankaraya gitti.

İstanbuldaki 3 ford focus havuz aracı herkez kullanıyor boşta gören alıp gider,Ankaradaki focus bir kişiye özel yani tek şöför.

Aradan 2 sene geçti ankaradaya gittim arkadaş hava alanından aldı beni direksiyona bir baktım sanki araba 10 yaşında yani öyle bir soyulma yıpranma yok.Dedim oğlum ne oldu bu direksiyona nasıl bu hale getirdin.Arkadaş'daki cevap ford işte oğlum normal bu böyle soyulur.Dedim istanbul'da 3 tane daha var aynı anda geldi senin arabandan daha çok km yaptı hiç onlarda bu sorun yok dedim.

O direksiyon soyulması ford garanti süreci içinde değiştirdi mesela.Bizde ford boktan araba yaptı demedik.Yada ben demedim.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)