User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
78 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bağcılar esnafı galeri

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabayı aldığım galeri gerçekten güzel esnaf, ben aldığımda benim arabadan 2 adet vardı elinde ikisininde olması gereken gibi ayrı fotoğrafları ve ilanları vardı. Çoğu aracını ikinciyeni.com' dan alıyor zaten ikinci yenide tüv belgeli ekspertizli satıyor araçlarını. Söylenilenler gibi her türden esnaf var. Misal Üsküdar' da esnaf tanıdığım var, hep boyasız araba satar ama kilometreyle oynamaya bayılır Bize bile yalan söyler o konuda. Ben araba bakarken Bağcılarmış, Esenyurtmuş ayırt etmem, ilandan daha belli oluyor bence nasıl bir satıcı olduğu.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımda galeriden araba almadım aldırmamda yakın cevreme, dürüst esnaf yok mu var fakat sayısı çok az .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda galeriden araba almadım aldırmamda yakın cevreme, dürüst esnaf yok mu var fakat sayısı çok az .
    emin ol senin binici sandıgın ayak üstü alsatçılardan allah uzak etsin her türlü yalanı söylerler ve noterden sonra ilk yardım çantası nerde demek icin bile arasan kesinlikle açmazlar telelfonu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yerim otocenter da buralardan arac almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum dileyen olursa. her zaman dediğim gibi 1 kasa domateste illaki çürükler çikar. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde Bursa eski otokoop araç bulursunuz nasıl esnaftır diye sormak istersiniz yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde automall'de esnafız.
    Gider bakarsın arabaya iyice arastırırsın. Hosuna giderse alır gidersin. Bende kalkıp ananesinin babannesinin üstüne araba yapıp Bagcılar esnafından daha cakal adamlardan arac almam.
    #KGdetanirlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben galerici olmama ragmen alırken expertiz yaptrıyorum yedek anahtarı olmayan aracı almıyorum mümkünse max 3. sahibi ise alıyorum.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi aynı değildir tabi ama genele konuşmak gerekirse ne kapılarına giderim , ne konuşurum.

Esnaflık başka bir şey , temiz araba satmak başka bir şey. Elindeki araba temiz olabilir ama ben ESNAF adamla ticaret yapmak isterim.

Oradaki esnafın bir çoğu çok afedersiniz hayatında bir *** olamamış kapının önüne 3-5 araba çekip patron tribine girmiş keko tayfası.

Adama arayıp fiyat soruyosun teklif veriyosun seni azarlıyo, senin paran yetmez tarzı tavırlar , git şuna bak buna bak ,

Kuzenime bir golf alıcaktık 2-3 tane bağcılar aradım hepsiyle telefonda kavga ettik , o da 2-3 lira yazan fiyatın altına teklif ettim diye.

Hepsi hep bir ağızmış gibi atar gider yapıyor işte ölücü muamelesi yapıyor falan , diğer ilanlarına bakıyorum kapıdaki 5 tane arabası benim bir arabam ancak ediyor

Zaten tüccar esnaf olsa parayla iman ilişkisini çok iyi bilir ama işte dediğim gibi o işler 200 300 bin sermaye bulup dükkan açmakla bitmiyor.

İşin özü , gider 2 lira fazla veririm , kurumsal firmadan alırım , itin köpeğin ağız kokusunu çekeceğime.. Bir kuruşumu da yar etmem.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asscutter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emin ol senin binici sandıgın ayak üstü alsatçılardan allah uzak etsin her türlü yalanı söylerler ve noterden sonra ilk yardım çantası nerde demek icin bile arasan kesinlikle açmazlar telelfonu
    Al satcı ilanını bi bakmada anlıyorum ki yalan yok abi bende yaptım al sat hem.keyfi hemde kâr ettim haylada yaparım ama ben düzgün mal adım sattım boyasız arabayı yol teptim araştırdım uyguna buldum ticarette alırken kazanılır ha ben yılda bi kaç tane aldım sattım çünkü asıl işim bu diğil bide galericiler vergi verip bu işi yapıyoken ben bana sunulan 3 hakkımı geçmiyorum eşin dostun üstüne alip satmak ne biliyim etik gelmedi hiç bi çok da dost edindim caddy sattım 2014 te adam 1 sene boyunca aradı durdu abim nasılsın ne var ne yok gibisinden . Ticareti dürüstce yapmak şart gerisi gelir

recep07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla durust adam kalmamıs gecenlerde rizeye cay icmeye gidiyordum az kalsın adamın lafına guvensem bide derler karadenizden bozuk adam cıkmaz sahsen arabayı begenıyorum son olarak nerdeymıs diye baktıgımda bagcilarsa kapatıyorum uzulerek zaten antalyadan kalkıp istanbuldan araba almak demek bızım ıcın daha dogrusu kendım ıcın baslı basına rısk.saded olarak ordan araba alma burdan araba alma galericiden alma ne yapıcaz anlamadım valla kafalar karısık karakterler bozuk

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baska sehirden araba almayi dusunenlere soylutorum, gezenadam diye bi olusum var. inceleyin, en azindan git gel yol parasi + zaman kaybetmezsiniz.
    "Korkmadık, savaştık"

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baska sehirden araba almayi dusunenlere soylutorum, gezenadam diye bi olusum var. inceleyin, en azindan git gel yol parasi + zaman kaybetmezsiniz.
    Face de takibimde, hondacılar kızmasın ama eksper yapılan hondaların çoğunı almaktan vaz geçiyorlar.

Geçen bir golf 4 paylaşımı vardı akıllara durgunluk verir. Araba feleğin çemberinde roll yapmış ama ilanda sıkıntısız yazıyor.

Fotoları gördüm yok artık dedim. İstedikleri fiyatlar da ( 150 - 200 TL arası ) bence makul. Genelde 40 foto ekliyorlar eksper yaptıkları araca.

Bence başarılı fikir kim düşündüyse tebrik ederim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Face de takibimde, hondacılar kızmasın ama eksper yapılan hondaların çoğunı almaktan vaz geçiyorlar.

Geçen bir golf 4 paylaşımı vardı akıllara durgunluk verir. Araba feleğin çemberinde roll yapmış ama ilanda sıkıntısız yazıyor.

Fotoları gördüm yok artık dedim. İstedikleri fiyatlar da ( 150 - 200 TL arası ) bence makul. Genelde 40 foto ekliyorlar eksper yaptıkları araca.

Bence başarılı fikir kim düşündüyse tebrik ederim.
    o Golf bu golf galiba maşallah felek cemberi spec

ANTALYA
    Manisa’dan Emin bey icin... - gezenadam.com.tr | Facebook
    1881 - 193

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ANTALYA
    Aynen bu golf şaka gibi

Şöyle bir hizmetleri de varmış bu da başarılı, plakayı yazıyorsun eğer ekspertiz yapmışlarsa ücreti mukabilinde repor + fotolaro gönderiyorlar.

27AJ544 | GezenADAM

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ANTALYA
    Beterin beteri var,160.000 km demiş hahahah

AFYON DAZKIRI
    Bir muşterimiz icin... - gezenadam.com.tr | Facebook
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kuzenlerde ayrı ayrı iki dükkan automallde. Dönen muhabbetler, ayarlanmış ekspertizler vs cidden şaka gibi bağcılar dolaylarında. Kimse inkar edemez üç beş tefecinin sağladığı bereketle iş yapan yerler. Alıcı kitlesinin çoğu arabanın nasıl olduğundan çok alıp alamayacağıyla ilgileniyor. Vadeli vs aldıktan sonra ödeyemeyip 3-5 düşüğüne gelip aynı arabayı geri veriyor. 10 esnaftan 9u satarken biz hep burdayız izlenimi verir sorun çıkınca almasaydın iyi baksaydın moduna girer, girmese olmaz zaten para kazanamaz. 95 model arabanın fren ampülü patladı diye geri getirip başka araç alana bile şahit oldum.
    Dürüst esnaflarda var tabi hakkını yememek lazım, Bağcılar-galeri ikilisinin olduğu ilanları direk kapatan biriydim ama bağcılardan hemde bir galeriden araç aldım ve hala nasıl bu kadar temiz araba denk geldi inanamıyorum

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gezenadam oluşumu güzelmiş siteyi biraz inceledim. Yalnız satılan arabaların fiyatları moral bozuyor.

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinci el araç satışında sahteciliğe emsal ceza

İkinci el arac satışında sahteciliğe emsal ceza - Cumhuriyet Turkiye Haberleri

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genellemek yanlış ama malesef bizide çok yanılttı bağcılar esnafı. eğer esnafsan - yaa bizde bakmadan aldık - yan galeriden geldi - takasla geldi bilmiyorum - ay orada da mı boya varmış -gibi muhabbet olamaz. amaç araç başına gelsin anlamazsa çakarız anlarsa fiyat kırarız olmadı başka araba çakarız . durum tam anlamı ile bu. adam nereden gelmiş, vakit ayırmış, para harcamış, bunlar için hiç bir önemi yok.
    MKIV TDI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)