ben ön sisimi yakarım farımı yakarım arabadakilerede birar çakmak veririm onlarıda yakarım ne kadar ışık o kadar iyiiii
Printable View
ben ön sisimi yakarım farımı yakarım arabadakilerede birar çakmak veririm onlarıda yakarım ne kadar ışık o kadar iyiiii
Ne kadar cok uzadi konu. Gerekli yaptirimi polis uygular,dogru ya da yanlis.
Yasak olan bır uygulamayı savunmakda sevıye ve bakıs acımızı NET sekılde gosterıyor.........
dün akşam cektim,,
[IMG]http://i.hizliresim.com/v5g1Rr.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/0n7MNR.jpg[/IMG]
murat bey sizinle bir çok konuda ters gitsekte bu konuda hem fikiriz. gerçi bu ülkede makas atmayı savunanlar var makas atıp kamyon altına girene iyi olmuş dediğimde bana kızanlarda var:) sanada kızanlar olduğuna şaşırmıyorum. forumdaki insanların saygı ve bakış açısını baz alarak, ülkedeki insanların birbirine saygısını hakknda bir çok bilgi edinebiliyoruz. anket gibi bir şey bu.
Sevgili kardesim,senin gibi dusunenlerin israrla ve hala kafanizin almadigi su;KANUNEN YASAKKKKK.....
Bakis acisi da,zevk de olamaz bu. Yakisti gakismadi da degil,goz alip almamasida degil;YASAKKKK yahu.
Ve benim bakis acisi derken;insanlari korumak icin yapilmis kanuna muhalefet edip bunu savunmakdan bahsediyorum. Kanunsuzlugun kanun olmasini siz gencler savunursaniz,suan ulkemizin dustugu durumun cokkk daha derinlerini yasiyacagiz ki yasiyoruzda....
Kadir,ne konuda ters gittik hatirlamasamda,hatam varsa affola.
affola denilecek bir şey yok abi her konuda aynı düşünemeyiz sıkıntı yok benden yanada bir şeyler olmuş olabilir. bende hatırlamıyorum zaten kin tutan biri değilimdir.
bu konuda bende hassasım. öyleki normal farlarım bile bir tık aşağıda yanıyor aracı aldığım gün normalinin biraz yüksek oldugunu farketmiştim nitekim normale getirince karşıdan gelenlerın bazıları sellektor atıyor bende ındırıyorum. otoyolda genelde kaldırıyorum yol musaıt oldugunda..
ön sislerden ziyade insanların uzun larını yakıp oyle dolasmaları dortlulerle sellektorle uyarmana ragmen aldırıs etmemesı ne bende delırıyorum, ha eger bu uyarıları gormuyorsa zaten kendı uzun farınıda gormuyordur o zaat.. yada egodan bencıllıkten kafasını kaldıramıyordur.
ve ızmır cesme otoyolunu bılenler vardır o yolda bıle kı kendısı yaklasık 6 7 şerit genişliğinde bölünmüş yoldur. karşıdan gelen araçların uzunları yollarımız ayrı olmasına rağmen aşırı derecede göz alıyor.. bir iki sellektör atarım kimisi söndürür kimisi farkına varmaz bile bende aldırış etmeden uzunlarımı yakıyorum..
arka sisler için ise diceğim allahınızdan bulun.