User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
164 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Çin polisinin uygulaması (SIS farı manyaklarına özel)

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada bi iki tane tofaş var arka sislerimi parklarımı artık neyse far gibi yanıyo,,arabanın bana dogru geldigini sanıp karşı şeride kaçmıştım hatta

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski arabam da sis farı yoktu hiç böyle dertlerim yoktu :-)

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabam da sis farı yoktu hiç böyle dertlerim yoktu :-)
    Sizin ki yine iyimiş Benim bundan önceki aracımda 'Sapık' herif arka sisleri parklara bağlamıştı, epey bi kullandıktan sonra fark ettim, ampülleri sökmeye çalıştım sökemedim ampüllerini kırdım

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka sisi yanık ve gözümü alan bir araç önüme geldiğinde direk uzunları açıyorum. Hanımla da bu yüzden çok tartışırız, karışma der hep.
    Uzunları yakınca arka sisi yanık aracın içinde hemen kıpraşmalar başlar aynadan kesmece, el kol harektleri ne oldu gibi. Bir şekilde önüne geçer arka sisi 2-3 defa aç kapa yaparım. Anladı diye düşünerekten tekrar önünden çıkar arkasına geçerim hala sisleri yanıyorsa tekrar uzunları yakar tacize devam ederim. Umarım bir gün 3. sayfaya konu olmayız ama duyarsız ve bencil insanlar gerçekten çok can sıkıcı.

Karanlık yollarda ön sisi bende kullanıyorum. Yoğun bir şekilde yakın mesafe de olsa ön tarafı aydınlattığı için bilinmedik yollarda çukur tümsek açısından faydalı oluyor. (Aracımda kaliteli bir aydınlatma sistemi olsa belki hiç ihtiyacım olmaz)
    Arka siste karanlıkta geri park ederken büyük kolaylık sağlıyor.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple film çekince hiç sıkıntı kalmıyor alayı açsın hatta karşıdan gelen 30000k xenonlu şahinler bile rahatsız etmiyor
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değil de üniversite öğrencisiyken çok gidip geldim Bursa - Yozgat arası. Bilen bilir yol dümdüz e tek başına 650 km adamın canı çok sıkılıyor ben de devamlı mola verir yolda çalışan edene korna çalıp selam verir karşıdan gelen tırcılarla selamlaşırdım.
    Bir gün gidiyorum akşam tıra selam verdim almadı yine yaptım almadı yine sellektör yaptım adam bi açtı projektörleri işte o an kör oldum Sis farı da neymiş
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 T5 GP kullanıcısıyım malesef sis-arka sis-uzunlar kapalı olmasına rağmen sadece kısalardayken çok kez selektör ile uyarılıyorum.Üstelik kendi görüşümden feragat ederek kısaları komple en aşağı bakacak şekilde ayarlamama rağmen.

Bir de asla sis ve kısa sis yakmam ancak forum kısa sis mevzusuna fazla takıyor sanki.Ben hiç arka sisten rahatsız olmuyorum gözümü almıyor yani.Galiba bunlar arabanın çok yüksek olmasından kaynaklanıyor..Birisinin arkasındayken uzunları açtığım zaman içerideklerin üzerine spot lambası yakmışım gibi oluyor.

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fizikte ışık çarpışması diye bir şey var.Bir ıiığın karşısından başka bir ışık gelirse, ışınlar çarpışarak kırılıyor ve ilerlemiyorlar. Bu sebeple, arka sislerini yakan bir araç denk gelirse bende uzunları ve sisleri yakıyorum. Öyle yapınca fazla rahatsız etmiyor.Adam söndürürse, bende kısalara düşüyorum. Yok söndürmezse geçene kadar devam. Böyle yaparak artık strese girmiyorum. Eskiden sinir krizleri geçirirdim. Ama hakikaten bitmiyorlar. Yolda uyar, dikkatini çek falan filan bitmiyorlar deli oluyor insan.
    Çin polisinin uygulaması güzel olmuş. Keşke bizde de olsa.
    Nadide şeyler değerlidir.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimkilere sis farını söküp biyerlerine monte edip yakıp söndürmek lazım o zaman eğitici olur. Bu şekilde anlamaz andaval sürüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun yolda tek seritli yolda onumde arac yoksa uzunlari acip gezerim genelde diger taraftan gelen kamyonlar once 2 kere selektor yapip sonra epey guzel korne caliyorlar buyuk ihtimal sovuyorlardirda bende senin diyip geciorum onun yolu ayri benim yolum ayri.
    Şeritler ayrı olsa da uzun farlar insnaın gözünü alır. Anlık da olsa adamın gözünü alır ve sürekli direksiyonda olan birisinin gözlerinin kamaşması belli bir süreden sonra kabak tadı verir. O yüzden sana korna çalmaları çok normal..

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de bu Ducato' ların farları nedir arkadaş, tam dikiz aynanda bitiyo gözlerin anası ağlıyo arabanın içi olduğu gibi aydınlanıyo. Yemin ediyorum önlerinden kaçıyorum.
    Ducato değil de Jumper'in farı yüzünden adamı silahla çekip vuran birisini gördüm geçen kış. Olay Halkalı'da oluyor. Minibüs aracın arkasına gelmiş, kısalar yanıyor tabi. Bir müddet böyle ilerlemişler. Öndeki araçtaki en son uzunları kapatsana anlamında çıkarmış el kol hareketi yapmış, bakmış hâlâ değişen birşey yok. Ki çok normal, o aracın kısaları ön camın hemen altında ve yüksekte. Adam uzunlarını falan açmamış yani. Ama öndeki sürücü senin a.... a...., ne kapatmıyorsun uzunları diye yolda durup arabaya da sıkmış, şoförü de yaralamış. Olayda şüpheli avukatı olarak atanmıştım Cmk sisteminden ve tutanakta yazan aynen buydu.

Aracın tasarımından kaynaklanan bir sorun o tamamen. Arkama Ducato, Jumper ya da Boxer geldiği zaman benim de gözümü alıyor kısalar yanmasına rağmen. Hele kısalarda çakma xenon varsa evlere şenlik..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte tam da demek istedigim sey buydu. Orjinal ve ayarlı olduktan sonra göz alcak bişey degil ön sis farı.
    Tamam adı sis farı olabilir, ama "onun adı sis farı, sis yokken yakarsan rahatsız olurum, küfür ederim, vs. vs." gibi bi durum da yok, kimse kusura bakmasın lütfen.
    adam inanmış yakacak illa. Valla ben sis yoksa yakana küfür ederim rahatsız olurum sende kusura bakma. O dediklerin avuntu çünkü gayet gör ediyor.

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sis farı gece bence on de arkada cok rahatsız edıyor ozellıkle gece gec saatlerde ınsanın gozlerı yoruldugu ıcın bırak sıs farını normal farlar bıle ayarsızsa cok rahatsız edıyor.camlarda allahtan fılm var bı derece kırıyor ısıgı onde arkada cakma xenonda lanet bısı

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka sisini açana, ön sisine xenon takana, emniyet şeridine girene hem sövüyorum hem lanet ediyorum.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çakma xenon takanlara diyecek laf bulamıyorum. ulan ne sen görüyorsun ne ben
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sis farı acınca,elıne ne gecıyor?
    Eline bisey gecmesi mi gerekiyor ? Birine zarar vermedigi surece,istedigini yapabilir. Bundan sizene? Sonuc olarak sari sis farlari acik olunca göz almiyor. Yakar yakmaz kendi bilecegi iş.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fizikte ışık çarpışması diye bir şey var.Bir ıiığın karşısından başka bir ışık gelirse, ışınlar çarpışarak kırılıyor ve ilerlemiyorlar. Bu sebeple, arka sislerini yakan bir araç denk gelirse bende uzunları ve sisleri yakıyorum. Öyle yapınca fazla rahatsız etmiyor.Adam söndürürse, bende kısalara düşüyorum. Yok söndürmezse geçene kadar devam. Böyle yaparak artık strese girmiyorum. Eskiden sinir krizleri geçirirdim. Ama hakikaten bitmiyorlar. Yolda uyar, dikkatini çek falan filan bitmiyorlar deli oluyor insan.
    Çin polisinin uygulaması güzel olmuş. Keşke bizde de olsa.
    Aynısını bende yapıyorum, aksi taktirde gözlerim acıyorum ve başıma ağrılar saplanıyor. Uzunları dayıyorum, içeriden el kol hareketleri falan yapıyorlar ama umrumda olmuyor. Bir ara hella'nın delici tabir ettikleri farlarından da taktırmayı düşünmüştüm.

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline bisey gecmesi mi gerekiyor ? Birine zarar vermedigi surece,istedigini yapabilir. Bundan sizene? Sonuc olarak sari sis farlari acik olunca göz almiyor. Yakar yakmaz kendi bilecegi iş.
    Aşırı sarı sis farları var. Onlardan olursa tavşan gibi kalıyor insan. Adı üstünde sis farı. Çok karanlık ve dar yollarda iyi oluyor gerçekten ama, karşıdan gelen için de bir o kadar kötü oluyor. Ben karşıdan gelen olursa söndürüyorum geince tekrar yakıyorum mesela.
    Nadide şeyler değerlidir.

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    frenlere çakar yapanlar la arka sisleri yakanları aynı kefeye koyuyorum şahsen , adam trafıkte önumde duruyor gece sabahtan berı uyanıgım gozleırm portlemıs trafıkte ece donmeye calısıyorum zıttırpoz arkadasımız arabasına cam fılmı cektırmış bırde cakar yaptırmış atmış kendını yollara, frene basıyor trafıkte gozume çakıyorda çakıyor beynime işledi yav. farlar sisler acık gezıyorum farlarımda xenon valla ama tabı su var , elin gavuru 90 model bmw ye sislerede farlarada mercek koymuş , kafa rahat
    Bmw E34

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşırı sarı sis farları var. Onlardan olursa tavşan gibi kalıyor insan. Adı üstünde sis farı. Çok karanlık ve dar yollarda iyi oluyor gerçekten ama, karşıdan gelen için de bir o kadar kötü oluyor. Ben karşıdan gelen olursa söndürüyorum geince tekrar yakıyorum mesela.
    Aşırı sarilar evet. Onlar da kötü fakat bahsettigim orjinal fabrika çıkışı sarı olanlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)