O ağlayan Alper'di :hahaha:
Printable View
beyler aşkımla gittik filme 3 gündür etkisindeyim filmin. Gecenin bu saatinde aklıma geldi bizimde bir afişimiz olsun istedim. 7. yılımızı dolduruyoruz adınıda böyle koydum :rolleyes: Nice seven senelere :love:
http://photos-b.ll.facebook.com/phot...34777_8076.jpg
maşallah tuğral
darısı başımıza ;)
ben dün ak$** ani bir kararla gittim. Normal seans 21:30'da ba$liyordu.. Afişler, Web Sitesi hep öyle idi. Sinemaya girdigimde de baktim Seans 21:30... Ne allahin hikmetiyse 21:15'e alınmış o gün :(
Ankara Optimum Tüze Sinemalarını efesle buradan kinamak istiyorum. Madem saati değişti belirt karde$im :D Filme yetişecegim diye çektigim zorlukları, sinemaya giremeyince aldığım biraları falan söylemek bile istemiyorum :D
5. gün hala bunalımdayım yuh bana :D
yaw ben böle etkilendiğim ağladığım bi film hiç izlememiştim hala etkisindeyimm. kolay kolayda cıkabileceğimi hiç sanmıorum.. bunalım falan oldum yani:D filmin başında gülüosun kopuyosun ama filmin son 20dksı kalbi taş olan adamı bile eritir yani..!!
yalnız kız sevdiğini bile bile adam evlendim yalanını söledi....kızda da bir sıkıntı var yani...ulan seviyosun dön bee dimi bu kadar adamı alkolik etti film :D
ahçı olup restoran açmayı bile düşünüyorum sen ne diyorsun Ramcho:D
knkaa ben hotelciyim soğuk mutfaği bilirim mezeler benden :D
Ya şu film aslında çoğu şeyin ilacı beyler.. Ama işte bazen tıkanıyor ya yollar. Ah be ah !
21:45 seansında en önde 3 kişilik yer kalmıştı 2sini aldım..Çıkışta şunu anladım ki en ön en arka orta sağ sol farketmiyo film 10 numara :D
Boğazımdaki yumrukta hala gitmedi :D
hiç etkilenmedim ;
sevişme sahneleri iğrençti hiç duygusal gelmedi elimi hisset falan diyo hatun baya staj yapmış kaşarlanmış.
ağlamak için çok şartlanmıştım ama olmadı malesef :)
abartıldığı gibi bir film olmadığını düşünüyorum.
Flimden çıkarıdğım tek sonuç elimizdekinin kıymeti bilmek ve ona sahip çıkmamız gerektiğidir.
demek senin geçmişe yönelik bir yaran yada geleceğe yönelik bi kaygın yok :) ne güzel :D
ama kız kaşar deildi beee :D:D