evet bu konuyada elveda :D
Printable View
evet bu konuyada elveda :D
ulan uyusana sen baba olcan bıde :D
bende uykumu kaldı kız kombine çıktı bütün hayallerim yıkıldı :D
burjuva demekki karı :D
Ne var bea... Oğlumda yanımda :D:D:D
http://img155.imageshack.us/img155/8159/13581ei5.jpg
Anlaşıldı bu akşam rolling yok
abi nolur bu konuyu pert etmein :D
Yuhh yahu bu konunum buraya gelmesine hiç bişi diemiorum=)Emo konusu noldu yaa onu ulamadım...2saat ders çalışiim dedim konu uçmuş emocularda buraya transfer olmuş we haala onun etkisi:P=)ehueeh Bu arada hatun ne çok yollu nede namus abidesi, ama belliki biraz tecrübeli:P orta şeker=):P
filmde de vardı ya
daha önce yemiş muhabbeti :D
hueuehueh bende konuşurum da bizim seans pek kalabalık değildi yanımızda da bi çift vardı sevgili koltuğu spec :D:D
elimi tut olayı o kadar da komik değil ama bence
hem kızların hoşuna gidiyo cidden,hani sadece dürtülerini tatmin için ,tek taraflı zevk için deil de işin içinde aşk sevgi daha ön plandaymış gibi hissediyolarmış bi çeşit bağ falan. bi yerde okumuştum :D
kız hakkındaki bütün iyi düşüncelerim gitti nerde o temiz olan aşk hadi erkek sapıkdı kızdan umutluydum oda ymuk yaptı :D zaten gitmemek için sebep arıyodum al sana sebep:)
tamam kızda pek sağlam olmasın erkekte.. peki filmde sözü geçen aşk sağlam degil miydi ?
İlk kez bir aşkı bu şekilde anlattı birisi. Herkes birşey buldu kendinden. İşte bizim sakladıklarımız oradaydı o yüzden açığa çıkanda hep gözlerimizde sakladığımız nemler oldu.
konuya bak ya ne oldu kız temizmi değilmi şimdi....
Bu mudur ? Bu noktadan mı dönsün muhabbet ? Ada'nın kızlık zarını falan da konuşalım dilerseniz.
filmdeki sevişme sahneleri iğrençti , fantezi manyağı olan , (saçları o kadar çoktuki alnı yoktu) ve esas kızımız (bıngıl bıngıl balık etli) yiyişirken kızın gözlerime bak demesi sevişirken geçen diyaloglar gereksizdi .
madem unutulmayan gerçek aşk temalı bi film izledik ilk akşamdan sevişme dersleri veren bi hatundan ziyade "ilk gecesini yaşayan masum bi genç kız" görmek isterdim ... bkz. titanic:)