adam işte gununu gun edıyordu...sert bı kayaya carptı şuanda nerde kımbılır ..:D:D
Printable View
ozaman benim gibi barışmak istiyorsanız bu filme barışmak istediğiniz kızla gidiceksiniz..
tek başına gidilmez onuda anladık sonunda pis içiliyormuş :)
öylesine kız ark ile gidilmez durup dururken kıza bağlanılır falan olmadık işler başına..
zor bir film..
bu arada yönetmen yardımcısıda arkadaşım..sağlam film yapmışar :)
arkadaşına tebriklerimizi ilet ;)
bu arada filmi beğenen herkesin geçmişe dair bir acısı var yada şuanki durumu ile ilgili kararsızlığı var
beğenenler ya bu duruma düşmüş kişiler yada bu duruma düşmekten korkanlar..hiç böyle bi durumda kalmamış olanlar beğenmiyor filmi bikaç arkadaşım da beğenmedi ama kafası rahat ondan :D
yalnız forumun romantikliği tavan yaptı :D
saxo mu vti mı desek konu açsak kimse yüzüne bakmıyacak..(belki sonuç saxo olduğundandır :D)
eheeuehu amma hit oldu yahu cidden=)
senden aldığım gazla zaten ben eski kız arkımı alıp gidicem oraya .. düğünede davet ederiz artık :D
barışmazsak içkiler senden söylim :)
ben şimdiden iptal oldum gitsem acep neler olur
her türlü erkek zararlı çıkıyor bu filmden onu anladım ben :D
sapık bi herifin aşk hayatnada ağladım ya:(artık ölsemde gam yemem:D
süperdi 2kere gittim
benım hatunda tutturdu gidelim diye napcam bilmiyorum :D bir şekilde kaçmam lazım :D
olmsende sapıksın bu fılmdekıde sapık hahahas
bu filmden sonra forumdaki çift sayısı artış yapcak gibi :D:D
2.kez gittiğimde yine ağladım ama ilk gittiğimdeki gibi değil..Şimdi dvd'sini bekliyorum :)
Ps : Ulan sinemada da ağlanmıyor ki ya..Sağda solda insanlar var..dvd'si çıksın evde anıra anıra ağlıcaz inşallah.. :)
http://www.vaveyla.net/issiz-adam-bi...n-irmak-filmi/
konuyu okumadım belkı verılmıstır fılmın muzıklerı