korkuttunuz iyice beni :D yeni kız arkadaşımla gitsek eskiye dönüşmü olur ikimiz içinde yoksa birbirimizi daha bi severmiyiz ? :D:D hahhah psikolojiye bak yanlız filmden tırsıyorum :D
Printable View
korkuttunuz iyice beni :D yeni kız arkadaşımla gitsek eskiye dönüşmü olur ikimiz içinde yoksa birbirimizi daha bi severmiyiz ? :D:D hahhah psikolojiye bak yanlız filmden tırsıyorum :D
eskisini unutamadıysan gitmeyeceksin anladığım kadarı ile..
:)
sakat bir durum..
yenisi çok yeni ise gitme...bu yüzden tek başına sakın gitme..
eskisi ile gidersen barışırsın..
yenisi ile gidersen unutamadığına dönersin...
en iyisi bunlardan korkuyorsan yok saymak bu filmi :)
film de verilmek istenen duygu çok güzel ama o şerefsizde çok uyanık be kardeşim girdi 60 lardan 80 lerden karıyı aşik etti kendine aniden ben ayrılmak istyiyorum dedim biraz mazoşist bir yapısı zaten var ama güzelim kızcağiza yazık oldu...
Kız arkımdan ayrıldım dün akşam yrn tekrar gitmeyi planlıorum=)Amma ağlıycam=)heuuehheu
onur bende mi ayrılsam die düşünüyorum şimdi snin bu kafayı yakalayıp içmek istiyorum :D :D :D
fılm super otesı afedersın ama ağladım yani bukadar guzl bi film izlememiştim o muzıkler bıtırdı benı sonuc cok dygusaldı
şimdi eskiyi unutamayan gitmesin mi ?:D
kanka ama cıdden sonu nasıl dıye içimden söledım.. harbıden kaç sene sonra buluşmak ve o sarılma ....şarkı zaten başlı başına güzeldi...
http://www.youtube.com/watch?v=I5pTIbRuj1I
Ben kız arkadaşımla gittim,ayrılmak bi yana dahada bağlandık birbirimize:D:D
Gerçekten güzel bi film..izlemenizi tavsiye ederim..
komple okudumda, hepimiz sevgi kelebeeemi$iz bilmem farkindamisiniz :o
:D:D
filmi izleyemeyecekler için kısa bir özet yapmıştım ilk sayfalara bakın. hatta ilk mesajda filmde dinlediğiniz 4 parçanın mp3 formatı da var.
ayrı olanlar kız ark ları ile gidebilirse ne ala..taş değilse 2 taraftan biri oradan evlilik bir yana dursun torunla bile çıkarlar afedersin ...
ya adamı başta sevmedım ama sonradan haebıden acıdım kaçsene kapısına gıtmıs aglamıs ...valla ben duygusal bırıyım fecı agladım
Bana yalan soylediler , kaderden bahsetmediler ..
" Adami yikar yakar " denilebilecek son 20 dakikasinda insani sol yanindan vuran izlenmeye deger bir film .. 5 sene sonra ki sarilma .. Gizli gizli agladim salonun bi kenarinda ;)
ewt 5 sene sonraki karşılaşma ve konuşmalar
el sıkışıp ayrıldıktan sonra koşup tekrar sarılma adamın nereye gideceğini bilememesi beni de mahvetti gerçekten.. bende inceden kız arkadaşıma da çaktırmadn falan dedim ama sinemadan çıkınca tutamadım yaw :) kız da şaşırdı biraz ağlamamı beklemiyordu sanırım :)
şimdi bile aklıma geldikçe son sahne tuhaf oluyorum :(