http://www.bobiler.org/upload/photog...1437319851.jpg
Printable View
bu arada filmde gayri ihtiyari ne düzgün bacakları var bu hatunun demiştim.. meğer balerinmiş kendileri:D
Dizisi patlama yapar artık :)
10 numara film geçmişte anı sı, acısı olanlar varsa pis etkiliyor.. en son birbirleriyle olan içten konuşmalar süper olmuş..
ben arkadaşlarımla gıttım yanımda ıkı tane kız arkadaşım vardı sonlara dogru hıçkırık sesı gelmeye başladı ya bazı şeylerı yaşamamış ınsanlar ıçın bır şey ıfade etmıyor olabılır ama bazı duyguları yaşamış onlardan hasar almış kışıler ıçın aglancak bır fılm.bence koleksıyon yapan bırının koleksıyonunda olması gereken bır fılm ben çıksın alıcam ''Boozer'' dedıgı gıbı çıksın dvd'sini alıp 250 kere daha izlicem:)
abi gaza geldim bugn.5 kisiye daha ısmarladım kendimden ayrı gideyim diye gittim yine süper yine süper:D:Dmanyak bise ya herkese tavsiye ederim:D
FİLM BeNİ DAĞIttı resmen:D bu yazıları kafa guzelken yazıom valla... gecmısten aynısı bır anım var.. kız su an evlı::( AMA ona uzulmuorum 3 senedır arad akaldıgım bı kız var ona karsı ne kdr ıyı davranabılırım onu dusunuorum fılm cıkısı ztndırek msg attım... artık kızlara kotu davranmak yok:D
fılmde sex sahnelerı bıraz abartılmıs ama napalım artık genelı cok ıyı hele sonları dagıttı benı:( etkısınden kolay kolay cıkıcagımı sanmam.. duzenlı ılıskı in:::::D
izlemedim izlemicemde durduk yere kendimi bunalıma sokmaya gerek yok zaten 106 ım var o yetiyor :D
Cok sey kacırıosun göki :D
Ruhsuz adam :D
ızlesem mı ızlemesem mı:D cok mu bunalıma sokuyo?
herkezin ortak fikri kız arkadaşınla gidersen sinema çıkışı nikah masasında bittiği :D
Bugün itibarıyla filme gittim,ben mi ruhsuzum yoksa sinemamı çok duygusal çözemedim;ben hariç yaşlısı genci ağlıyordu :D:D
yakında sevgilimle gidicem :D
hadi hayırlısı :)
Mutlaka seyredilmesi gereken bir film. Ve illaki kaliteli bir sinemada. (cinebonus tercih sebebidir:))
NOT; Seyircilerin yaş ortalaması 35+ idi biz gittiğimizde. :)