bugüne kadar izlemedim içimde de izlemek için en ufak bir istek yok acaba ben mi tuhafım :D:D
Printable View
bugüne kadar izlemedim içimde de izlemek için en ufak bir istek yok acaba ben mi tuhafım :D:D
avatardan belli bence aga senin olay :hahaha:
Bi Issız adamda bizmi çeksek napsak :D
kız:elimi hiissett..
Alp2:kes ulannn uaaaaaaaa puahahahah :hahaha:
burda yazılanları okudum merak ettım fena salya sumuk bişi bekliyodum...hıc de umdugum gibi cıkmadı desem yerıdır :( Sonu süper gerisi tırt kacıo bence...aglancak fılm olarak görmüyorum..aranızda duygusuz biriymişim gibi gördüm kendimi :D
Filmden etkilenmek kişinin yaşadıklarıyla orantılı..
Ben de pert olanlar arasındayım..
ewer hepmıızın hayat hıkayeseı degısık bende etkılendım 2 bolumden yasadım bunun gıbı bı olay.
ama bız ceksek :D
kız der: askım yenı koltuk takımı gordum cok guzel
erkek der : hayatım dc headres buldum onu alalım koltuk var ewede :D
bana çok aglarsın gitme dediler. en son cinemada karşılaştılar bi orda agladım başka yok 5 dk daha uzasaydı film dahada aglardım.
ıssız adam diil aptal adam olcak filmin adı yanlış seçimdi bnce :D
bu arada bu kızada çok acıorum her filimde düdüklüyolar :D
örnek:barda :D
valla izlemedim izlemeyede niyetim yok hatta gecen kardeşimle aramdaki muhabbeti aynen aktarıorum
gene facebook ta ıssız adam ile ilgil bir video
H- olm lan ahmet bu ıssız adam diolarda olm bu lavugun sevgilisi var
A- ????????
H- eee a.g benim 3 yıldır kız arkadaşım yok şimdi kim ıssız
A-????????
H- lavuga bak galiba karıdan ayrılmış ondan öle
A- ben ıpıssızım
aahhahahaaa
hahaa minikler yikti:D hahahaha
nasıl ıssız olmasın miniks.. adam hatundan ayrıldıktan sonra kaç yıl geçiyor bi bilseniz.. lokantadaki adamın çoçuğu olacakken ayrılıyor bizim ıssız adam ve ada ile atlas pasajında buluşmalarında çocuk sanırım bizim ıssız adamla 3 film birden e falan gdiyordu:)
ama filmi bi izleseniz bizim ıssız adam sanırım o geçen yıllarda değil karıya gitmek zar bile sallamamıştır .. o kadar kötü durumda. yani yazık lan adama diye bile ağnabilinir :D
Aramızda ya bırah ben ağlar mıyım erkek adam ağlamaz diyen aslanlar da var... :)
yakıyor yıkıyor dediler aşk acısı çeken izlemesin dediler bunalım spec tavan yapmışken izledim inanın sıfır etki bahsedilen kadar güsel bir film değil.Filmde tek güsel diyebileceğim kızın oyunuculugu onu çok beğendim.Ayrılırken azına bippp demesi çok içtendi:D lavuga gelince uçkuruna sahip çıksaymış oh oldu.
guzel film bende internetten izledim arkadaslarla toplandik falan.tuylerini urpertiyor insanin ve biraz da ders veriyor bence...ama babam ve oglum kadar etkilemedi beni.tabiki bambaska filmler ama bu kadar aglatiyor falan diyince aklima o filmle kiyaslamak geliyor