beyler aşkımla gittik filme 3 gündür etkisindeyim filmin. Gecenin bu saatinde aklıma geldi bizimde bir afişimiz olsun istedim. 7. yılımızı dolduruyoruz adınıda böyle koydumNice seven senelere
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ben dün ak$** ani bir kararla gittim. Normal seans 21:30'da ba$liyordu.. Afişler, Web Sitesi hep öyle idi. Sinemaya girdigimde de baktim Seans 21:30... Ne allahin hikmetiyse 21:15'e alınmış o gün
Ankara Optimum Tüze Sinemalarını efesle buradan kinamak istiyorum. Madem saati değişti belirt karde$imFilme yetişecegim diye çektigim zorlukları, sinemaya giremeyince aldığım biraları falan söylemek bile istemiyorum
![]()
00' Civic 1.6IES
yaw ben böle etkilendiğim ağladığım bi film hiç izlememiştim hala etkisindeyimm. kolay kolayda cıkabileceğimi hiç sanmıorum.. bunalım falan oldum yanifilmin başında gülüosun kopuyosun ama filmin son 20dksı kalbi taş olan adamı bile eritir yani..!!
Ya şu film aslında çoğu şeyin ilacı beyler.. Ama işte bazen tıkanıyor ya yollar. Ah be ah !
21:45 seansında en önde 3 kişilik yer kalmıştı 2sini aldım..Çıkışta şunu anladım ki en ön en arka orta sağ sol farketmiyo film 10 numara
Boğazımdaki yumrukta hala gitmedi![]()
Dr.Ecu
hiç etkilenmedim ;
sevişme sahneleri iğrençti hiç duygusal gelmedi elimi hisset falan diyo hatun baya staj yapmış kaşarlanmış.
ağlamak için çok şartlanmıştım ama olmadı malesef
abartıldığı gibi bir film olmadığını düşünüyorum.
demek senin geçmişe yönelik bir yaran yada geleceğe yönelik bi kaygın yokne güzel
ama kız kaşar deildi beee![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)