Tamam da bu arkadaşın atladığı bir şey kesin var.sonuçta sen öndeki araca çarptın seninde aracının arkası hasarlı ise sanada biri arkadan çarpmıştır bunu çarptığın kişiyede izah edebilirsin ama sen iki araç gazlıyorsun sen hakimiyeti kaybettin savruldun öndekine patladın diyelim
yani işin özü ben şuan şeytanın avukatlığını yapıyorum arkadaşı suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
İmla hataları olmuş, telefon (raporlar tutuldu) olarak düzeltince. Sanki olay yerindeymişim gibi olmuş arkadaşı tanımıyorum. Raporlar tutulmuş anladığım kadarıyla yazacaktım.
Connecting Site... bu araç olabilir mi?
bir araç o an böyle bir darbe alıp yolda duramaz illaki döner eder vs ve yoluna devam edemez bence
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
http://tr.tixuz.com/motorlu-ara%C3%A...=Turquia-Autos
bu araç dikkatimi çekti. Ama ilan detayı yok
Polis çağırdık abicim polis gerekli araştırmalar raporlar vs tuttu ,raporlarda biz suçlu görünüyoruz kaçan göçen görünmüyor çarptığımız aracında hasarını bizim karşılamamız gerektiğini bildiriyor.Üstüne de düşülüyor fakat polis beyimiz mobeselere bakmıyor.Köprü çıkışında olduğu için görünmüyor gibisinden acıklamalar yapıyor biraz daha diretince siz yarış yapıyormussunuzdur kesin diyor.
Çevredeki kameraları tarayacağım uygun zamanda inş.Maddiyi geçtim manevi zararda çok alper abi.
İnanın tam olarak hatırlamıyoruz.Cupra diye biliyorum fr olmayabilir ama çok benzerler net bişey diyemiyorum ki.
Teşekkür ederim ilginiz için.
Ac olma ihtimalide var Ama Al gördük gibi bugün bir arkadaş sağ çamurluktan hasarlı ac plaka beyaz cupra görmüş suan onu araştırıyorum.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah can sağlığı versin umarım gerekeni yapar polisler.
Km lerce yaptı durup tekrar arkadan gelip tekrar vs yaptı en sonunda böyle bir olay oldu .
Abicim sana şöyle anlatıyım eksik anlatım için özür dilerim.Düzgün seyir halinde ilerliyoruz makas atarak yanımızdan geçiyor ilerde yavaşlıyor biz sağdan akmaya devam ediyoruz bu sefer ikimiz köprü altına giriyoruz daha sonra biz sağ şeritteyiz o sol şeritte öndeki araca makar atarken frene basıp atıyor arkasından o aracında sağında biz varız bizi görmüyor ve sağ arka çamurluktan bize bindiriyor biz spin atarak dönerek bir kaç arabaya çarparak duruyor.Arkadaşda duruyor fakat sonra basıp kaçıyor.Olay bundan ibaret abi.
Abi kamera konusunda yakından ilgilenmem lazım şaşmaz 82 den bu yana bütün kameraları tarayacağız.Çaresizlik yok sadece üzüntü ve yedirememe var.
Teşekkür ederim ilginiz için.
Abi bizim araç zaten döndü başkasına vurdu adam önden değil arkadan makas attı yani bizim önümüze değil frenleyerek sağa kırdı bizi kurtaramadı sol arkadan vurdu yani biz ordan darbe aldık döndük .
Tek kapı araç 4 değil evet.
Gecen gün bağdat caddesi civarında arkadasın aracına vurup kaçmışlar. Camurluk yırtık kelebek cam kırık bagaj ezik flan bayagı hasar almış.
Ertesi gün tesadufen bir cafenin kamerasının o yöne baktıgını görüyor ve rica ediyor. Çok net bir şekilde plakasıyla birlikte insaat kamyonu çarptıgı görülüyor. Adam iniyor bakıyor sonra biniyo gidiyo.
sigortadan kamyon sahibine ulaşılıyor ve söyleniyor tabiki hemen inkar ediyor. kamera kaydı sn sn anlatılınca kabul ediyo ve ücretini ödüyor.
çok serefsiz var memlekette çook.
umarım bulursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)