User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
83 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Aracimiza vurup kaçtılar ..

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz olayı tam ve eksiksiz anlattığınıza eminmisiniz
    yani yolda çok düzgün seyir halindeydiniz adam makas ata ata geldi size çarptı kaçtı ve siz suçlusunuz?
    ben anlatımınızdan bunu anladım doğrumu anladım?

kaza yerini yolu izi hiç bilmiyorum;
    ben hiç bukadar kesin ve sivri konuşmam ama beni o hale sokacak kaçacak etraf dahil tüm zarar bana kalacak 3 sokak öteden tüm kameraları bulur o adamı evinden alırım.Bence sizin anlatmadığınız yada eksik anlattığını bişeyler var.bu kadar çaresizseniz elinizi kolunuzu bağlayan bir durum varsa bence sizde de bir sorun var
    anladığım kadarıyla cupra vurunca civic gitti başka arabaya patladı. yani karşı tarafın hasarı diyince anladığım bu. olay tam anlatılmamış. ya da tam anlatılıp sağlıklı anlatılamamış
    Find what you love and let it kill you

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2284 ile 2332 arasi seat hic yok. Digerlerine bakin 50 hakkiniz var gunde
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani yolda çok düzgün seyir halindeydiniz adam makas ata ata geldi size çarptı kaçtı ve siz suçlusunuz?

ben hiç bukadar kesin ve sivri konuşmam ama beni o hale sokacak kaçacak etraf dahil tüm zarar bana kalacak 3 sokak öteden tüm kameraları bulur o adamı evinden alırım.Bence sizin anlatmadığınız yada eksik anlattığını bişeyler var.bu kadar çaresizseniz elinizi kolunuzu bağlayan bir durum varsa bence sizde de bir sorun var
    Arkadaş 8. Postta yazmış zaten. Cupra carpınca bu arkadaşlarda başka araçlara çarpıp durmuşlar.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş 8. Postta yazmış zaten. Cupra carpınca bu arkadaşlarda başka araçlara çarpıp durmuşlar.
    Tamam da bu arkadaşın atladığı bir şey kesin var.sonuçta sen öndeki araca çarptın seninde aracının arkası hasarlı ise sanada biri arkadan çarpmıştır bunu çarptığın kişiyede izah edebilirsin ama sen iki araç gazlıyorsun sen hakimiyeti kaybettin savruldun öndekine patladın diyelim

yani işin özü ben şuan şeytanın avukatlığını yapıyorum arkadaşı suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam da bu arkadaşın atladığı bir şey kesin var.sonuçta sen öndeki araca çarptın seninde aracının arkası hasarlı ise sanada biri arkadan çarpmıştır bunu çarptığın kişiyede izah edebilirsin ama sen iki araç gazlıyorsun sen hakimiyeti kaybettin savruldun öndekine patladın diyelim

yani işin özü ben şuan şeytanın avukatlığını yapıyorum arkadaşı suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın
    Yok anlasım ben dediğinizi. Raporlar tutuldu eksper atlamış bence o arka tampondaki hasarı. Poliste ilgilenip çarpıp kaçan araca bakmayınca ihale kalmış arkadaşlara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmla hataları olmuş, telefon (raporlar tutuldu) olarak düzeltince. Sanki olay yerindeymişim gibi olmuş arkadaşı tanımıyorum. Raporlar tutulmuş anladığım kadarıyla yazacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting Site... bu araç olabilir mi?

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting Site... bu araç olabilir mi?
    obaa inşallah budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir araç o an böyle bir darbe alıp yolda duramaz illaki döner eder vs ve yoluna devam edemez bence
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Arkadaş cupra demiş cupra ile 4 kapıyı çok rahat ayırabilir kaza şoku olsa bile.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://tr.tixuz.com/motorlu-ara%C3%A...=Turquia-Autos

bu araç dikkatimi çekti. Ama ilan detayı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aq bebeleri neye güvenerek ş.içinde bu kadar basıyorsunuz, milleti hem canından hem malından etmeye ne hakkınız var.. Morlim bozuldu gördükçe, okudukça..
    Emniyet Kemeri takılı olsa, burunları bile kanamayacak o arabadan yürüyerek çıkacaklar.

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5678-5725 arasında yok

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ibiza SC 1.4 TSI Cupra DSG

bu araç dikkatimi çekti. Ama ilan detayı yok
    Ilan 4 şubatta verilmiş, olay 22 şubatta yaşanmış bu araç olma ihtimali çok zayıf.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz kaza yaptığınızda polis çağırmadınız mı? Neye göre raporlar sizin aleyhinizde?

Böyle bir saçmalık olamaz. Rapora itiraz edeceksin avukatın aracılığıyla gerekirse dava açacaksınız.

Mahkeme polisten görüntüleri isteyecek, o it de dakikasında bulunacak. Plaka arama ne işine yarayacakki hadi buldun diyelim neyi ispatlayacaksın?

Adam ben orda değildim diyecek, katil mi olacaksın?
    Polis çağırdık abicim polis gerekli araştırmalar raporlar vs tuttu ,raporlarda biz suçlu görünüyoruz kaçan göçen görünmüyor çarptığımız aracında hasarını bizim karşılamamız gerektiğini bildiriyor.Üstüne de düşülüyor fakat polis beyimiz mobeselere bakmıyor.Köprü çıkışında olduğu için görünmüyor gibisinden acıklamalar yapıyor biraz daha diretince siz yarış yapıyormussunuzdur kesin diyor.

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin tek çözüm yolu bence kameralar. 10000 tane araba içerisinde başka beyaz renkte cupra olabilir. Bence kameralara yoğunlaşın. Polis zaten ayrı mesele. Herif olay hemen kapansında evime gidiim diye çalışıo. Seni beni dinlemez yani. Herşey arka sokaklar dizisindeki gibi değil. Yaralanmalı kaza bile olsa bana ne der ki sizde de yaralanma var.
    Çevredeki kameraları tarayacağım uygun zamanda inş.Maddiyi geçtim manevi zararda çok alper abi.
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun öncelikle.

Size çarpan araba yeni ibiza cupra'mı yoksa ibiza FR mı ?

ikisinde'de ön ve stoplar aynı led'lerden oluyor.
    İnanın tam olarak hatırlamıyoruz.Cupra diye biliyorum fr olmayabilir ama çok benzerler net bişey diyemiyorum ki.

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun, Allah' tan size birşey olmamış. E-Devlet sorgusu olursa eğer bende seve seve plaka sorgularım.
    Teşekkür ederim ilginiz için.
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben pek ank de al plaka denk gelmedım de bgn ac plaka gordum olabılırmı ?
    Ac olma ihtimalide var Ama Al gördük gibi bugün bir arkadaş sağ çamurluktan hasarlı ac plaka beyaz cupra görmüş suan onu araştırıyorum.

Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün bizede şaşmaz shell in orda çarptılar. 87 doğan önce corsaya arkadan çarptı sonra savruldu bizim araca vurdu... şahıslardan biri vefat etmiş diğeri de koma da dedi karakolda komiser. bakalım bugün kaza raporu çıkacak. yol iyi de olan da basıyor olmayanda... size de çok geçmiş olsun hocam.

Saygılar

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah can sağlığı versin umarım gerekeni yapar polisler.
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aq bebeleri neye güvenerek ş.içinde bu kadar basıyorsunuz, milleti hem canından hem malından etmeye ne hakkınız var.. Morlim bozuldu gördükçe, okudukça..
    Km lerce yaptı durup tekrar arkadan gelip tekrar vs yaptı en sonunda böyle bir olay oldu .

Abicim sana şöyle anlatıyım eksik anlatım için özür dilerim.Düzgün seyir halinde ilerliyoruz makas atarak yanımızdan geçiyor ilerde yavaşlıyor biz sağdan akmaya devam ediyoruz bu sefer ikimiz köprü altına giriyoruz daha sonra biz sağ şeritteyiz o sol şeritte öndeki araca makar atarken frene basıp atıyor arkasından o aracında sağında biz varız bizi görmüyor ve sağ arka çamurluktan bize bindiriyor biz spin atarak dönerek bir kaç arabaya çarparak duruyor.Arkadaşda duruyor fakat sonra basıp kaçıyor.Olay bundan ibaret abi.

Abi kamera konusunda yakından ilgilenmem lazım şaşmaz 82 den bu yana bütün kameraları tarayacağız.Çaresizlik yok sadece üzüntü ve yedirememe var.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2284 ile 2332 arasi seat hic yok. Digerlerine bakin 50 hakkiniz var gunde
    Teşekkür ederim ilginiz için.

bir araç o an böyle bir darbe alıp yolda duramaz illaki döner eder vs ve yoluna devam edemez bence
    Abi bizim araç zaten döndü başkasına vurdu adam önden değil arkadan makas attı yani bizim önümüze değil frenleyerek sağa kırdı bizi kurtaramadı sol arkadan vurdu yani biz ordan darbe aldık döndük .

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş cupra demiş cupra ile 4 kapıyı çok rahat ayırabilir kaza şoku olsa bile.

Tek kapı araç 4 değil evet.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen gün bağdat caddesi civarında arkadasın aracına vurup kaçmışlar. Camurluk yırtık kelebek cam kırık bagaj ezik flan bayagı hasar almış.
    Ertesi gün tesadufen bir cafenin kamerasının o yöne baktıgını görüyor ve rica ediyor. Çok net bir şekilde plakasıyla birlikte insaat kamyonu çarptıgı görülüyor. Adam iniyor bakıyor sonra biniyo gidiyo.
    sigortadan kamyon sahibine ulaşılıyor ve söyleniyor tabiki hemen inkar ediyor. kamera kaydı sn sn anlatılınca kabul ediyo ve ücretini ödüyor.
    çok serefsiz var memlekette çook.
    umarım bulursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen gün bağdat caddesi civarında arkadasın aracına vurup kaçmışlar. Camurluk yırtık kelebek cam kırık bagaj ezik flan bayagı hasar almış.
    Ertesi gün tesadufen bir cafenin kamerasının o yöne baktıgını görüyor ve rica ediyor. Çok net bir şekilde plakasıyla birlikte insaat kamyonu çarptıgı görülüyor. Adam iniyor bakıyor sonra biniyo gidiyo.
    sigortadan kamyon sahibine ulaşılıyor ve söyleniyor tabiki hemen inkar ediyor. kamera kaydı sn sn anlatılınca kabul ediyo ve ücretini ödüyor.
    çok serefsiz var memlekette çook.
    umarım bulursunuz.
    Yuhhh! okurken kanım dondu.
    Sigorta bu gibi durumlarda gereken bedeli o şöförden rücü ediyor değil mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)