sanki bi ara breaking bad in tr versiyonunu yapicaklardi.erdal b.de w white olucakti.
bu da uzun süre yayinlanicak kalitede olur ve o ilgiyi görür. bize de heycanla izlemek düşer.
şu an izliyorum.00.00'da açma fırsatı buldum. kafam yandı. saygılar![]()
yine dokturmusler, behzat ç' de de bikac bolum vardi cidden beyin yakan. ozlemisiz. izlemeyenlerin izlemesini siddetle tavsiye ederim. umarim yine biri gelip yayindan kaldirtmaz.
reytingden dolayı kalkacagını sanmam saati 23:30 pazar günü pekde reyting düşünmüyor gibi kanal
güzel başlangıç oldu iyi gidecek gibi duruyor değişik seylerde lazım tvde
İlker G.
yurtdışında 45-50 hatta 20'dakikalık dizilerde neler neler işleniyor savaslar baskınlar ıvır zıvırlar adam akıllı isleniyor, bizimde başarmamız zor olmasa gerek artık.
en yakın örnek The O.c 4 sezon 92 bölüm devam etti, ama onun ülkemiz versiyonu Medcezir aşagı yukarı 2 saatlik bölümleriyle 2 sezon 75 bölüm sürdü ve O.c'deki senaryonun atlaya zıplaya anca yarısını işleyebildiler![]()
1881 - 193∞
Şimdi İzledim, Şamanizm'i araştırmaya başladımO İçtikleri Malzeme İiymiş
![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
23:15 çok erken bir saat ya şöyle 00:30 yada 01:30'da versinler kimse izlemesin sonra reytingleri düşük diye yayından kaldırsınlar.
Webden izliyecem ben valla.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Acayip merak ediyorum ama ancak haftasonu sakin kafa netten izleyebileceğim. Bide bipsiz olursa tadından yenmez.
Video linkleri gitmiş fakat okuduğum kadaroyla güzel bir dizi
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)