çok güzel haber.
Printable View
sanki bi ara breaking bad in tr versiyonunu yapicaklardi.erdal b.de w white olucakti.
bu da uzun süre yayinlanicak kalitede olur ve o ilgiyi görür. bize de heycanla izlemek düşer.
bugun baslıyor mıllet 23.30 starda
şu an izliyorum.00.00'da açma fırsatı buldum. kafam yandı. saygılar :D
Yarın yogun gün yatmakla izlemek arasında kaldım. Kızın babasini öldürdü sanki
Gözleri behzat amiri arayan bitek benmiyim
Amirimi herkes arıyo ama bu dizide kayış kopartır, kol çıkartır cinste olmuş.
Oh be.....
beyin yakan cinsten, tutulmazsa şaşırmam kitleye baya fazla olmuş.. çok beğendim
yine dokturmusler, behzat ç' de de bikac bolum vardi cidden beyin yakan. ozlemisiz. izlemeyenlerin izlemesini siddetle tavsiye ederim. umarim yine biri gelip yayindan kaldirtmaz.
reytingden dolayı kalkacagını sanmam saati 23:30 pazar günü pekde reyting düşünmüyor gibi kanal
güzel başlangıç oldu iyi gidecek gibi duruyor değişik seylerde lazım tvde
yurtdışında 45-50 hatta 20'dakikalık dizilerde neler neler işleniyor savaslar baskınlar ıvır zıvırlar adam akıllı isleniyor, bizimde başarmamız zor olmasa gerek artık.
en yakın örnek The O.c 4 sezon 92 bölüm devam etti, ama onun ülkemiz versiyonu Medcezir aşagı yukarı 2 saatlik bölümleriyle 2 sezon 75 bölüm sürdü ve O.c'deki senaryonun atlaya zıplaya anca yarısını işleyebildiler :)
Şimdi İzledim, Şamanizm'i araştırmaya başladım :D O İçtikleri Malzeme İiymiş :D
raiting gayet iyi geldi şimdilik sıkıntı yok
Baya enteresan olmus ben begendim bakalim bi sonraki bolum nasil olucak.
23:15 çok erken bir saat ya şöyle 00:30 yada 01:30'da versinler kimse izlemesin sonra reytingleri düşük diye yayından kaldırsınlar.
Webden izliyecem ben valla.
Acayip merak ediyorum ama ancak haftasonu sakin kafa netten izleyebileceğim. Bide bipsiz olursa tadından yenmez.
Video linkleri gitmiş fakat okuduğum kadaroyla güzel bir dizi