allah belanizi versin. reytinginize .......
Printable View
allah belanizi versin. reytinginize .......
Normal Barış abi.. Gecenin bi yarısında kim izlicek kaldı ki 8 de yayınlansa ne olur bu halkta o diziyi anlayacak zeka nerde ?
Yapımcıların yerinde olsam bölüm başına izleme ücreti alırdım 1 lira çeksin karttan. 1 milyon izlenmesi olmuş bi bölümün. 1 milyon lira yapar. 250 lirası vergi desen 750 bin lira yapar haftalık dizinin kazancı olur. Çokmu uçtum acaba saçma mı oldu bilmiyorum ama denenmeli :)
Bugün birkaç yerde okudum, sanırım dizi bitmeyecekmiş. 2. sezon için anlaşma yapılmış. Çok sevindim :)
46 Yok Olan
Aynen onayı almışlar 2. sezon için :)
11. Bolumu kacirmayin ,hakana destek olur :)
forumda goz atarken konu basligi dikkatimi cekti girdim baktim , iyikide bakmisim . Iki bolum izledim suan hosuma gitti .Iyi oldu dizisiz kalmistim
2.sezonda cekılecekmıs.
Aslında dizi de çok anlaşılmıcak bir durum yok ama halkımızın alışık olduğu tarzda dizi olmadığı için reytingleri yüksek olmaz.Yapanlar da bunu tahmin etmiştir herhalde ama bi ümit :D Türkiye'de gelişmesi lazım böyle dizilerin
"Dizi yayınlanacak kanal bulamadı. Hepimiz üzüldük, çok iyi bir ekip çalışması, yeni bir dizi formatı ve meydan okumaydı. Sistem kabul etmedi, sistem birbirinin kopyası işler istiyor çünkü... Söyleyecek çok söz var ama burada değil. Diziyi sevenlere, sabırla bekleyenlere selam ve sevgiyle..." Metin Belgin
saka gibi...
İnternet dizisi olmak,herhalde gelir bakımından avantajlı değil.Bu devirde hala kanal peşinde koşmak,koşmaya mahkum olmak sanırım bu manaya geliyor.
Aslında bence getirisi vardır da tabi kanaldaki kadar olmayabilir, maliyet hesapları işin içine girince çıkılmaz oluyor heralde. Oysaki ki misal youtube üzerinden yayınlansa yine reklam getirisi olur illa ki, ki kanalda yayınlanırken de ben youtube üzerinden izliyordum.
Hadi yaaa..
aşk dizisi olsa tutardı
Kaynı atlasaydı dizide o zaman havada kaparlardı kanallar. Söylenicek çok şey varda yeri değil..
Amirim bi aşk yasıcak artık sürekli dizilerini kaldıranlarla, en son onu çekip izletecekler millete rekor kıracak bu sefer. Özledik amirim.
Halkımıza fazla geldi bu dizi.