iyi olmuş iyi bu akşam izledim bende..
özlemişiz erdal abiyi de :)
Printable View
iyi olmuş iyi bu akşam izledim bende..
özlemişiz erdal abiyi de :)
tam istedigim tarz.guzel baslangic.
İzlemeyi unutmuşum, 00.15'de hatırladım. Sırf reytinge kurban gitmesin diye dizinin bitip, star tv'nin sitesine yüklenmesini bekledim, çoğu kişinin benimle aynı kafada olduğunuda biliyorum. Artık bunuda kaldırmasınlar bir zahmet :) Çok farklı bir dizi olmuş bu kez, sahne çekim tarzları çok güzel.
Bende gece aklıma geldide hemen izledim çok hoşuma gitti , 2. fragmanda bayağı iyi bekleyelim bakalım :)
Dün gece izledim beynim yandı
Dizi bitti ben kimim nerdeyim şaman reis nerde diyordum
Adam tam 46 li oldu :)
Özetlerde kızın babasini öldürmüstü yada ben mi hatırlıyor um beyler bu diziyi baştan izlemem lazım ama vaktim yok hoşuma da gitti kararsız kaldım
ilk bölüme göre biraz boş geçti sanki
İlk bölümün özellikle çok iddialı olması gerekiyordu ve oldu gibide, o yüzden 2. bölümün biraz daha sıradan gelmesi normal, yinede daha iyi bir Türk dizisi yapılabileceğine inanmadığımdan gittiği yere kadar izlerim, düşüşler yükselişler olur illa ki.
Beynin ilgili kısmını çalıştıracak maddenin,Şamanlarda var olduğuna nasıl ulaştığını,tez zamanda görmek isterim doğrusu.Epey ilgi çekici olur bu kısım.
Bu film bilerek geç saate alınmış yoksa o madde yüzünden elhamdulillah saman oldum diyen çok çıkabilir :)
Dizinin saatleri biraz daha erken olsa bizde izlesek sabah okulu olan var işi olan var. Sonra uyanamıyoruz yav :D
3 bölum biriktirip izledim. yeni karaktelerle beraber iyice kafa yapmaya başladi :)
Güzel dizi, adam rol konusunda üstat bence. Girdiği karekterde hiç sırıtmıyor. Aynada kendisi "dr musun sen " dediği sahnedeki jest,mimikler oha dedirtti.
Bir da amcasının evinde bir sahnesi var orası efsane. Sadece babasını camdan çekip alırlarken olan sahnedeki duruş biraz gereksiz olmuş.
Şok'un o kadar uzun sürmesi, babasına yardım edememesi falan biraz havada kaldı bende.
Sonuç değişik daha önce yapılmamış merak uyandıran bir tarzı var, kesinlikle oyunculuk görmek için bile izlenir.
Aptal sarışınlardan bıktık gari, bir de melis bitmiş ya üzüldüm. Kızsız adamdaki halinden eser yok.
46 Yok Olan izle, 46 Yok Olan Son bölüm izle 5.bölümde 11:00 dakikada çalan şarkıyı bulamadım bulabilirmisiniz?
46 Yok Olan... 5. B 12:00 dakikada başlayan şarkıyı bulamıyorum,bir önceki linkte bir sıkıntı olmuş başka yer açılıyor
şaman oldum aaaakkkk
Şamanizm candır :)