tek parca lınk varmı arkadaslar
Printable View
tek parca lınk varmı arkadaslar
Melis birkan kadar itici tek bisey daha varsa o da melis birkanin gidisi
Maalesef sevgili dostum söylemine kesinlikle katılmıyorum :)
Amirim döktürüyor maşallah :D senaryosu, kurgusu gerçekten çok farklı. Umarım kaldırılmaz yayından
Bu arada Melis Birkan bana da çok itici gelmiştir :)
yeni günü cuma hayırlı olsun
Erdal Beşikçioğlu; "Kanal ile görüşürken 60 dakika olarak devam edecek ve en az 13 bölüm yayınlanacak bir paket üzerinde konuştuk. Türkiye halkı seyretse de, seyretmese de biz bu diziyi en az 13 bölüm yapacağız. Bir dönem 'Diyarbakır'da bu halk seyretse de, seyretmese de biz o Shakespeare'i oynayacağız' dediğimiz dönemdeki gibi..13 bölüm garanti gerisi reytingin durumuna göre şekillenecek.Biten birşey yok izlemeye,destek vermeye devam
https://www.youtube.com/watch?v=FxHNT5jYM4o
ezo ayakta.
Ben tv den izlemiyorum. Ama ozellikle kanalın internet sitesinden izliyorum. Her bolum de 900bin küsür izlenmesi oluyor. Diger siteler ve tvyi de katarsak aslında az bi izleyicisi yok gibi. Bu arada murat da her firsatta götürüyor ceylayı. Ben selini ne zaman çitleyecek onu merak ediyorum.
11. Bolumde hakani izliycez :)
hakan hakotech nickli kullanıcı mı? forumdan 458 arayan.
Televizyon denen cihazda yayınlanan ve izlediğim tek şey diyebilirim.
Ülkede belli başlı nadiren yapılan özgün ve kaliteli konu ve kısmen kaliteli oyunculuk olan dizilerden biri.
Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan, Berkan Şal ve Metin Günay'a istihbarati bilgi getiren esrarengiz adam dışında oyunculuklar vasat diyebilirim.
Hatta dizide en kötü oyunculuklar göründüğü kadarıyla ekipler büro amiri ve çıtır polis memuru.
Zengin kız, fakir oğlan, pahalı araba, 5 mtlik masada kahvaltı, sonra Holding'e geçmeler, havuz başında 5 çayı,
delikanlı semtin harbi abisi, Osmanlı ile alakası olmayan reyting avcısı tarihi diziler, aşk intikam entrika aldatmaaaaaaaqhhh gına geldi artık.
Umarım aynı tempo ve heyecanla devam eder.
Bölünmesin diye netten izliyorum daha keyifli oluyor.
Bir de o ezo denen rol için oyuncuya kaç para veriyorlar acaba :)
Dizi camiasındaki en rahat roldür muhtemelen.
lannn ezo kalkmıs ya la :)
kehribarda güncele gelip buna başlayacam :)
Bir delinin hatıra defteri 20-21 haziran izmir de bilet almak isteyenlere duyurulur.
Hakan sanırım Reaksiyondaki Serdar .
Forum üyesi aynı zamanda :D
http://www.biletix.com/search/TURKIY...hatıra defteri
aldım bile biletleri.
Yemin ediyorum bizim mal insanlarımıza fazla geliyor böyle diziler. Eğer doğruysa çok üzüldüm gerçekten. Yazık oldu.
46 Yok Olan dizisi final yapıyor...