Thaciran'ın referans koduyla üye olduk bakalım. İhtiyaç durumunda taksiden daha makul olursa kesinlikler uber değerlendireceğim.
Thaciran'ın referans koduyla üye olduk bakalım. İhtiyaç durumunda taksiden daha makul olursa kesinlikler uber değerlendireceğim.
Bu kodlar bizim kendi kullanıcı kodlarımız. Mesela benim ki aşağıda. Sen bu linkten girip üye olduğunda sana uberi ben tavsiye etmiş oluyorum. Sen yeni kullanıcı olduğunda sana 40 tl lik indirim tanımlıyor. Sen bu ücretsiz yolculuğu kullandığında bana da 'sen bize üye kazandırdın. Ve bu üye ilk yolculuğunu yaptı' diyerek bana da 40 tl lik indirim tanımlıyor.
Sen de kendi kodunla arkadaşlarını davet edip ücretsiz yolculuk kazanıp. Kazandırabiliyorsun.
Davet kodumu (42j7d) kullan ve 40*TRY değerinde ücretsiz yolculuk kazan. Burada kullan:https://www.uber.com/invite/42j7d
Uber geldiğinden beri alkol alacağım zaman taksi kullanmıyorum.
10 lira 5 lira fazla diye yakınanlar olmuş vip vitoya biniyorsunuz..
Genelde klüp rakı vs olacaksa kullanıyorum mekana yanaşınca muamele değişiyor hadi gelde şimdi bin accente ?![]()
İstanbul'da taksi çok kullanmamışsın sanırım. Yağmuru bahane edenler, kısa mesafeyi bahane edenler ki daha kapıyı açmadan içeri yolcuyu almadan ne tarafa gideceksiniz diye soranlar bile var, trafiği bahane edenler, yolcu varken trafikteki insanlara ana avrat sövenler.
Arkadaşlar demek istiyor ki, '' Biz biner binmez şuraya oraya buraya demesek de! of puf yapıyorlar, sen de çuvaldızı unlike edenlere batırmadan iğneyi kendine batır.''
4p5t5bt8ue
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Taksicinin işine gelmediği için korsan der. Kendileri hırsız değil çünkü. Hergün aynı yerden aynı yere gittim 2 ay. Hep aynı güzergah. 12 lira yazanda var 9 lira yazanda vardı. Nasıl oluyor o kadar kısa mesafede bu kadar yüzdesel büyük fark.
IN BOOST WE TRUST
Ben bos vakitlerimde Uber yapiyorum acikcasi para kazandirmiyor . Ama musteri icin gayet guzzel , ucuza temiz arabalarla seyehat ediyorsun.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Geçenlerde hanımı über ile Sabihaya gönderdim. Girişinde polis çevirmiş bin tane soru sorgu şöförü ayrı hanımı ayrı sorgulamışlar. Suçlu muamelesi vs. İfadesini alıp hanımı salmışlar über aracını ve şöförünü alıp götürmüşler. Überin Facebook hesabına giydirdim hemen aradılar özür dileyip tüm seyahat bedelini iade ettiler.
Bu arada eşim 6 aylık hamile.
kim ne derse desin taksicilerden nefret ediyorum leş gibi sigara kokan arabalarımı dersin 19 tl yazan yere 20 tl verirsin para üstünü vermezler içinde yolcusu oldumu hertürlü araya girip çıkarlar makas atarlar yolcusu olmadıgı zamanda tın tın giderler inşallah dahada çok alternatif çıkarda yövmiyesini bile çıkartamazlar nerde eşgali bozuk tipler var hepsi taksici he yokmu arada sırada düzgün olanı var oda 1000 tanede 1 tane Atatürk havalimanında çalışıyorum en katmerli olanları burada fazla para alırlarsa dolaştırırlarsa veya siz uyardıgınız halde araçta sigara içerlerse hiç üşenmeden arayıp şikayet edin duraktan 1 hafta men ediyorlar
Ya taksicinin iyisi de var kötüsü de.
Bi tane çakal karın en bastırdığı gecelerden birinde, 50/60 yazacak yere 100 liraya giderim dedi. Hani hem çok kalabalık hem herkes taksi bekliyo, ben de üstelemeden tamam dedim.
Sonra yolda ilk polis çevirmesine çarpıyordu zor kurtardı, onu geçtik virajı dönerken bariyere patladı.![]()
Elbet bir yerlerden çıkıyor o haram para.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
az önce aramızdan biri ilk kez UBER kullandı, hemde ücretsiz ve banada 40 tl kazandırdı.
Kullananın yorumunu bekliyorum
Davet kodumu (42j7d) kullan ve 40*TRY değerinde ücretsiz yolculuk kazan. Burada kullan:https://www.uber.com/invite/42j7d
O bendim
Sabah yenikapi-ikitelli arasina taksici 70 lira aldi. Uber vito ile dondum 52 lira tuttu.
Taksicilerin nazi ve yalan dolani ile ugrasmaktansa bundan sonra uber kullanirim
40liralik indirim kodum = hduc5hpmue
O bendim
Sabah yenikapi-ikitelli arasina taksici 70 lira aldi. Uber vito ile dondum 52 lira tuttu.
Taksicilerin nazi ve yalan dolani ile ugrasmaktansa bundan sonra uber kullanirim
40liralik indirim kodum = hduc5hpmue
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)