User Tag List

Sayfa 15/58 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
1090 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: "Uber" korsan taksimidir?

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam trump in gocmenlere ve muslumanlara bakis acisindan dolayi aradigin o sansi bulamama ihtimalin cok yuksek. Ozgur dunya, herkes istedigine inanir destekler. Bol sans.
    Hocam bende sizinle aynı rahatsızlıkları daha az hissediyorum. Benim takip ettiğim kadarıyla göçmen denilen, yasa dışı yollarla gelen ve çoğunlukla suça bulaşmış olanlar. Elbette yasal olmayan iyiler yada yasal olan kötüler vardır. Yada yasakladığı 7 ülkeye bakınca gerçekten benim bile TR ye gelmesinden çok haz etmeyecegim topluluklar.

İyi yada kötü DT amerikan başkanı oldu ve gerçekten yok 4 yok 7 puan geri denilerek hep küçümsendi. Yıllardır yerleşen Bush-Clinton mevkiilerini şimdi temizleyecektir. Ama bence dünyayı ciddi bir tehlike bekliyor DT dan

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bende sizinle aynı rahatsızlıkları daha az hissediyorum. Benim takip ettiğim kadarıyla göçmen denilen, yasa dışı yollarla gelen ve çoğunlukla suça bulaşmış olanlar. Elbette yasal olmayan iyiler yada yasal olan kötüler vardır. Yada yasakladığı 7 ülkeye bakınca gerçekten benim bile TR ye gelmesinden çok haz etmeyecegim topluluklar.

İyi yada kötü DT amerikan başkanı oldu ve gerçekten yok 4 yok 7 puan geri denilerek hep küçümsendi. Yıllardır yerleşen Bush-Clinton mevkiilerini şimdi temizleyecektir. Ama bence dünyayı ciddi bir tehlike bekliyor DT dan
    Hocam bahsi gecen ulkeleri sevip sevmemek degil konu ki bende sevmiyorum o ayri . Olay Bahsi gecen ulkelerin seyehat / yasama haklarinin ellerinden alinmasi . Abd yi abd yapan her firsatta ove ove bitiremedigimiz adalet sistemi degilmi? E nerede o zaman adalet . Gocmenler olmazsa abd olmaz(di) bunu akli basinda olan herkes bilir zaten.

Ayrica dikkat ettiysen ben gocmenleri yasal yada degil diye Ayirmadim . Abd vatandasi olmayan herkese yonelik bir kac kanun uzerinde calisiliyor su an Onlardan biri yurt ici dahi olsa pasaportl ucus ve araba kullanirken yenilen en ufak ceZa sonrasi sinir disi edilme. Benim gibi greencardli olan, yasal olan yada olmayanherkesi kapsiyor . Adam bildigin irkci ki irkciligin abd deki ceZalari, yaptirimlari cok fazla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam bahsi gecen ulkeleri sevip sevmemek degil konu ki bende sevmiyorum o ayri . Olay Bahsi gecen ulkelerin seyehat / yasama haklarinin ellerinden alinmasi . Abd yi abd yapan her firsatta ove ove bitiremedigimiz adalet sistemi degilmi? E nerede o zaman adalet . Gocmenler olmazsa abd olmaz(di) bunu akli basinda olan herkes bilir zaten.

Ayrica dikkat ettiysen ben gocmenleri yasal yada degil diye Ayirmadim . Abd vatandasi olmayan herkese yonelik bir kac kanun uzerinde calisiliyor su an Onlardan biri yurt ici dahi olsa pasaportl ucus ve araba kullanirken yenilen en ufak ceZa sonrasi sinir disi edilme. Benim gibi greencardli olan, yasal olan yada olmayanherkesi kapsiyor . Adam bildigin irkci ki irkciligin abd deki ceZalari, yaptirimlari cok fazla.

Hocam dediklerinize katılıyorum aynı fikirdeyim. Fakat DT kendi söylemlerinden kıt ingilizcemle anladığım şu; Irk, dil, renk fark etmeksizin ABD vatandaşı olana zaten dokunmayacagı. Yasal olmayan özellikle meksike ve ortadoğuların ise tespitinde sınır dışı edilecegini söyledi. Vizeli yada green kartlı lar için kesin bir söylemde bulunduğunu hatırlamıyorum. Elbette siz gündemi bizden daha yakından ve net takip ettiğini biliyorum. Bu 7 ülkeden alınan vizeler geçersiz durumuna düştü. Şimdide kolaylıkla verilmeyecektir.

Şimdi buradaki durum şu neredeyse tüm türkiye gelen suriyelilerden iş hayatında, sosyal hayatta genel olarak suriyelilerden rahatsız. Aynı durum bence amerika içinde geçerli. Tek fark çoğunluğun göçmen olarak gelmesi ve empati kurması. DT ıntüm seçim kampanyalarında söylediği vaatler bir temele oturuyor. Diyor ki ben bu grubu ülkeden atacağım, onlardan boşalan yere sizler işe gireceksiniz.

30 Yaşındayım, kendi ailemin işini yürüyordum. Geçen yaz ki rus krizi sebebiyle oteli işletemedim. 1 sene öncesinde bana 6 aylık çalışma da aylık 6.000 TL teklif eden işletmeler şuan askeri ücretleri ödeyemiyor. Kredilerim patladı, vergilerim birikti. Şuan 1.500TL ye resepsiyonistlik yapıyorum. ülkede her ay bir bomba patlıyor. 7 ay önce darbe girişimi oldu. Bu referandumda evet çıkarsa ülke yönetimi bir kişinin eline geçecek. Hayır çıksa ülkede bombalar daha hızlı patlayacak. 15 yıldır iktidarda olan eğitim sistemini iyileştireceğiz. Ekonomiyi düzeltecegiz diyor. KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uber'in devlete veya bir takım insalara sağladığı rant bulunmaması dolayısıyla dibine kadar korsan oluyor.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam dediklerinize katılıyorum aynı fikirdeyim. Fakat DT kendi söylemlerinden kıt ingilizcemle anladığım şu; Irk, dil, renk fark etmeksizin ABD vatandaşı olana zaten dokunmayacagı. Yasal olmayan özellikle meksike ve ortadoğuların ise tespitinde sınır dışı edilecegini söyledi. Vizeli yada green kartlı lar için kesin bir söylemde bulunduğunu hatırlamıyorum. Elbette siz gündemi bizden daha yakından ve net takip ettiğini biliyorum. Bu 7 ülkeden alınan vizeler geçersiz durumuna düştü. Şimdide kolaylıkla verilmeyecektir.

Şimdi buradaki durum şu neredeyse tüm türkiye gelen suriyelilerden iş hayatında, sosyal hayatta genel olarak suriyelilerden rahatsız. Aynı durum bence amerika içinde geçerli. Tek fark çoğunluğun göçmen olarak gelmesi ve empati kurması. DT ıntüm seçim kampanyalarında söylediği vaatler bir temele oturuyor. Diyor ki ben bu grubu ülkeden atacağım, onlardan boşalan yere sizler işe gireceksiniz.

30 Yaşındayım, kendi ailemin işini yürüyordum. Geçen yaz ki rus krizi sebebiyle oteli işletemedim. 1 sene öncesinde bana 6 aylık çalışma da aylık 6.000 TL teklif eden işletmeler şuan askeri ücretleri ödeyemiyor. Kredilerim patladı, vergilerim birikti. Şuan 1.500TL ye resepsiyonistlik yapıyorum. ülkede her ay bir bomba patlıyor. 7 ay önce darbe girişimi oldu. Bu referandumda evet çıkarsa ülke yönetimi bir kişinin eline geçecek. Hayır çıksa ülkede bombalar daha hızlı patlayacak. 15 yıldır iktidarda olan eğitim sistemini iyileştireceğiz. Ekonomiyi düzeltecegiz diyor. KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
    Hocam meksikali yada degil kacak bir grubun calistigi ucrete hicbir zenci - beyaz - egitimsiz vs farketez Amerikali calistiramazsiniz. Calismadan zaten meksikalinin it gibi calisarak kazandigi paradan fazlasini kazanabilirler. Aslinda sistem sizin oralardan goremeyeceginiz kadar karisik ve yanlis ve bu adam yasalda olsa fraketmez gocmen dusmani ki kendi eside zaten gocmen.

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöförün dediği Uber'in rakibi olan Türk bir firma varmış ve o firma hükümete yakınmış. Bu kadar uğraşmalarının en büyük sebebi bu diyor. Ben şehir içinde tekrar kullanırım ama hava alanına bir daha uber ile gitmek istemem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöförün dediği Uber'in rakibi olan Türk bir firma varmış ve o firma hükümete yakınmış. Bu kadar uğraşmalarının en büyük sebebi bu diyor. Ben şehir içinde tekrar kullanırım ama hava alanına bir daha uber ile gitmek istemem.
    Çok haklısın ki bende istemem. Ama düşünüyorum diyelim ki komisyonu türk firması alsın razıyım. Ama bu kaliteyi sunabilecek mi ? Yoksa bi taksi uygulamasıyla yine taksilere mi talimiz.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok nadir durakların taksileri haricinde taksilerdeki hizmet kalitesi yerlerde. En azından uygulama yapılıp taksi müşterisinin taksiyi puanlaması sağlanabilir. Böylelikle notuna bakıp ona göre tercih edebilir insanlar.

Gerçi burası Türkiye. Sicil affı ayağına puanlamayı sıfırlayıp dururlar, bi halta yaramaz o zamanda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok nadir durakların taksileri haricinde taksilerdeki hizmet kalitesi yerlerde. En azından uygulama yapılıp taksi müşterisinin taksiyi puanlaması sağlanabilir. Böylelikle notuna bakıp ona göre tercih edebilir insanlar.

Gerçi burası Türkiye. Sicil affı ayağına puanlamayı sıfırlayıp dururlar, bi halta yaramaz o zamanda.
    Uber sürücülerinin hepsinde psiteknik vb. belgeler varki maliyetli şeyler. Cezai işlemlerde o belgeyi kaptırıcaklarını bildikleri için gayet düzgün davranıyorlar.
    Taksiye ver yövmiyeyi devam et mantığı olduğu sürece taksi ile uber kıyaslanamaz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uber sürücülerinin hepsinde psiteknik vb. belgeler varki maliyetli şeyler. Cezai işlemlerde o belgeyi kaptırıcaklarını bildikleri için gayet düzgün davranıyorlar.
    Taksiye ver yövmiyeyi devam et mantığı olduğu sürece taksi ile uber kıyaslanamaz
    uygun src, k ve psikoteknik ve olmadan uberi bırak normal sekilde seyir halinde kullanırken yakalansa bile öttürürler Burak hepsinin cezası kol böreği kıvamında hem kendine hem şirkete
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uygun src, k ve psikoteknik ve olmadan uberi bırak normal sekilde seyir halinde kullanırken yakalansa bile öttürürler Burak hepsinin cezası kol böreği kıvamında hem kendine hem şirkete
    Taksilerde böyle bi belge olmadığı için kafa rahat adamlarda. Ocak ayında yağan yoğun karda bile kısa mesafeye X3 fiyat çekmişler. Ekşi sözlük ***** taksici başlığı bak,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugunku lyft imiz mercedes e350

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugunku lyft imiz mercedes e350

Lyft e kayıt olacagım. Refarns verecek olan varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Lyft e kayıt olacagım. Refarns verecek olan varmı?
    Lyft'ı biraz acabilir misin?
    Türkiye de var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lyft'ı biraz acabilir misin?
    Türkiye de var mı?
    Henüz yok ama yakında yurtdışına gideceeğim. Direk kullanıcı açmaktansa bir üyeye faydamız olsun eğer promosyon varsa

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen hafta kadıköy tarafında arkadaşımızın kızına uber sürücüsü tecavüz etmiş olay mahkemeye intikal etmiş uber de işin suyu çıkmaya başladı sanırım .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen hafta kadıköy tarafında arkadaşımızın kızına uber sürücüsü tecavüz etmiş olay mahkemeye intikal etmiş uber de işin suyu çıkmaya başladı sanırım .
    Oha vay arkadaş ya

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uber ABD'de ciddi darbe aldı, internette farklı kaynaklar Uber'ın sıkıntıda olduğunu paylaşıyor. Bakalım bizim ülkemizde zaten sıkıntılı olan Uber'i nasıl etkileyecek bu durum.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam taciz ve tecavüz kavramları karışmış olabilir mi ? Tecavüz gibi bi durum olsa her türlü haber sitesinde çıkardı sanki ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)