Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Şunu da anlamıyorum, bilen varsa açıklasın, madem bu turizm belgesi de geçerli değil, şehiriçi taşımacılığa giriyor, turizm belgesi neye yarıyor? Turist demek sadece "yabancı" mı demektir? Şehir dışından gelen başka "yerli" adam "yerli turist" değil mi? Belgenin tanımında da salaklık var o zaman.
Bunun haricinde, zamanında da yazdım, Antalya'da araç kiraladık, havalimanından aldı, otele bıraktı, dönüşte aynı adam geldi, otel idaresi içinde biz olmadığımız için aracı içeri sokmadı. Soksa sorun olmayacaktı, orada güvenlik bence bi ayak yaptı gibi geliyor.
Herneyse, minibüsün yanında da bi taksi bekliyor, biz binene kadar bekledi, son anda "senin bu yaptığın ayıp değil mi" diye şoförün yanına geldi.
Adam da anlamadı, bişeyler sölüyor, biz varız diye de alttan alıyor, bu hıyarağası "şimdi ben duraktan 4 araba daha çağırıp seni zor durumda bıraksam iyi mi olur" deyince bende sigorta attı, kapıyı açıp atladım aşağı ne diyosun lan diye. Arabada bebek, annem, babam, eşim var... Kimi neyi tehdit ediyorsun pezevenk, zor durumda bırakacaksan tek başına bırak yiyorsa...
Sürgülü kapıyı açıp yanına atladım direk :D
Kimi tehdit ediyorsundan girdim, tek başına bırak hadi dedim, onu geçtim UBER değil bu herif bu herif dedim neyin hesabını yapıyorsun sen.
Ama abi öle değil de bilmemne de...
Araba kiralık arkadaşım, kiraladım, bu da şoförüm, ötesi var mı dedim. Bi *** da diyemedi.
Harbi şaka maka, kiraladım minibüsü, şoförlü VIP minibüs ya? Kim ne halt diyebilir Allah aşkına? Biz Yönetim ile sağa sola gittiğimizde yıllardır aynı hizmeti alıyoruz. Şoförlü VIP minibüs gelir, bizi alır, transfer yapar, toplantı bitene kadar bekler, alıp havalimanına geri döner. Hani o zaman neredeydiniz?
Bunların yeni mi aklına geldi ben anlamıyorum ki?